Testovali jsme maďarské guláše v konzervě: Víme, který výrobce šidí!
Zdroj: blesk.cz 20.07.2023 (06:00) bulvár
Oblíbený maďarský guláš vyžaduje dlouhou přípravu. Můžeme ale sáhnout po konzervě a vychutnat si ho na túře, pod stanem nebo třeba na chalupě, když se nám nechce vařit. A jaké prodávané značky jsou? To se dočtete už v pátečním testu Blesku. celý článek
Inspekce zakázala guláše v konzervě: Méně masa, než výrobce sliboval!
Zdroj: blesk.cz 18.08.2023 (13:38) bulvar
Sliby chyby! Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) upozorňuje na případy klamání ohledně obsahu masa v konzervě Maďarského guláše Pikok. Inspektoři zakázali hned čtyři šarže zmíněného výrobku, obsahovaly méně masa, než výrobce sliboval na obale.
Testovali jsme salámy Poličan! Který výrobce šidí? A kolik masa skutečně obsahují?
Zdroj: blesk.cz 18.03.2021 (05:00) bulvar
Salám původem z Police nad Metují nazývaný Poličan se u nás vyrábí už 45 let. Změnila se za tu dobu jeho receptura? Co má mít ve složení a bez čeho se rozhodně obejde?
Testovali jsme uzené maso: Který výrobce šidí? Jaké je nejchutnější?
Zdroj: blesk.cz 23.07.2020 (05:00) bulvar
Uzené maso neurčují žádné speciální předpisy. Ačkoli má v názvu slovo maso, jeho obsah může být různý. Jak velký rozdíl mezi podíly masa byl mezi testovanými výrobky, vám prozradí Potravinový Sherlock už v pátek.
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita?
Zdroj: blesk.cz 31.03.2022 (06:00) bulvar
Vepřové v konzervě patřilo a stále patří k oblíbeným pochoutkám chatařů, trampů i vodáků. Už brzy začne sezona, a tak jsme prověřili kvalitu masových konzerv. Stojí za to si je vůbec otevřít?
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?
Zdroj: blesk.cz 31.03.2022 (06:00) bulvar
Vepřové v konzervě patřilo a stále patří k oblíbeným pochoutkám chatařů, trampů i vodáků. Už brzy začne sezona, a tak jsme prověřili kvalitu masových konzerv. Stojí za to si je vůbec otevřít?
Testovali jsme mražené sýrové pizzy: Který výrobce na nás šetří? Dá se vybrat poctivá?
Zdroj: blesk.cz 17.03.2022 (05:00) bulvar
Pro někoho základ mrazničky, pro jiného zpestření jídelníčku. Mražené sýrové pizzy patří mezi velmi oblíbené polotovary. Co můžete čekat od výrobku zabaleného v igelitu a papírové krabici? To prozradí Potravinový Sherlock už v pátečním vydání tištěného Blesku a na Blesk.cz.
Test špekáčků opět po roce: Který výrobce šidí?
Zdroj: blesk.cz 09.05.2024 (06:00) bulvar
Grilovací sezóna začala a Potravinový Sherlock se opět vydal po stopách kvality oblíbené pochoutky na oheň. Nenechte si ujít velké srovnání dvanácti značek špekáčků z běžných obchodů. Už v pátečním Blesku!
Test kvality špekáčků opět po roce: Který výrobce šidí?
Zdroj: blesk.cz 09.05.2024 (06:00) bulvar
Grilovací sezóna začala a Potravinový Sherlock se opět vydal po stopách kvality oblíbené pochoutky na oheň. Nenechte si ujít velké srovnání dvanácti značek špekáčků z běžných obchodů. Už v pátečním Blesku!
Agrární komise: V Polsku šidí potraviny! Češi tomu nevěří a nájezdy pořádají dál
Zdroj: blesk.cz 10.10.2023 (05:00) bulvar
Místo hovězího kuřecí, grahamové mouky obyčejná, máslové výrobky bez másla, sýr bez mléka…Polští inspektoři zjistili, že tamní výrobci hřeší na těžkou dobu a šidí potraviny ve velkém. Co na to Češi s plnými košíky? „Nezájem, blbost,“ tvrdí.
Testovali jsme uherské salámy: Který výrobek je nejchutnější a kdo uherák dobarvuje?
Zdroj: blesk.cz 07.07.2022 (07:53) bulvar
Oblíbený uherský salám s typickou bílou plísní na povrchu pochází původně z Maďarska. Uzeninu s jemnou pikantní chutí ale vyrábějí i tuzemští výrobci. Jak se jim to daří?
Testovali jsme třtinové cukry: Jsou zdravější než obyčejné bílé? Který je nejchutnější?
Čecha zadrželi za převážení migrantů. 27 tisíc korun požadoval za cestu do Vídně
Studenti ve Staré Boleslavi testovali autonomní hasicí dron
Testovali jsme prací gely na bílé prádlo: Který výrobek byl nejlepší?
Testovali jsme balené tataráky: Jsou pro zdraví bezpečné? A který je šizený?
Testovali jsme 30% eidam: Vyplatí se nakupovat podle ceny?
Testovali jsme balkánské sýry: Platíte za kvalitu, nebo za značku?
Testovali jsme bramborové saláty: Na čem výrobci letos šetří?
Útěk z Česka? Hana Gregorová řekla své k odjezdu do Maďarska
Testovali jsme oblíbenou lahůdku z bufetu: Který pařížský salát vybrat?
Orbán si nechá dát čínskou vakcínu. Maďaři „kašlou“ na Brusel, nakoupili i ruský Sputnik
Šílená rvačka na soutěži ve vaření guláše: Slovenský politik skončil od krve, vyvolal bitku on?
Čokoládová vajíčka pro koledníky: Testovali jsme pro vás jejich kvalitu!
Testovali jsme nakládané okurky: Obsahují pesticidy? Kdo na nich šetří?
Orbán pobuřuje slovy o „nesmíšené maďarské rase“ a migrantech. Rakouský kancléř: S invazí nesouhlasí
Testovali jsme drůbeží bujony z kostky: Najdete v obchodě poctivý?
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci?
Testovali jsme droždí na velikonoční pečení: Které vyhrálo na celé čáře?
Testovali jsme jablečné cidery: Vyrábí se z nahnilého ovoce? Jak jsou na tom s cukrem?
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci zdraví?
Testovali jsme drahé proteinové tyčinky: Kolik bílkovin skutečně obsahují?
Testovali jsme gumové medvídky: Vážně jejich želatina pomáhá kloubům?
Testovali jsme šlehačky ve spreji: Která je nejchutnější? Jak dlouho vydrží našlehané?
Testovali jsme vanilkové zmrzliny: Vyplatí se koupit balení za pár kaček?
Testovali jsme mléčné čokolády s celými oříšky: Na co si dát při nákupu pozor?
Testovali jsme levné kuřecí párky: Obsahují vůbec maso?
Testovali jsme knedlíčky do polévky: Jsou ve výrobcích zkažená játra?
Testovali jsme sušené hovězí maso: Dodržují výrobci sliby na obalech?
Testovali jsme nealkoholická piva: Mohou je pít i děti? Které chutná nejlépe?
Vitaminy: Proč je »káčko« pozadu?
Testovali jsme hotovky z obchodů! Jak dopadla oblíbená svíčková na smetaně?
Testovali jsme kávové kapsle: Obsahují rakovinotvorné látky?