Koronavirus ONLINE: Kalousek tasil lži i svatbu na Čapím hnízdě. A Němci zpřísnili opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2020 (13:40)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 337 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 561 lidí, vyléčených je 7543 a aktuálně nakažených je pak 2681. Ve Sněmovně v úterý probíhá boj o zvýšení schodku letošního rozpočtu na 500 miliard korun. Šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek se při té příležitosti pozastavil nad tím, kdy se vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO) snažila poslance obelhat, když jim nechtěla sdělit účel pro použití peněz. K dotacím mají podle něj blíž ti, co byli premiérovi Andreji Babišovi (ANO) na svatbě. To statisíce obyvatel německého okresu Gütersloh, který je kvůli problémům ve zdejších jatkách hlavním ohniskem koronaviru v Německu, čekají nejméně týden přísná karanténní opatření. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Kalousek tasil lži i svatbu na Čapím hnízdě. A fotbalisté v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2020 (11:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 337 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 561 lidí, vyléčených je 7543 a aktuálně nakažených je pak 2681. Ve Sněmovně v úterý probíhá boj o zvýšení schodku letošního státního rozpočtu na 500 miliard korun. Šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek se při té příležitosti pozastavil nad tím, kdy se vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO) snažila poslance obelhat, když jim nechtěla sdělit účel pro použití peněz. A že k dotacím mají blíž ti, co byli premiérovi Andreji Babišovi (ANO) na svatbě - v narážce na spolumajitele společnosti Travel Service. A do karantény se dostal celý tým fotbalistů druholigového Třince, který má nakažného hráče. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zpověď rodiny Kubery vpálila Němcová Babišovi. Kalousek tasil vyhazov u Prymuly

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2020 (18:35)     Sekcia bulvar

Ve Sněmovně je opět rušno. Vláda Andreje Babiše (ANO) by ráda prodloužila nouzový stav do 25. května s ohledem na harmonogram uvolňování opatření. Shání však pro návrh dostatečnou podporu, vyčkávají i komunisté. A zatímco šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek vyčítal vládě lži, předseda ODS Petr Fiala zmínil cestu do pekla. To ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) varoval před novým úderem nákazy a zmínil, že Česko je se stávajícím harmonogramem uvolňování opatření na hraně. Dění sledujeme online na Blesk.cz.

 

„Babiš mi řekl, že je to jeho dítě.“ Expertka u soudu promluvila o prohlídce na Čapím hnízdě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.10.2022 (10:33)     Sekcia bulvar

Pražský městský soud dnes pokračuje v projednávání kauzy dotačního podvodu u projektu kongresového areálu Čapí hnízdo. Dnes by měl vyslechnout finanční ředitelku Agrofertu Petru Procházkovou. Promluvila i úřednice Eva Filipová či marketingová specialistka Tereza Svěráková. Ta u soudu řekla, že o Čapím hnízdě mluvil obžalovaný Andrej Babiš jako o svém dítěti.

 

Koronavirus ONLINE: 339 mrtvých v Česku. A u sousedů znovu zpřísnili opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2020 (17:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 339 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 619 lidí, vyléčených je 7555 a aktuálně nakažených je pak 2725. Ve Sněmovně v úterý probíhá boj o zvýšení schodku letošního rozpočtu na 500 miliard korun. Šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek se při té příležitosti pozastavil nad tím, kdy se vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO) snažila poslance obelhat, když jim nechtěla sdělit účel pro použití peněz. K dotacím mají podle něj blíž ti, co byli premiérovi Andreji Babišovi (ANO) na svatbě. To statisíce obyvatel německého okresu Gütersloh, který je kvůli problémům ve zdejších jatkách hlavním ohniskem koronaviru v Německu, čekají nejméně týden přísná karanténní opatření. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rok od zesílení pandemie. A Němci zpřísnili kontroly Čechů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.01.2021 (06:39)     Sekcia bulvar

Skóre PES v Česku kleslo na 69 bodů, počet nově nakažených za pátek činí 8423, počet potvrzených případů od začátku pandemie je 933 361, počet zemřelých pak 15 230. Dnesk je to rok, co byl pandemický online přenos Blesk Zpráv zahájen. Česko se od půlnoci pro Německo stalo vysoce rizikovou oblastí, vyplývají z toho komplikace nejen pro pendlery. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Vyšli vstříc komunistům, stav nouze do 17.5. Kalousek tasil vyhazov u Prymuly

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.04.2020 (19:55)     Sekcia bulvar

Ve Sněmovně je opět rušno. Vláda Andreje Babiše (ANO) žádala prodloužit nouzový stav do 25. května s ohledem na harmonogram uvolňování opatření. O jeden hlas jí to však nevyšlo. Odhlasován byl nakonec návrh KSČM na prodloužení nouzového stavu do 17. května. Šéf opoziční ODS Petr Fiala si povzdehl, že se opět ukázalo, "kdo drží vládu fakticky u moci". Dění sledujeme online na Blesk.cz.

 

ONLINE: Kalousek tasil nešťastníky bez koruny, Vojtěch otočil s kadeřnicemi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2020 (16:20)     Sekcia bulvar

Sněmovna si na úterý 21. dubna naplánovala nikoli mimořádné, ale standardní zasedání. Ovšem nadále ve stavu legislativní nouze a nouzovém stavu v Česku. Řešit se tak budou opět především opatření týkající se současné pandemie a ekonomické krize. V rámci debaty šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek zmínil pomoc pro nešťastníky, kteří si nemohou vydělat ani korunu. A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) najednou připustil, že práce kadeřnic v domácím prostředí není zakázaná. Vláda v pondělí odklepla navýšení schodku rozpočtu již na historických 300 miliard. Opozice žádá vysvětlení. Dění z dnešního jednání Sněmovny sledujeme na Blesk.cz online.

