ONLINE: „Odstavení“ Zemana bude řešit Vystrčil, Babiš i Fiala. A další úder pro Mynáře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2021 (06:45)     Sekcia bulvár

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) uvedl v pondělí, že podle názoru ÚVN není Zeman nyní ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza je nejistá, připojila nemocnice. Politici nyní řeší aktivaci článku 66 Ústavy České republiky, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny. Za velmi špatnou komunikaci schytává kritiku prezidentská kancelář v čele s Vratislavem Mynářem, v České televizi ho nešetřila ani vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO). Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: „Odstavení“ Zemana bude řešit Vystrčil, Babiš i Fiala. Ovčáček zmínil Beneše i Boha

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2021 (09:05)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) uvedl v pondělí, že podle názoru ÚVN není Zeman nyní ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza je navíc nejistá. Politici nyní řeší aktivaci článku 66 Ústavy České republiky, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček na twitteru v úterý napsal, že co Bůh řídí, dobře řídí. A přidal větu Miloše Zemana z listopadu 2018: „Nejsem Edvard Beneš, abych ustupoval tlaku hulákajícího pražského davu.” Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Po Zemanovu okolí jde policie. „Odstavení“ Zemana bude řešit Vystrčil, Babiš i Fiala

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2021 (09:25)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) uvedl v pondělí, že podle názoru ÚVN není Zeman nyní ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza je navíc nejistá. Politici nyní řeší aktivaci článku 66 Ústavy České republiky, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny. A policie zahájí s ohledem na informace Senátu prošetřování možného protiprávního jednání, ve kterém lze spatřovat znaky trestných činů proti republice. V jejím hledáčku by měl být logicky kancléř Vratislav Mynář. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Novou zprávu o Zemanovi Vystrčil ocenil. Článek 66 je ale pořád ve hře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.10.2021 (13:37)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). A jeho stav se mírně zlepšil, uvedla v pátek. Tuto zprávu šéf Senátu Miloš Vystrčil ocenil, stále ale má v plánu jednat o aktivaci článku 66, který zbaví Zemana pravomocí. Horní komora by to mohla řešit 9. listopadu, řekl Vystrčil v poradu Otázky Václava Moravce na ČT. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

„Držme se,“ popřál Čechům Vystrčil a ocenil Babiše se Zemanem. Večer promluví k národu i Fiala

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.01.2022 (13:30)     Sekcia bulvar

Premiér Petr Fiala a předseda Senátu Miloš Vystrčil (oba ODS) si na první den nového roku nachystali svůj projev. Vystrčil v něm připomněl červnové tornádo a nutnost další pomoci lidem na jihu Moravy, ocenil expremiéra Andreje Babiše (ANO) za předání moci, kde podtrhl i roli prezidenta Miloše Zemana. A svoji řeč zakončil slovy: „Držme se!“ Zatímco šéf horní komory Parlamentu na Nový rok vystoupil již před rokem, pro Fialu to bude dnes ve funkci předsedy vlády premiéra.

 

ONLINE: Zemana přeložili na oddělení dlouhodobé péče. Chystá se za ním Babiš i Fiala

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.11.2021 (14:25)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Ve čtvrtek 4. listopadu ho přesunuli z oddělení KARIM na standardní lůžko Rehabilitačního oddělení, v pondělí 15. listopadu se pak přesunul dál na běžné lůžko a odpoledne za ním dorazí premiér v demisi Andrej Babiš (ANO). V úterý 16. listopadu by za Zemanem do nemocnice měla dorazit slovenská prezidentka Zuzana Čaputová a o den později šéf ODS a kandidát na premiéra Petr Fiala. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Fiala po covidu na kongresu ODS: Splněný slib a chvála za Ukrajinu. I od Zemana

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.04.2022 (05:09)     Sekcia bulvar

Premiér a předseda ODS Petr Fiala a spolu s ním drtivá většina z dosavadního vedení občanských demokratů včetně prvního místopředsedy a ministra financí Zbyňka Stanjury bude v sobotu obhajovat stranickou funkci. První dva muži ODS nebudou mít patrně protikandidáta. Kongres začíná již v pátek. Fiala, ministři za ODS či šéf Senátu Miloš Vystrčil na něm vystoupí se svými projevy.

 

ONLINE: Senát má o pravomocích Zemana hlasovat 5. listopadu. A tlak na konec Mynáře sílí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2021 (13:30)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) uvedl v pondělí, že podle názoru ÚVN není Zeman nyní ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza je nejistá. Politici řeší aktivaci článku 66 ústavy, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny. V Senátu by o tom měli hlasovat zřejmě 5. listopadu. Policie zahájí s ohledem na informace Senátu prošetřování možného protiprávního jednání, ve kterém lze spatřovat znaky trestných činů proti republice. Premiér Andrej Babiš (ANO) vyzval hradního kancléře Vratislava Mynáře k rezignaci na funkci vedoucího prezidentovy kanceláře. Pokud tak neučiní, je připraven ho odvolat, řekl pro iDnes.cz i Blesk Zprávy. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babiš na inauguraci: „Pavel má historickou šanci.“ Fiala sepsul Zemana za rozdělování Česka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.03.2023 (16:07)     Sekcia bulvar

„Má historickou šanci spojit rozdělené půlky společnosti,“ říkal při příchodu na inauguraci Petra Pavla poražený prezidentský kandidát Andrej Babiš (ANO). Před Pražským hradem reagovali na to, co čekají od prezidenta Pavla, i mnozí další politici. Třetí ve volebním pořadí Danuše Nerudová by Pavlovi přála, aby se mu skutečně podařilo zasypávat příkopy, které dle ní bylyy za Miloše Zemana systematicky prohlubovány. Do Zemana si na inauguraci rýpl i premiér Petr Fiala (ODS), který se těší na spolupráci s Pavlem.

 

Babiš na inauguraci: „Pavel má historickou šanci.“ Fiala i Němcová sepsuli Zemana

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.03.2023 (18:14)     Sekcia bulvar

„Má historickou šanci spojit rozdělené půlky společnosti,“ říkal při příchodu na inauguraci Petra Pavla poražený prezidentský kandidát Andrej Babiš (ANO). Před Pražským hradem reagovali na to, co čekají od prezidenta Pavla, i mnozí další politici. Třetí ve volebním pořadí Danuše Nerudová by Pavlovi přála, aby se mu skutečně podařilo zasypávat příkopy, které dle ní byly za Miloše Zemana systematicky prohlubovány. Do Zemana si na inauguraci rýpl (nejen) premiér Petr Fiala (ODS), který se těší na spolupráci s Pavlem.

 

ONLINE: Mynáře by mohl odvolat Babiš, zmínil ústavní právník. Ovčáček nemá co říct

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2021 (17:21)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) uvedl v pondělí, že podle názoru ÚVN není Zeman nyní ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza je nejistá. Politici řeší aktivaci článku 66 ústavy, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny. Ústavní právník Ondřej Preuss v pořadu Blesk.cz Epincentrum zmínil, že pokud by článek byl aktivován, Vratislava Mynáře by mohl odvolat předseda vlády, v tuto chvíli Andrej Babiš (ANO). A hradní mluvčí Jiří Ovčáček odmítl celou věc jakkoliv komentovat. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

Babiš: Nabídku Zemana na pověření sestavit vládu nepřijmu. Fiala bude premiérem

Vystrčil pro Blesk: O ústrcích Zemana, lítosti ženy a době, kdy držel „hubu a krok“

ONLINE: Babiš je u Zemana, prezident má nový pokoj. První foto hlavy státu po měsíci!

Babiš by od Zemana pověření jednat o vládě nepřijal. Fiala bude premiérem, míní

ONLINE: Mynář vystoupí se zprávou o zdraví Zemana. Promluvit se chystá i Vystrčil

Fiala čeká první novoroční projev v křesle premiéra, promluví i Vystrčil

Mynáře budou řešit poslanci

Zeman: Udělejte mi abolici pro Mynáře! Fiala: Nepodepíši!

ONLINE: Zeman není schopen práce a prognóza je nejistá, uvedl Vystrčil. Babiš je překvapen

Hradní kancléř má smůlu! Za Zemanem jen s ...

„Třikrát lhal.“ Vystrčil se opřel do Zemana, ten za Tchaj-wan vymyslel trest. Babiš řešil páteř

Zeman v Hráčích: Fiala souhlasil s abolicí pro Mynáře. A já mu jmenoval vládu

Vystrčil šije do Babiše a Zemana: Bezohlední, neomalení! Vadí mu i prezidentovy hyeny

17. listopad ONLINE: Fiala, Bartoš i Rakušan se na Národní dočkali potlesku, Babiš přišel za tmy

Předseda Senátu Miloš Vystrčil exkluzivně pro Blesk: Chování Hradu škodí Zemanovi!

Fiala o sporu se Zemanem: Abolici jsem nevyhověl, i když o to exprezident opakovaně žádal

Zemanův zásek u Hladíka: Fiala zmínil i konec Zemana. Počkají s ministrem na nového prezidenta?

ONLINE: Za Zemanem po přeložení na nový pokoj míří Babiš. A šéf konzilia má dobrou zprávu

ONLINE: Babiš chce Mynářův konec, nebo ho sám vyhodí. A po Zemanovu okolí jde policie

Videohovory z ÚVN: Babiš a Fiala se za Zemanem „dostanou“ i přes zákaz návštěv

Koronavirus ONLINE: Pozitivní test už mělo téměř 500 tisíc Čechů. A Vystrčil v karanténě

Koronavirus ONLINE: Pozitivní test už mělo přes půl milionu Čechů. A Vystrčil v karanténě

Tři projevy na Nový rok: Vystrčil promluví živě, Vondráček se kurýruje a Babiš hledá místo

Ostrý duel: Neumíte šetřit a lžete, vytýkal Fiala Babišovi. Berete lidem peníze, bouřil šéf ANO

Babiš v projevu připustil chyby. O trablích ČR s covidem mluvili i Vystrčil a Vondráček

Kulhánek vyzval Nejedlého, ať vrátí diplomatický pas. A vzkaz pro Mynáře na vile: „Lhář!“

ŽIVĚ: Fiala po covidu na kongresu ODS. Splněný slib a chvála za Ukrajinu

Abolici pro kancléře Zeman prezentoval jako »žádný problém«, ale… Fiala: Mynář nic nedostal a vzpomínky nekomentuji!

ONLINE: Babiš chce Mynářův konec, nebo ho vyhodí. A Senát má o Zemanovi hlasovat 5. listopadu

Terorismus, má jasno o výbuchu ve Vrběticích Vystrčil. Od Senátu to schytal i Zeman

17. listopad ŽIVĚ: Fiala, Bartoš i Rakušan se na Národní dočkali potlesku, Babiš přišel za tmy

Fiala pro Blesk: Babiš všem přiložil pistoli k hlavě! Co říká na nový stav nouze a Kubu?

Hádka kvůli kampeličce: Neskutečná mafie, bouřil Babiš. Fiala: Postavil jsem se k tomu jako chlap!

Fiala a Babiš na ostří nože: Po pohodě u Pavla přímý střet! A spory o hříchy vlády i „okrádání“

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy