Hovězí burgery v testu Blesku: Zkoumali jsme obsah masa, »vylepšováky« výrobců i chuť
Zdroj: blesk.cz 09.06.2022 (05:00) bulvár
Kdo by si nepochutnal na šťavnatém plátku mletého hovězího uvnitř nadýchané bulky? »Hambáč« připravovaný na grilu je v letní sezoně stále oblíbenější. Jaké jsou kupované polotovary, které stačí jen vyndat z obalu a plácnout na gril? celý článek
Hovězí líčka podle šéfkuchaře! A další masové speciality pro zahřátí!
Zdroj: blesk.cz 21.01.2021 (13:00) bulvar
V zimě potřebujeme vydatná jídla, o tom není pochyb. A šéfkuchař Josef Tydlačka z Velkých Karlovic má jasno: „Hovězí maso v kombinaci s kořenovou zeleninou má specifickou neodolatelnou chuť – maso získá vůni zeleniny a zelenina zase vůni masa. Je to ideální pokrm do zimy a studeného počasí.“
Kuchařka Letní grilování ZDARMA v Blesku: Recepty na šťavnaté burgery, marinády i křupavou zeleninu
Zdroj: blesk.cz 19.06.2020 (08:30) bulvar
Grilovací sezona odstartovala a v pátečním tištěném Blesku najdete ZDARMA velkou kuchařku Letní grilování. Vyzkoušejte recepty na šťavnaté burgery, nejlepší marinády či rady, jak správně připravit ovoce a zeleninu.
Testovali jsme mražené rybí filety: Kupujete si rybu, nebo led?
Zdroj: blesk.cz 08.02.2024 (06:00) bulvar
Koupili jste si hluboce zmrazenou rybu, hodili na pánev a místo pečeného masa měli základ na rybí polévku? To j bohužel častý problém takových výrobků. Kterým se vyhnout? Čtěte už v pátečním testu Blesku!
Testovali jsme balené tataráky: Jsou pro zdraví bezpečné? A který je šizený?
Zdroj: blesk.cz 12.09.2024 (06:00) bulvar
Chuť čerstvého libového hovězího a svoboda přimíchat si koření a dochucovadla dle své chuti. To je kouzlo tataráku! V obchodech lze koupit už namleté a připravené maso. Jak je kvalitní? To vám prozradí Potravinový Sherlock už v pátečním testu Blesku!
Proč jsou kukuřičné lupínky slanější než chipsy? Odpověď výrobců překvapí!
Zdroj: blesk.cz 25.01.2021 (08:34) bulvar
Kukuřičné lupínky mají víc soli než světoznámé slané brambůrky. Takové odhalení přinesl nejnovější spotřebitelský test Blesku. A důvod? Vyžaduje to technologie výroby a chuť spotřebitelů.
Kebab bez masa? Zdeněk (39) hledal recept tři čtvrtě roku, teď je ve svém bistru servíruje Pražanům
Zdroj: blesk.cz 10.04.2021 (07:59) bulvar
Že by snad fenoménu veganských hamburgerů zvonil umíráček? S kůží na trh se totiž v podobě atypické dobroty pro ty, kterým je vůně i chuť masa cizí, rozhodl vypravit Zdeněk Třos (39). A to nemasitou alternativou pokrmu, který by si bez masa snad ani nikdo představit nedokázal, byť Zdeňkovi se to povedlo na výbornou: řeč je o kebabech.
Vyděšené tele v autě u »mekáče«: Ty burgery jsou hovězí?
Zdroj: ahaonline.cz 02.09.2021 (05:00) bulvar
Vzpomínáte na pána, co ve filmu Slavnosti sněženek vozil kozy na pastvu ve voze Pontiac Ventura? Tak v americkém Marshfieldu mají zase pana Bernieho, který si do svého buicku klidně naloží tři telata a zajede si do mekáče pro hamburger!
Mix mletého vepřového a hovězího masa: Test ukázal, co se v balení skutečně ukrývá!
Zdroj: blesk.cz 12.11.2020 (07:42) bulvar
Mletý mix hovězího a vepřového je oblíbená univerzální surovina, která se hodí pro přípravu různých pokrmů. Je ale v balení vždycky to, co je v názvu výrobku? To se dočtete už v pátečním testu Blesku.
Chyběly mu klasické burgery, začal dělat vlastní. Češi na ně stáli i hodinu ve frontě
Zdroj: pikant.atlas.cz 19.08.2021 (10:50) bulvar
"Vždycky jsem snil o tom, mít vlastní bar, ale začít s burgery mi přišlo jednodušší," tvrdí 29letý Petr Návrat, majitel Burgermana.
Vítězové spotřebitelských testů Blesku za rok 2023 pohromadě: Přehledný tahák do peněženky!
Zdroj: blesk.cz 20.12.2023 (09:11) bulvar
Nestihli jste si koupit některý z letošních spotřebitelských testů Blesku? Stojíte před regálem a nemůžete si vybavit, která značka byla nejlepší? Pak si nenechte ujít tradiční speciální vydání! Najdete v něm mimo jiné i unikátní tahák do supermarketu s letošními vítězi.
Velký přehled spotřebitelských testů Blesku za rok 2023: Už v pátek tahák do peněženky!
Michelinská restaurace kvůli covidu vaří fastfood, dělá nejlepší burgery ve městě
Lékař Bohdalové: V těle má bakterii ze špatného masa! Držte jí palce...
Největší letošní fígle výrobců potravin přehledně: Na jaké »chuťovky« dát pozor?
Testovali jsme uzené maso: Který výrobce šidí? Jaké je nejchutnější?
V Česku se loni vyrobilo nejméně masa za 23 let. Produkce vepřového klesla na půlku
Testovali jsme nakládané okurky: Obsahují pesticidy? Kdo na nich šetří?
Testovali jsme kuřecí nugetky: Kolik masa skutečně obsahují?
Senioři dostali „Tablety od srdce“. A od Blesku na nich mají prémiový obsah zdarma
Testovali jsme saláty Caesar: Podle čeho vybírat? Kolik masa skutečně obsahují?
Veronika (39) prozradila recept na rodinné hovězí Stroganoff! Další recepty v České kuchařce Blesku
Testovali jsme bramborové saláty: Na čem výrobci letos šetří?
Testovali jsme kuřecí nugety: Kolik masa skutečně obsahují? Co všechno do nich výrobci přidávají?
Testovali jsme 30% eidam: Vyplatí se nakupovat podle ceny?
Testovali jsme šunky pro děti: Jak si s námi výrobci »hrají«?
Testovali jsme levné černé čaje: Jak jsou na tom s obávanými pesticidy?
Testovali jsme medy z obchodů! Obsahují zakázaná antibiotika?
Testovali jsme bílé klobásy na gril: Je v nich vůbec maso?
Testovali jsme maďarské guláše v konzervě: Víme, který výrobce šidí!
Testovali jsme medy z obchodů! Obsahují zakázaná antibiotika? Co dalšího laboratoř zjistila?
Božské podzimní recepty: Ochutnejte hovězí na rajčatech nebo dýni na smetaně!
Psychiatři zkoumali podivínského zabijáka Jiřího D. (66): »Nedá se s ním bavit!«
Šéfredaktor zpravodajství ČT Kubal v Blesku: Nora je velmi tvrdá! Moravec bude beze změn
Vědci z Brna zkoumali covid-19 u 84 dobrovolníků
Odtajnili jsme největší fígle výrobců: Pozor na vyhozené peníze a jak poznat kvalitu?
Řeznická poradna: Vybírejte hovězí jako profík
Skoro 200 kg »vadného« masa na odpis: Veterina odhalila v asijské tržnici nelegální výrobnu
Bojovník Samík (†1) z Vánočního zázraku Blesku zemřel: Srdíčko to vzdalo, napsala zdrcená maminka
Inspekce zakázala guláše v konzervě: Méně masa, než výrobce sliboval!
Vítězové spotřebitelských testů Blesku za rok 2023: Stáhněte si přehledný tahák do peněženky!
Od černých buřtů ruce pryč: Pro a proti grilování
Rodák z Valašska vaří veganský kebab. Nejsme aktivisti, snižujeme spotřebu masa, říká
VYSÍLALI JSME: Kalousek v Blesku: O válce s Babišem, rodině a odchodu do ústraní
O prasnicích v kotci, zalehlých selatech i ceně vepřového. Připlatíme si za moderní chov?