 

Neočkovaní nesmí do MHD bez testů. Hrozí jim tisícové pokuty, Němci zpřísnili kontroly

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.11.2021 (19:29)     Sekcia bulvar

Cestování veřejnou dopravou v Německu se neočkovaným bez negativního testu na koronavirus může prodražit až o stovky eur pokuty (tisíce korun), nejdříve je ale musí někdo chytit. Do dálkových autobusů lze proklouznout bez testu jen obtížně, v případě vlaků a městské hromadné dopravy je ale přístup zcela volný. Kontroly opatření, které začalo platit ve středu, probíhají namátkově.

 

ONLINE: Kalousek tasil nešťastníky bez peněz. Maláčová stáhla roušku, Vojtěch otočil u kadeřnic

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2020 (16:20)     Sekcia bulvar

Sněmovna si na úterý 21. dubna naplánovala nikoli mimořádné, ale standardní zasedání. Ovšem nadále ve stavu legislativní nouze a nouzovém stavu v Česku. Řešit se tak budou opět především opatření týkající se současné pandemie a ekonomické krize. V rámci debaty šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek zmínil pomoc pro nešťastníky, kteří si nemohou vydělat ani korunu. A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) najednou připustil, že práce kadeřnic v domácím prostředí není zakázaná. Vláda v pondělí odklepla navýšení schodku rozpočtu již na historických 300 miliard. Opozice žádá vysvětlení. Dění z dnešního jednání Sněmovny sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Ekonom zmínil tvrdý pád Česka. A u sousedů znovu zpřísnili opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.06.2020 (07:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 339 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 650 lidí, vyléčených je 7556 a aktuálně nakažených je pak 2755. Propad tuzemské ekonomiky bude letos vyšší, než se všeobecně odhaduje, a bude činit 7,5 až osm procent HDP. Tvrdí to ekonom Jan Švejnar v rozhovoru pro ČTK. To vláda uspěla v prvním kole v návrhem rekordního schodku rozpočtu ve výši 500 miliard korun. A statisíce obyvatel německého okresu Gütersloh, který je kvůli problémům ve zdejších jatkách hlavním ohniskem koronaviru v zemi, čekají nejméně týden přísná karanténní opatření. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Kráska Kokešová se vdala: Svatba na Čapím hnízdě!

Koronavirus ONLINE: Televizní legenda v nemocnici, PES dál na 90 a Němci čekají vlnu krachů

Koronavirus ONLINE: Televizní legenda v nemocnici, Němci čekají vlnu krachů a co PES?

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži. Fiala peklo, Babiš mrtvé v chlaďácích a 2. vlnu

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži. Fiala peklo, Babiš mrtvé v chlaďácích

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži, Fiala peklo. Vojtěch: Jsme na hraně s uvolňováním

Koronavirus ONLINE: 2290 případů za čtvrtek v Česku. Němci mluví o návratu roušek

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A Vojtěch po chaosu na severní Moravě neodstoupí

Koronavirus ONLINE: 137 nových případů za den v ČR. A Vojtěch po chaosu na severní Moravě neodstoupí

Koronavirus ONLINE: 282 mrtvých v ČR. Zeman podpořil uvolnění a Němci slibují pomoc

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR. Zeman podpořil uvolnění a Němci slibují pomoc

Koronavirus ONLINE: Letní tábory už od 27. června? A Kalousek varuje, na co doplatíme

Koronavirus ONLINE: 24 618 případů v ČR. A Vojtěch tasil novou verzi eRoušky

Koronavirus ONLINE: Evropská země ruší veškerá opatření. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR, letní tábory od 27. června. A Kalousek varuje, na co doplatíme

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil novou eRoušku. A Prymula hájí „opsanou“ tabulku

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A šíření nemoci ve světě zrychluje

Koronavirus zrušil další hvězdnou svatbu: Jennifer Lopezová musí na Itálii zapomenout!

Koronavirus ONLINE: Přes 9000 případů v ČR a na Schillerovou po vulgaritě zaklekl Kalousek

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Pivní hříšníci: Kalousek zaplatí za návštěvu hospody 3000, Jurečka dostal flastr za pivo na ulici

Koronavirus ONLINE: Policie řešila porušení opatření u voleb. A Klaus s roušku pod nosem

Pivní hříšníci: Kalousek dostal pokutu za návštěvu hospody, Jurečka za pivo na ulici

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR, 8275 případů. Kalousek varuje, na co těžce doplatíme

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR, 8269 případů. Kalousek varuje, na co těžce doplatíme

Koronavirus ONLINE: 991 případů za čtvrtek. Babiš tasil magory, Fiala neschopnou vládu

Koronavirus ONLINE: Kalousek tepe Blatného za lánský oběd. Vakcínu dostal i Pomahač v USA

Koronavirus ONLINE: 10 395 případů za čtvrtek. Němci potvrdili Česko jako vysoce rizikové

Koronavirus ONLINE: 14 199 případů za pátek. Němci potvrdili Česko jako vysoce rizikové

Kalousek tasil hazard a pohádky vlády. Poslanci zasednou nad schodkem 500 miliard

Koronavirus ONLINE: Policie řešila porušení opatření u voleb. A nouzový stav v Lotyšsku

Kalousek tasil pohádky vlády. „Ekonomický zločin,“ hřímal Fiala u schodku 500 miliard

Kalousek tasil skandál a pohádky. „Ekonomický zločin,“ hřímal Fiala u schodku 500 miliard

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy