Počasí přinese teplotní skoky: Ve středu bude až 21 °C, na konci týdne sníh. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (05:00)     Sekcia bulvár

Nový pracovní týden přinese velké teplotní skoky – ve středu bude kulminovat teplé jihozápadní proudění a odpolední teploty se zastaví až na 21 °C a trhat budou teplotní rekordy. Po čtvrtečním přechodu studené fronty sem naopak pronikne studený vzduch od severozápadu – teplotní propad bude až o 10 °C a na vrcholky hor se vrátí sněžení. Konec týdne přinese i mrazivá rána – v minimech budou teploty klesat až k -3 °C. Ve čtvrtek bude na většině území zesilovat vítr – jeho nárazy se budou na horách pohybovat na 70 až 90 km/h, a snižovat tak budou pocitovou teplotu. První výhledy počasí na podzimní prázdniny slibují teploty do 13 °C, převládající velkou oblačnost a občas přeháňky. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Česko čeká teplotní rokenrol: Po velké oblačnosti přijde zima, sníh a mráz. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2023 (07:21)     Sekcia bulvar

Pořádný teplotní rokenrol přinese i tento týden – jeho počátek bude připomínat jarní podzim s teplotami až na 12 °C, od středy to ale bude zimní podzim, kdy už ve středu budeme ojediněle skloňovat tzv. ledový den, kdy odpolední teploty budou trvale zůstávat pod bodem mrazu. Počátek týdne bude bohatý na srážky a to zejména v horských oblastech – jen za pondělí tam naprší až kolem 25 mm. V úterý večer se bude déšť na horách měnit ve sněžení a během noci na středu se bude hranice sněžení snižovat i do těch nejnižších nadmořských výšek a po ránu se bude místy tvořit náledí. Mírný nárůst teplot vzduchu přinese opět konec týdne, ale sněhové vločky očekáváme od středních poloh.

 

Na Česko se sype sníh, přijde i déšť a víkendový teplotní šok. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.01.2021 (11:37)     Sekcia bulvar

Na Česko se od pátečního dopoledne sype sníh, může ho napadnout až 15 centimetrů. Letošní leden přináší časté a citelné teplotní skoky a v „rokenrolovém“ rytmu se budou teploty pohybovat také o víkendu. V sobotu před studenou frontou ještě teploty vystoupí k 8 °C, poté sem pronikne studený vzduch od severu, který přinese během odpoledne strmý pád teplot a v neděli ráno se při zmenšené oblačnosti teploty zastaví až na -10 °C. 

 

O víkendu má být rekordních 16 °C. Na Valentýna se ochladí, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.02.2024 (05:00)     Sekcia bulvar

Konec týdne přinese výrazně nadprůměrné teploty – od jihu k nám bude proudit, kolem oblasti nízkého tlaku vzduchu, velmi teplý vzduch a v sobotu se nejvyšší teploty zastaví na jižní Moravě až na 16 °C. Padat tak budou teplotní rekordy, ale také v roce 2020 nejvyšší odpolední teploty v tomto období atakovaly hranici 15 °C. Ve Valentýnském týdnu bude počasí dost aprílové – zpočátku bude sněžit pouze na vrcholcích hor, uprostřed týdne se sněžení dostane i do středních nadmořských výšek. Počasí na horách je také „předjarní“, sníh bude i nadále odtávat. Na sjezdovkách najdete mokrý těžký sníh. Mírně lepší podmínky jsou ve vyšších nadmořských výškách v Alpách.

 

Ochlazení přinese bouřky a déšť, na konci týdne bude až 32 °C. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.06.2022 (05:15)     Sekcia bulvar

Po nedělním počasí „na koupání“ přijdou v pondělí bouřky. Teploty pak během týdne spadnou ke 20 °C. Oteplovat se znovu začne od středy a koncem týdne může opět přinést až 32 °C. Spolu s vyššími teplotami se ale mohou znovu vrátit i bouřky.  

 

Po „klouzačce“ se v Česku oteplí, bude až 12 °C, sledujte radar Blesku. A kdy se vrátí zima?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.01.2024 (05:00)     Sekcia bulvar

Po „klouzačce“ na konci pracovního týdne, kdy čtvrteční ledovku vystřídalo náledí a zmrazky, přinese víkend klidné slunečné počasí. Po ránu se mohou ojediněle vyskytovat mrznoucí mlhy. Jinak nás čeká jasno až polojasno a denní délky slunečního svitu se bude o víkendu pohybovat až na 7 hodinách. V pátek, zejména po ránu, pozor na náledí a tvorbu černého ledu. Příští týden přinese výrazný teplotní nárůst – v maximech se budou postupně teploty šplhat až na 12 °C.

 

„Aprílové“ počasí: Čekají nás skoky! Na severu o 10 °C méně než na jihu. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.10.2023 (05:25)     Sekcia bulvar

Neděle výrazně srazila teploty a na vrcholky Krkonoš přinesla první sněhové vločky. Počátek nového týdne přináší hodně oblačnosti a srážek a také velké teplotní rozdíly – na severu území se budou nejvyšší odpolední teploty zastavovat do 10 °C, v jižní polovině bude až o 10 °C tepleji. Od středy se budou střídat výběžky vyššího tlaku vzduchu s přechody jednotlivých frontálních systémů – dynamika atmosféry bude připomínat apríl. Počítat musíme i s teplotními skoky - ale ve středu a v sobotu budou ještě nejvyšší odpolední teploty stoupat až k letním hodnotám 25 °C. A co říkají výstupy sezónních modelů na zimní počasí?

 

Jaro, nebo zima? Počasí je nerozhodné: Česko čeká déšť, sníh i teplotní skoky. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.03.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

Už neděle vrátila do Česka zimní počasí - místy se vyskytovaly sněhové přeháňky, na horách sněžení. A studené severozápadní až západní proudění nás bude provázet i počátkem nového týdne. Ve druhé polovině pracovního týdne bude dynamika počasí narůstat - přes Česko budou přecházet jednotlivé frontální systémy v rychlém sledu, takže bude hodně oblačnosti i srážek, u nichž se bude velmi rychle střídat skupenství. Přechodně bude pršet i na horách, stejně tak sněžit i v nížinách. Teploty budou jako na horské dráze - počítat musíme s velkými teplotními skoky a velkými regionálními teplotními rozdíly. Zejména o víkendu bude větrno, takže pocitová teplota bude snižována. Počasí se nebude moci rozhodnout mezi zimou a jarem. A také z pohledu výpočtů numerických modelů tento souboj vypadá jako thriller. Poslední dva turnusy jarních prázdnin tak přinesou na hory jak pravé zimní podmínky, tak jaro.

 

Počasí na nový rok: O víkendu až 13 °C, pak se vrátí mráz i sníh. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.01.2022 (05:00)     Sekcia bulvar

Česko má za sebou extrémně teplý Silvestr, kdy se teplota zastavila až na 15,3 °C a padly četné teplotní rekordy. Ve znamení výrazně nadprůměrných teplot, které se budou zastavovat až na 13 °C a připomínat počátek dubna, bude i první ledový víkend. První lednový týden ale vrátí počasí zpátky do zimy. Čeká nás další teplotní skok, tentokrát směrem dolů. Už ve středu očekáváme sněžení i v nížinách a odpolední teploty až o 10 °C nižší, navíc bude snižovat čerstvý vítr.

 

Bouřky, kroupy a v úterý až 33 °C. Nový týden přinese přeháňky, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.07.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Rokenrolové tempo v počasí si letošní červenec udrží i tento týden – před přechodem vlnící se studené fronty, bude do Česka proudit teplý vzduch od jihu, který přinese v úterý až 33 °C. Ve středu ale opět očekáváme až desetistupňové teplotní rozdíly – na západě území bude 20 °C, na východě 30 °C. Od úterý se ale budou opět místy tvořit bouřky, ojediněle i silné, tj. doprovázené nebezpečnými meteorologickými jevy – krupobitím, přívalovým deštěm a silným větrem. A závěr týdne proprší.

 

První prázdninový týden přinese silné bouřky i tropy až 35 °C. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Nový týden přinese hodně proměnlivé počasí a od středy i nebezpečné. Počasí u nás bude ovlivňovat frontální rozhraní, které oddělí chladnější vzduch na západě kontinentu od teplejšího nad východní Evropou. Do Česka přinese velké teplotní rozdíly – na Moravě a ve Slezsku budou teploty ve středu a ve čtvrtek kulminovat až na 35 °C, na západě to budou teploty až o 12 stupňů nižší. Od středy do pátku se budou místy tvořit silné bouřky, doprovázené nebezpečnými meteorologickými jevy tj. krupobitím, přívalovým deštěm a silným větrem. Počasí tak bude opět zátěžové pro naši kondici.

Aprílové počasí pokračuje: Prudce se oteplí a zase ochladí, přijde sníh i déšť. Sledujte radar Blesku

V novém týdnu nás čekají přeháňky a až 23 °C, pak přijde teplotní šok. Sledujte radar Blesku

Přijede Martin na bílém koni? Do Česka dorazí sníh, sledujte radar Blesku

Sníh v Česku, náledí a teploty až -7 °C. Před námi je nejstudenější listopadový víkend, sledujte radar Blesku

Počasí v Praze: Teplotní skoky, až 34 stupňů i silné bouřky!

Svatomartinský týden přinese až 15 °C, postupně nás bude dusit nízká oblačnost. Sledujte radar Blesku

Hrozí extrémně silné bouřky a kroupy, v Česku jsou teplotní skoky. Sledujte radar Blesku

Ochlazení přinese do části Česka silné bouřky, sledujte radar Blesku. Na konci týdne bude až 32 °C

Pátek přinese až 31 °C i velmi silné bouřky! Víkend bude „na pohodu“, sledujte radar Blesku

Deštivé počasí končí: V půlce týdne se vrátí léto a o víkendu tropické teploty. Sledujte radar Blesku

O víkendu déšť i sníh, pozor na mrznoucí mlhy. Sledujte radar Blesku

Kalamitní počasí v Česku vystřídá tuhý mráz. Bude až -15 °C, sledujte radar Blesku

Tropických 33 °C utnou silné bouřky. Nebezpečí hrozí i zdecimované Moravě, sledujte radar Blesku

Inverze v Česku ještě potrvá, hory pak čeká ochlazení. Bude i sněžit, sledujte radar Blesk

Česko čeká teplotní rokenrol: Jarní podzim vystřídá zima, sníh a mráz. Sledujte radar Blesku

Štědrý den se blíží: Jak bude o Vánocích? Počasí chystá překvapení, sledujte radar Blesku

Nadprůměrné teplo v Česku: Bude až 10 stupňů. A dočkáme se bílých Vánoc? Sledujte radar Blesku

Náledí, mráz i -12°C a až 15 cm sněhu. O víkend v Česku pořádně přituhne, sledujte radar Blesku

Teplotní skoky o víkendu: Ráno až -10°C, přes den i 15°C. Sledujte radar Blesku

Hezky bude jen v sobotu, jinak čekejte na konci týdne déšť i bouřky. Sledujte radar Blesku

V Česku bude přes týden až 25 °C. Ráno ale vytáhneme svetr, sledujte radar Blesku

Poslední květnový víkend bude chladný. Přinese sněžení i přízemní mrazíky. Sledujte radar Blesku

Po jarních 21 °C se do Česka vrátí zima. S aprílem přijde sníh i do nížin, sledujte radar Blesku

Víkend přinese až 20 °C. Slunečno ale utnou bouřky a vrátí se sníh, sledujte radar Blesku

Zima si dává na čas: Konec října bude rekordně teplý! Kdy přijde sešup? Sledujte radar Blesku

Velká vánoční předpověď: Jarních 13 °C před Štědrým dnem vystřídají mrazy i sníh. Sledujte radar Blesku

Česko čeká nejdeštivější den. Na horách se přidá sníh, napadne až 10 čísel, sledujte radar Blesku

Bláznivé počasí: Hrozí silná ledovka a vichr, pak se oteplí až na 13 °C. Sledujte radar Blesku

Počasí na nový týden: Ochladí se, přijdou i mrazíky až -5 °C a mlhy. Sledujte radar Blesku

Kdy dorazí sníh do nížin? Nový týden přinese přeháňky, sledujte radar Blesku

Česko čeká teplotní sešup. Víkend proprší, sledujte radar Blesku. Kdy přijde babí léto?

Teploty porostou až na 11 °C, čeká nás ale i déšť a sníh. Sledujte radar Blesku

Česko čeká víkendový teplotní šok. Přijde chumelení i déšť, sledujte radar Blesku

Ze zimy zpátky do jara: V Česku se oteplí na 20 °C. A co čarodějnice? Sledujte radar Blesku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy