ONLINE: Masakry lidí kolem Kyjeva a dál. Rusové na civilisty útočí schválně, tvrdí USA

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.03.2022 (16:34)     Sekcia bulvár

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy, ostřelování, ruské jednotky se na zemi vrhly i ze sousedního Běloruska. Kolem Kyjeva střílí i do civilistů, obce Irpiň, Buča a další jsou na hraně humanitární katastrofy. Opět se také nezdařila evaukace lidí z Mariupolu. Americký ministr zahraničí Antony Blinken uvedl, že Spojené státy mají důvěryhodné zprávy o záměrných ruských útocích na civilisty. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.  celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Masakry civilistů kolem Kyjeva a dál. Evakuace se nedaří, Rusové zničili i letiště

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.03.2022 (14:48)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy, ostřelování, ruské jednotky se na zemi vrhly i ze sousedního Běloruska. Kolem Kyjeva střílí i do civilistů, obce Irpiň, Buča a další jsou na hraně humanitární katastrofy. Opět se také nezdařila evaukace lidí z Mariupolu. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj oznámil, že Rusové zničili letiště ve městě Vinnycja. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. 

 

ONLINE: Výbuchy v Kyjevě! A další ostřelování v Záporoží, Rusové útočí na civilisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.10.2022 (07:50)     Sekcia bulvar

V centru Kyjeva dnes ozvaly přinejmenším dva výbuchy, nad ukrajinskou metropolí je vidět sloup hustého dýmu, uvedl na svém webu list Ukrajinska pravda. Na místo podle deníku jedou sanitky. Agentura Ukrinform píše o několika explozích v centru ukrajinského hlavního města.  Při novém ostřelování ukrajinského města Záporoží byla v noci na dnešek zničena několikapatrová obytná budova a blíže neupřesněný počet lidí utrpěl zranění.  V noci na neděli zahynulo při ruském ostřelování Záporoží nejméně 13 lidí a zraněno bylo 87 osob, mezi nimiž je deset dětí. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Město Irpiň je v troskách, tisíce lidí prchají do Kyjeva. Rusové dál útočí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.03.2022 (02:51)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy, ostřelování, ruské jednotky se na zemi vrhly i ze sousedního Běloruska. Ze zhruba šedesátitisícového ukrajinského města Irpiň se tisíce lidí snaží uprchnout do Kyjeva. Rusové nepřestali ostřelovat Mariupol, ačkoliv přislíbili dočasný klid zbraní, jejich útoky a snaha obklíčit ukrajinská města pokračuje i v noci na neděli. Izraelský premiér Naftali Bennett se setkal s Putinem, je to první návštěva ruského prezidenta od začátku invaze. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. 

 

ONLINE: Rusové usilují o trvalé ovládnutí Chersonu, míní Britové. A incident ve Švédsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.05.2022 (09:06)     Sekcia bulvar

Švédsko zvažující přistoupení k NATO hlásí narušení vzdušného prostoru ruským letadlem a Rusové tvrdí, že ukrajinské bombardování v Chersonské oblasti zabíjelo civilisty. Právě o ovládnutí Chersonu podle Britů usiluje nyní ruská armáda. Bohatí Rusové se ve strachu ze sankcí mezitím snaží vyměnit luxusní nemovitosti v Londýně za nemovitosti v Dubaji. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Rusové útočí na Kyjev a Lvov, exploze hlásí i další města. A Putin podepsal odvetné sankce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2022 (20:25)     Sekcia bulvar

Ve Lvově, v Dnipru a u Kyjeva zněly v úterý večer výbuchy. Podle médií šlo nejspíše o další ostřelování ukrajinských měst ruskými raketami a střelami. Ruský prezident Vladimir Putin podepsal nařízení o odvetných sankcích reagujících na nepřátelské kroky některých zemí a mezinárodních organizací. V Rusy obléhaném Mariupolu zůstává stále asi 100 tisíc civilistů, stovky z nich v ocelárnách Azovstal. Rusové na areál znovu útočí, tvrdý útok začal podle agentury AFP v úterý odpoledne. Podle Ukrajinců Rusové přišli již o 24 200 vojáků, 1 062 tanků, 80 protivzdušných zbraní či 194 letadel. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Rusové znovu útočí na ocelárny Azovstal. A Putin podepsal odvetné sankce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2022 (14:35)     Sekcia bulvar

