Testovali jsme uherské salámy: Který výrobek je nejchutnější a kdo uherák dobarvuje?
Zdroj: blesk.cz 07.07.2022 (07:53) bulvár
Oblíbený uherský salám s typickou bílou plísní na povrchu pochází původně z Maďarska. Uzeninu s jemnou pikantní chutí ale vyrábějí i tuzemští výrobci. Jak se jim to daří? celý článek
Testovali jsme šlehačky ve spreji: Která je nejchutnější? Jak dlouho vydrží našlehané?
Zdroj: blesk.cz 26.05.2022 (06:00) bulvar
Potravinový Sherlock nechal znovu po pěti letech otestovat šlehačky ve spreji. Jak se jejich kvalita změnila? A rozeznáte výrobek ze smetany od náhražky?
Testovali jsme třtinové cukry: Jsou zdravější než obyčejné bílé? Který je nejchutnější?
Zdroj: blesk.cz 29.09.2022 (08:22) bulvar
Sladíte si život třtinovým cukrem, protože chutná po exotice, a navíc je zdravější? Pak si nenechte ujít páteční spotřebitelský test Blesku.
Testovali jsme salámy Poličan! Který výrobce šidí? A kolik masa skutečně obsahují?
Zdroj: blesk.cz 18.03.2021 (05:00) bulvar
Salám původem z Police nad Metují nazývaný Poličan se u nás vyrábí už 45 let. Změnila se za tu dobu jeho receptura? Co má mít ve složení a bez čeho se rozhodně obejde?
Testovali jsme uzené maso: Který výrobce šidí? Jaké je nejchutnější?
Zdroj: blesk.cz 23.07.2020 (05:00) bulvar
Uzené maso neurčují žádné speciální předpisy. Ačkoli má v názvu slovo maso, jeho obsah může být různý. Jak velký rozdíl mezi podíly masa byl mezi testovanými výrobky, vám prozradí Potravinový Sherlock už v pátek.
Testovali jsme prací gely na bílé prádlo: Který výrobek byl nejlepší?
Zdroj: blesk.cz 09.04.2024 (09:30) bulvar
Bílá je in! Je to barva elegance a čistoty. Udržet ale oblečení zářivě bílé je náročné a velký kumšt! S jakým pracím gelem se nám to podaří? To odhalí unikátní spotřebitelský nepotravinový test už v pátek!
Zlodějíček ve znamení dvojek: 2 roky a 2 měsíce basy za 2 salámy a 2 vína
Zdroj: ahaonline.cz 31.07.2020 (12:00) bulvar
Dva ukradené salámy za 169 korun a dvě krabicová červená vína za 25 korun vynesly Zdeňku Vítkovi dva roky a dva měsíce kriminálu.
Propuštěný trestanec bez koruny kradl z hladu v nouzovém stavu: Za dva salámy a dvě vína dva roky basy
Zdroj: blesk.cz 30.07.2020 (12:01) bulvar
V době nouzového stavu ukradl Zdeněk Vítek v Brně v Lidlu a Albertovi dva salámy za 169 korun a dvě krabicová červená vína za 25 korun. Měl hlad. Soud ho za to poslal na 2 roky a 2 měsíce do kriminálu.
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita?
Zdroj: blesk.cz 31.03.2022 (06:00) bulvar
Vepřové v konzervě patřilo a stále patří k oblíbeným pochoutkám chatařů, trampů i vodáků. Už brzy začne sezona, a tak jsme prověřili kvalitu masových konzerv. Stojí za to si je vůbec otevřít?
Studenti ve Staré Boleslavi testovali autonomní hasicí dron
Zdroj: ceskenoviny.cz 07.10.2021 (16:49) bulvar
Brandýs nad Labem - Stará Boleslav (u Prahy ) - Studenti fakulty elektrotechnické ČVUT ve Staré Boleslavi nedaleko Prahy testovali autonomní hasicí dron, který umí pomáhat hasit požáry...
Testovali jsme balené tataráky: Jsou pro zdraví bezpečné? A který je šizený?
Zdroj: blesk.cz 12.09.2024 (06:00) bulvar
Chuť čerstvého libového hovězího a svoboda přimíchat si koření a dochucovadla dle své chuti. To je kouzlo tataráku! V obchodech lze koupit už namleté a připravené maso. Jak je kvalitní? To vám prozradí Potravinový Sherlock už v pátečním testu Blesku!
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?
Testovali jsme 30% eidam: Vyplatí se nakupovat podle ceny?
Testovali jsme balkánské sýry: Platíte za kvalitu, nebo za značku?
Testovali jsme bramborové saláty: Na čem výrobci letos šetří?
Testovali jsme oblíbenou lahůdku z bufetu: Který pařížský salát vybrat?
Testovali jsme maďarské guláše v konzervě: Víme, který výrobce šidí!
Stoletá Alenka z Průhonic: Žijící kamarádka Adiny Mandlové!
Čokoládová vajíčka pro koledníky: Testovali jsme pro vás jejich kvalitu!
Testovali jsme nakládané okurky: Obsahují pesticidy? Kdo na nich šetří?
Testovali jsme mražené sýrové pizzy: Který výrobce na nás šetří? Dá se vybrat poctivá?
Testovali jsme sprchové gely: Musíme si za kvalitu připlácet?
Testovali jsme drůbeží bujony z kostky: Najdete v obchodě poctivý?
Test citrusových nektarů: Obsah cukru vás zaskočí! Kolik je v nich ovoce?
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci?
Testovali jsme droždí na velikonoční pečení: Které vyhrálo na celé čáře?
Testovali jsme jablečné cidery: Vyrábí se z nahnilého ovoce? Jak jsou na tom s cukrem?
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci zdraví?
Testovali jsme drahé proteinové tyčinky: Kolik bílkovin skutečně obsahují?
Testovali jsme gumové medvídky: Vážně jejich želatina pomáhá kloubům?
Testovali jsme vanilkové zmrzliny: Vyplatí se koupit balení za pár kaček?
Testovali jsme mléčné čokolády s celými oříšky: Na co si dát při nákupu pozor?
To jsme ještě měli moře. Unikátní staré fotky od Jadranu
Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?
Testovali jsme knedlíčky do polévky: Jsou ve výrobcích zkažená játra?
Testovali jsme nealkoholická piva: Mohou je pít i děti? Které chutná nejlépe?
Testovali jsme sušené hovězí maso: Dodržují výrobci sliby na obalech?
Testovali jsme kávové kapsle: Obsahují rakovinotvorné látky?
Testovali jsme hotovky z obchodů! Jak dopadla oblíbená svíčková na smetaně?
Testovali jsme vaječné likéry: Jak poznat »nevaječňák«? A které značky nechat v regále?
Testovali jsme kuřecí nugetky: Kolik masa skutečně obsahují?
Testovali jsme šunky pro děti: Jak si s námi výrobci »hrají«?
Testovali jsme levné černé čaje: Jak jsou na tom s obávanými pesticidy?