Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bramborový toč se zelím
Zdroj: blesk.cz 15.03.2024 (09:18) bulvár
Šumaváci sice měli nepaměti drsný život a chudou stravu, ale při výjimečných příležitostech dokázaly hospodyňky vykouzlit hostinu lahodící oku i chuťovým pohárkům. Dělo se tak zejména při různých svátcích. celý článek
Nejlepší šumavské recepty: Upečte hnětýnky, koblížky či bavorské preclíky
Zdroj: blesk.cz 15.03.2024 (09:18) bulvar
Šumaváci sice měli nepaměti drsný život a chudou stravu, ale při výjimečných příležitostech dokázaly hospodyňky vykouzlit hostinu lahodící oku i chuťovým pohárkům. Dělo se tak zejména při různých svátcích.
UPEČTE S LÁSKOU! Nejlepší recepty ke Dni matek
Zdroj: ahaonline.cz 07.05.2021 (12:00) bulvar
Druhá květnová neděle se blíží a s ní svátek všech maminek! Jak udělat té své radost? Upečte jí něco sladkého! Aha! vám přináší tři recepty, které zaručeně potěší!
Nejlepší šumavské recepty: Ochutnejte povidloň, bosáky, zelnici i kachní prsa!
Zdroj: blesk.cz 07.09.2022 (12:32) bulvar
Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Přinášíme malou ukázku z jeho Šumavské kuchařky.
Masopustní hodování: Nadýchané koblížky, pečené koleno i bramboráky!
Zdroj: blesk.cz 08.02.2021 (11:42) bulvar
Masopust býval svátkem hodování, během kterého bylo třeba se dosyta najíst. Pak následoval dlouhý půst až do Velikonoc…Inspirujte se našimi recepty!
Dokonalý bramborový salát: Hlavně neolizujte lžičku, radí šéfkuchař Radek David! A přidal recept
Zdroj: blesk.cz 23.12.2021 (13:00) bulvar
Celý rok se na něj těšíme nejen my, ale i smažený kapr, kterému už pár let dělá věrného parťáka. Recepty na bramborový salát se navíc předávají z generace na generaci, a tak je jeho konzumace často spojena i s dávkou nostalgie. Se šéfkuchařem Radkem Davidem (48) jsme probrali, jaké nejčastější chyby při přípravě děláme a jak tento sváteční pokrm vyšperkovat k dokonalosti.
Masopustní koblížky bez kynutí a za 6 minut! Recept podle známé foodblogerky
Zdroj: blesk.cz 02.02.2023 (11:07) bulvar
Koblížky bez kynutí a tak rychle na stole? A ještě vláčnější díky tvarohu? Jde to! Foodblogerka Markéta Chovancová známá také jako Markéta v troubě se podělila o svůj úžasný recept!
Masopustní koblížky bez kynutí a vážně za 6 minut! Recept podle známé foodblogerky
Zdroj: blesk.cz 02.02.2023 (11:07) bulvar
Koblížky bez kynutí a tak rychle na stole? A ještě vláčnější díky tvarohu? Jde to! Foodblogerka Markéta Chovancová známá také jako Markéta v troubě se podělila o svůj úžasný recept!
Vejce? Salám? Hrášek? Čtěte, jak na bramborový salát podle šéfkuchařů Kašpárka, Forejta a Punčocháře
Zdroj: super.cz 22.12.2020 (09:38) bulvar
Ke štědrovečerní večeři v mnoha českých domácnostech neodmyslitelně patří bramborový salát. Neexistuje jeden správný recept, každá rodina má ten svůj, na který nedá dopustit. Pokud byste si ale přece jen chtěli zaexperimentovat nebo se alespoň inspirovat, zeptali jsme se na recepty a tipy tří úspěšných českých šéfkuchařů Radka Kašpárka, Přemka Forejta a Jana Punčocháře.
Poctivý bramborový salát podle dřívější retro normy! Co do něj patří?
Zdroj: blesk.cz 06.12.2023 (15:40) bulvar
Asi málokteré jídlo vyvolává tolik rozepří, jako vánoční bramborový salát. Tu pravou, jedinou a nejlepší recepturu má totiž každá rodina jinou, a každá si za tou svou samozřejmě stojí. Jste tým hrášek, nebo se bijete za přidané jablko?
Bramborový salát 3 krát jinak: Zkuste podle retro normy, vídeňský i japonský!
Zdroj: blesk.cz 06.12.2023 (12:50) bulvar
Asi málokteré jídlo vyvolává tolik rozepří, jako vánoční bramborový salát. Tu pravou, jedinou a nejlepší recepturu má totiž každá rodina jinou, a každá si za tou svou samozřejmě stojí. Jste tým hrášek, nebo se bijete za přidané jablko?
Bramborový salát 3 krát jinak: Zkuste letos podle retro normy, vídeňský i japonský!
Bramborový salát podle legendární „Sandtnerky“: Kterou důležitou ingredienci přidávala?
Anketa: Nejlepší bramborový salát podle našich šéfkuchařů. Který by u vás obstál?
Domácí párek v rohlíku: 3 super rychlé recepty se zelím, sýrem i karamelizovanou cibulí
Den matek oslavte sladkým: Mini větrníky, vafle i květinové sušenky! Jak na ně?
4 variace na koláč, který neomrzí: Rebarborový, meruňkový, bramborový i rajčatový!
Martin vyměnil kancelář za food truck s koblížky. Dává práci hendikepovaným
Rádce do kuchyně: Nejlepší recepty na podzimní polévky
Išelské dortíčky, mandlové rohlíčky a škvarkové pracny: Tyhle recepty jsou jistota!
Co pečou na Velikonoce ve světě? Nejlepší recepty z Anglie, Itálie i Ruska
Dušičkové strašení pro mlsouny: Upečte kynuté bubáky!
Silvestrovské pohoštění, se kterým zazáříte: Paštika, bagetka i slepované kuře!
Domácí chleba je blaho: Zkuste bramborový pro začátečníky i kváskový pro pokročilé!
Vše o šumavské kuchyni: Co chutnalo našim předkům a proč nejedli houby? A dva skvělé recepty
Tradiční bramborový salát? Původ má v Rusku a tady je přesný recept!
Oceněná foodblogerka Michaela Smolková: Tohle jsou moje nejlepší podzimní recepty!
Tradiční bramborový salát? Milujeme pokrm ruských šlechticů, vysvětlil historik!
Upečte cukroví hafanům: Zvířecí záchranářka ukázala, jak na zdravé vánoční mlsání pro mazlíčky
Recepty na skvělé domácí vychytávky: Zkuste jednoduchý chleba i zázvorové pivo!
Upečte velikonoční »mechovou« roládu: Recept krok za krokem!
Nejlepší chalupářské recepty ZDARMA v Blesku! My už máme navařeno, vzkazují kuchtíci!
Božské podzimní recepty: Ochutnejte hovězí na rajčatech nebo dýni na smetaně!
Recept na domácí koblihy: Pokusí se o ně i v soutěži Peče celá země!
HEADLAJNER: Ženy prozradily tajemství masturbace. Zeman netleská?
Svíčková, jahodové knedlíky i kynuté buchty: Zaručené recepty profi hospodyně a chůvy Dáši
Jana sklidila přes 70 kilo okurek a prozradila recepty! Nejlepší nakládačky, omáčka i salát
Nejlepší chalupářské recepty ZDARMA v Blesku! Zkuste játra po brazilsku nebo houbovou tečku!
Kynuté zelné šneky se škvarky: Upečte si je podle Maršálka!
Ani se šípkovou, ani se zelím. Prymula sebral myslivcům společnou radost z divočáka
Bramborový salát podle Dany Medřické (†62). Recept zdědila manželka jejího syna Vydry
Nejlepší kebab v Praze dělá ve stánku v Podolí. Turecké recepty si překládá na Googlu