Ruský prezident Vladimir Putin podepsal nařízení o odvetných sankcích reagujících na nepřátelské kroky některých zemí a mezinárodních organizací. V Rusy obléhaném Mariupolu zůstává stále asi 100 tisíc civilistů, stovky z nich v ocelárnách Azovstal. Rusové na areál znovu útočí. Podle Ukrajinců Rusové přišli již o 24 200 vojáků, 1 062 tanků, 80 protivzdušných zbraní či 194 letadel. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Ukrajina odrazila úder v Donbasu, Rusové dál útočí na Azovstal. A nové obří pohřebiště

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.04.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Ruská invaze na Ukrajinu trvá dva měsíce, válka se posunula do druhé fáze. Ukrajina odrazila četné ruské útoky v Donbasu, silný odpor způsobuje ruským silám značné ztráty, hlásí britská rozvědka. Na satelitních snímcích z okolí Mariupolu je vidět hromadné pohřebiště v blízkosti hřbitova v nedalekém městě Manhuš. Mariupolská radnice odhadla, že v těchto hrobech by Rusové mohli pohřbít 3000 až 9000 obyvatel města. Rusové dál útočí na ocelárny Azovstal, kde se skrývá spousta civilistů. Do Kyjeva v neděli pozdě večer přicestoval americký ministr zahraničí Antony Blinken, od začátku ruské invaze jde o prvního takto vysoce postaveného zástupce americké administrativy. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Ukrajina odrazila útoky v Donbasu, Rusové dál útočí na Azovstal. A nové obří pohřebiště

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.04.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Ruská invaze na Ukrajinu trvá dva měsíce, válka se posunula do druhé fáze. Ukrajina odrazila četné ruské útoky v Donbasu, silný odpor způsobuje ruským silám značné ztráty, hlásí britská rozvědka. Na satelitních snímcích z okolí Mariupolu je vidět hromadné pohřebiště v blízkosti hřbitova v nedalekém městě Manhuš. Mariupolská radnice odhadla, že v těchto hrobech by Rusové mohli pohřbít 3000 až 9000 obyvatel města. Rusové dál útočí na ocelárny Azovstal, kde se skrývá spousta civilistů. Do Kyjeva v neděli pozdě večer přicestoval americký ministr zahraničí Antony Blinken, od začátku ruské invaze jde o prvního takto vysoce postaveného zástupce americké administrativy. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Snažíme se chránit civilisty, řekl Lavrov. U Severodoněcku pak Rusové dva lidi zabili

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.05.2022 (08:05)     Sekcia bulvar

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov přiznal, že boje Ukrajině trvají déle, než Moskva původně předpokládala. Prý za to může snaha ruských vojáků ochránit civilisty. Dobytí Donbasu Lavrov označil jako bezpodmínečnou prioritu. Ruské jednotky při ostřelování města Severodoněck na východě Ukrajiny zabily dva civlisty a pět další zranily, informovala dnes agentura Reuters s odvoláním na gubernátora Luhanské oblasti Serhije Hajdaje. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Ukrajinci ostřelují Krym. 5 mrtvých a 120 zraněných, tvrdí Rusové a viní USA

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.06.2024 (18:54)     Sekcia bulvar

 Při ukrajinském vzdušném útoku bylo v Sevastopolu na Krymském poloostrově zabito nejméně pět lidí a na 120 lidí bylo zraněno. Podle ruské státní agentury TASS to dnes uvedl Moskvou dosazený gubernátor města Michail Razvožajev. „Zodpovědnost za úmyslný raketový útok na civilisty v Sevastopolu nese především Washington, který dané zbraně Ukrajině dodal, a také kyjevský režim,“ uvedlo později ruské ministerstvo obrany na telegramu. Dramatické dění kolem války na Ukrajině a ruské agrese sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.  

ONLINE: Zranění civilisté po raketovém úderu na Kyjev. Rusové útočí i na Oděsu

ONLINE: Rusové masakrovali civilisty i v Záporoží. „Není zločin, který by nespáchali,“ tvrdí Zelenskyj

ONLINE: Rusové zastaví palbu a pustí z několika měst civilisty. A Zelenského vzkaz o soudném dni

ONLINE: Rusové ztrácí a mění strategii. Civilisty má z Mariupolu vysvobodit „speciální operace“

ONLINE: Rusové útočí na ocelárnu v Mariupolu, kde jsou i děti. A 1000 obětí kolem Kyjeva

ONLINE: Útok na bytovky v Kyjevě, zemřelo už 121 dětí. A Rusové se snaží obklíčit jednotky na východě

ONLINE: Rusové u Kyjeva střílí do civilistů. V Záporožské jaderné elektrárně odpojili sítě

ONLINE: Rusové dál útočí na civilisty, Černihiv srovnali se zemí. Biden se ostře obul do Putina

ONLINE: Prudké pouliční boje v Severodoněcku. Rusko podle Kyjeva ostřeluje 20 obcí

ONLINE: Rusové zastaví palbu a pustí z několika měst civilisty. A další jednání o příměří?

ONLINE: Ukrajinci chtěli unést ruský bombardér? Rusové tvrdí, že jim to překazili

ONLINE: Zelenskyj oznámil nález dalších masových hrobů. A Rusové útočí sebevražednými drony

ONLINE: Další ostřelování v Záporoží, Rusové pálí na civilisty. Úřady počítají zraněné

ONLINE: Ukrajina bude dál bránit Bachmut, Rusové dál útočí. A Zelenskyj odvolal tři regionální šéfy

ONLINE: Macron, Scholz a Draghi jsou na cestě do Kyjeva. A Rusové naráží na problém

ONLINE: Letecký poplach nad Ukrajinou. Rusové útočí sebevražednými drony

ONLINE: Město Irpiň je v troskách, tisíce lidí prchají do Kyjeva. A Putin měl návštěvu

ONLINE: Putin na návštěvě v Bělorusku. A Rusové útočí u Bachmutu a na severu fronty

ONLINE: Rusové ztrácí a mění strategii. Civilisty má z Mariupolu má vysvobodit „speciální operace“

ONLINE: Mrtví a desítky zraněných po útoku na Kyjev! Rusové míří na civilní cíle po celé Ukrajině

ONLINE: Mrtví a desítky zraněných po ruských útocích. Nezlomíte nás, vzkázala Ukrajina

ONLINE: Putin sesadil Gerasimova, tvrdí Ukrajinci. Rusové přišli v Mariupolu o 6 tisíc vojáků?

ONLINE: Ukrajina klid nehlásí. Ruské jednotky se seskupují v Záporoží

ONLINE: Rusové útočí sebevražednými drony na Oděsu. A v Chersonu zemřel i bývalý poslanec

ONLINE: Další masový hrob s civilisty u Kyjeva. Mrtvých v oblasti už je 900, říká Zelenskyj

Ocelárny v Mariupolu pod palbou ze země i vzduchu: Rusové zaútočili i na evakuační vozidlo!

ONLINE: Desítky zraněných a jedna oběť po ostřelování v Kyjevě. Rusové mířili na civilisty

ONLINE: Cherson padl, výsadkáři v Charkově útočí na nemocnici! A rozprášený konvoj?

ONLINE: Rusové u Kyjeva střílí do civilistů, Ukrajinci zničili celou dělostřeleckou rotu

ONLINE: Luhanské město Rubižne ve spárech Rusů? Zelenskyj nabízí výměnu zajatců za civilisty

ONLINE: Nové útoky Rusů po ostřelování Kyjeva. Rakety zasáhly Mykolajiv i Kryvyj Rih

ONLINE: Po bombardování Oděsy exploze v Mykolajivu! Zajali jsme 6000 Ukrajinců, tvrdí Rusové

ONLINE: Rusové chystají drtivý útok na východ Ukrajiny. V Mariupolu zemřely desítky tisíc lidí

ONLINE: Město Irpiň je v troskách, tisíce lidí se snaží prchnout do nedalekého Kyjeva

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy