Eurovolby ONLINE: První odhad výsledků bude už v 18:15! V Rakousku volby narušují bouřky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.06.2024 (15:10)     Sekcia bulvár

V Česku úderem sobotních 14:00 skončily volby do europarlamentu, Český statistický úřad (ČSÚ) má sečtené hlasy ze všech okrsků. Oficiální výsledky budou zveřejněny až v neděli v 23:00, ale Evropský parlament uvedl, že první odhady výsledků evropských voleb zveřejní kolem 18:15. V Rakousku průběh voleb narušují bouřky, několik volebních místností bylo vytopeno. Dění kolem eurovoleb sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Eurovolby ONLINE: Poslední hodiny hlasování a první odhady výsledků. Kdo a kde uspěl?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.06.2024 (18:25)     Sekcia bulvar

V Česku úderem sobotních 14:00 skončily volby do europarlamentu, Český statistický úřad (ČSÚ) má sečtené hlasy ze všech okrsků. Oficiální výsledky budou zveřejněny až v neděli v 23:00, ale v jednotlivých zemích se začínají objevovat odhady výsledků. V Rakousku průběh voleb narušily bouřky, několik volebních místností bylo vytopeno. Dění kolem eurovoleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

Velký triumf prezidenta: Van der Bellen vyhrál volby v Rakousku hned v 1. kole?!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.10.2022 (17:38)     Sekcia bulvar

Dosavadní rakouský prezident Alexander Van der Bellen byl podle prognóz již v prvním kole prezidentských voleb znovu zvolen hlavou státu. Odhad agentury SORA mu přisuzuje 54,6 procenta hlasů a odhad agentury ARGE dokonce 55,9 procenta hlasů.

 

Eurovolby ONLINE: Hádka Fialy s Babišem i SMS od Bendy na podporu bratra. Volit začali Nizozemci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.06.2024 (10:10)     Sekcia bulvar

Volby do Evropského parlamentu jsou tu - Češi budou rozhodovat o 21 křeslech europoslanců, opět vyhrocená kampaň, během které se opoziční ANO zostra pustilo do vlády Petra Fialy (ODS), je u konce. Provázela jí řada střetů, v předvečer voleb se utkali i Andrej Babiš (ANO) s premiérem Fialou. A nestor ODS Marek Benda opět rozeslal voličům SMS, aby vyrazili k volbám podpořit koalici SPOLU (a zvláště pak jeho kandidujícího bratra), zatímco opozice vidí i tyto volby do jisté míry jako referendum o vládě. Jako první začali volit v Nizozemsku, hned ve dvacítce zemí EU připadnou volby na neděli. Češi volí tradičně v pátek a sobotu v obvyklých časech, výsledky se však dozvíme v neděli po 23:00. Dění kolem eurovoleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

Eurovolby ONLINE: Češi volí 21 europoslanců. Pavel, Fiala i Babiš u uren

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2024 (14:00)     Sekcia bulvar

Volby do Evropského parlamentu začaly - Češi rozhodují o 21 křeslech europoslanců. Kampaň před eurovolbami provázela řada střetů, v předvečer voleb se utkali i Andrej Babiš (ANO) s premiérem Petrem Fialou (ODS). Češi volí tradičně v pátek a sobotu v obvyklých časech, výsledky se však dozvíme v neděli po 23:00. Dění kolem eurovoleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

Eurovolby ONLINE: „Jste neuvěřitelný manipulátor a lhář,“ pustil se Fiala do Havlíčka v Superdebatě ČT

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.06.2024 (21:03)     Sekcia bulvar

Volby do Evropského parlamentu jsou tu - Češi budou rozhodovat o 21 křeslech europoslanců, opět vyhrocená kampaň, během které se opoziční ANO zostra pustilo do vlády Petra Fialy (ODS), je u konce. Provázela ji řada střetů, v předvečer voleb se utkali i Andrej Babiš (ANO) s premiérem Fialou. A nestor ODS Marek Benda opět rozeslal voličům SMS, aby vyrazili k volbám podpořit koalici SPOLU (a zvláště pak jeho kandidujícího bratra), zatímco opozice vidí i tyto volby do jisté míry jako referendum o vládě. Mimořádnou schůzi kvůli migračnímu paktu, jednomu z témat kampaně, však hnutí ANO nakonec vzdalo - kvůli železničnímu neštěstí v Pardubicích. Jako první začali volit v Nizozemsku, hned ve dvacítce zemí EU připadnou volby na neděli. Češi volí tradičně v pátek a sobotu v obvyklých časech, výsledky se však dozvíme v neděli po 23:00. Dění kolem eurovoleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

Eurovolby ONLINE: Vítězem hnutí ANO! Druhé je SPOLU. Bodovali i Přísaha a Motoristé

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.06.2024 (23:06)     Sekcia bulvar

České eurovolby opět vyhrálo ANO před koalicí ODS, KDU-ČSL a TOP 09, následují Přísaha s Motoristy, Stačilo!, STAN, Piráti a SPD s Trikolorou. Oznámil to Český statistický úřad. Účast byla podle něj rekordní, dosáhla 36,45 procenta. Ve zbytku Evropy bodovaly zejména pravicové strany, například francouzský prezident Emmanuel Macron se rozhodl kvůli prohře rozpustit parlament. Rezignuje také belgický premiér Alexandr De Croo. Dění kolem eurovoleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

Eurovolby ONLINE: Kvůli srážce vlaků zrušili hádky o migranty. A Babišův střet s Fialou i SMS od Bendy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.06.2024 (11:45)     Sekcia bulvar

Volby do Evropského parlamentu jsou tu - Češi budou rozhodovat o 21 křeslech europoslanců, opět vyhrocená kampaň, během které se opoziční ANO zostra pustilo do vlády Petra Fialy (ODS), je u konce. Provázela ji řada střetů, v předvečer voleb se utkali i Andrej Babiš (ANO) s premiérem Fialou. A nestor ODS Marek Benda opět rozeslal voličům SMS, aby vyrazili k volbám podpořit koalici SPOLU (a zvláště pak jeho kandidujícího bratra), zatímco opozice vidí i tyto volby do jisté míry jako referendum o vládě. Mimořádnou schůzi kvůli migračnímu paktu, jednomu z témat kampaně, však hnutí ANO nakonec vzdalo - kvůli železničnímu neštěstí v Pardubicích. Jako první začali volit v Nizozemsku, hned ve dvacítce zemí EU připadnou volby na neděli. Češi volí tradičně v pátek a sobotu v obvyklých časech, výsledky se však dozvíme v neděli po 23:00. Dění kolem eurovoleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Silné bouřky se brzy vrátí, sledujte radar Blesku. Jakou spoušť v Česku už napáchaly?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2021 (11:15)     Sekcia bulvar

Na severu Moravy a ve Slezku mohou být v úterý odpoledne místy silné bouřky provázené přívalovým deštěm i kroupami. Navíc bude i silně foukat, varoval Český hydrometeorologický ústav. Od dnešního večera do středečního rána bude stejné riziko hrozit také na jihu Čech, na Vysočině a na jižní Moravě. Silné bouřky a přívalové deště dorazily už v pondělí odpoledne a v noci na úterý do Česka, hasiči měli nejvíc práce na jižní Moravě, Vysočině a ve středních Čechách. Prakticky pod vodou se ocitla obec Dolní Bojanovice. Bouřky provázelo i 25 tisíc blesků, uvedla pro Blesk Zprávy meteoroložka Dagmar Honsová. Situaci napříč Českem sledujeme v online přenosu.

 

Eurovolby ONLINE: Pavel varoval před extremisty. Šok a dojetí u Babiše, Fiala ocenil slušný výsledek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2024 (10:41)     Sekcia bulvar

České eurovolby vyhrálo hnutí ANO se ziskem 7 mandátů před koalicí SPOLU (ODS, KDU-ČSL a TOP 09), která si pohoršila na 6 mandátů. Andrej Babiš (ANO) mluví o šoku a dojetí, Petr Fiala (ODS) o slušném výsledku. Prezident Petr Pavel pogratuloval nově zvoleným europoslancům, zároveň ale varoval před nárůstem podpory extremistů v Evropě. Do Bruselu se probojovala i Danuše Nerudová s Janem Farský, Rakušanův STAN se však nadále vzpamatovává z toho, že skončil za Přísahou a Motoristy i koalicí Stačilo! v čele s Kateřinou Konečnou (KSČM). Po pouhém jednom křeslu zbylo na ztrápené Piráty a také SPD. Účast však byla rekordní - 36,45 %. Ve zbytku Evropy bodovaly zejména pravicové strany, například francouzský prezident Emmanuel Macron se rozhodl kvůli prohře rozpustit parlament. Dění kolem eurovoleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Silné bouřky udeřily na Česko! Padaly kroupy, hrozí povodně, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.06.2022 (22:55)     Sekcia bulvar

Do Česka se opět přihnaly bouřky. Napilno již mají hasiči v řadě krajů - vyjíždějí k popadaným stromům i zatopeným sklepům. Z řady míst lidé hlásí krupobití. Dění kolem počasí sledujeme na Blesk.cz online.

Jak vypadají volby v Evropě? Každá ves, jiný pes

ONLINE: Tornádo na Hodonínsku a velké kroupy. Silné bouřky bičují Česko, sledujte radar Blesku

ONLINE: Česko zpustošily bouřky. Rozvodnily řeky, zastavily dopravu. A přijdou další, sledujte radar Blesku

Velmi silné bouřky udeří v Česku. Hrozí v celé zemi, přinesou i kroupy. Sledujte radar Blesku

Eurovolby ONLINE: Vítězem Babišovo ANO, propad Pirátů, Fiala pochválil výsledek SPOLU

Víkend přinese první letošní třicítku i silné bouřky. Sledujte radar Blesku

První tropy v Česku utnou bouřky s krupobitím, sledujte radar Blesku. Kde platí výstraha?

Silné bouřky ONLINE: Na Písecku strom zabil dva lidi a evakuace táborů. Sledujte radar Blesku

Eurovolby ONLINE: Vítězem Babišovo ANO! Porazilo SPOLU. Bodovali Turek i Konečná, propadli Piráti

Eurovolby: Pavel varoval před extremisty. Šok a dojetí u Babiše, Fiala ocenil slušný výsledek

Lijáky neustanou, na východě Česka hrozí bouřky, sledujte radar Blesku. Kdy se oteplí?

ONLINE Sněmovna o nedůvěře vládě: Po 14 hodinách bez výsledku. Poslanci pokračují i ve středu

Počasí na konec července: Tropy pokračují! Přijdou i silné bouřky, sledujte radar Blesku

Silné bouřky ONLINE: Tornádo na Hodonínsku, zničené obce a několik mrtvých. Sledujte radar Blesku

V čele kandidátky Babišova ANO pro eurovolby bude exministryně Dostálová

Silné bouřky, vedro až 36 °C a znovu bouřky. Česko čeká pravé léto, sledujte radar Blesku

Hrozí nové bouřky, přijdou od západu. Na Moravě bude až 33 °C, sledujte radar Blesku

Bouřky hrozí dál. Medardovský týden přinese přeháňky, sledujte radar Blesku

Přijde fešácký premiér o křeslo? Volební místnosti se zavřely, Trudeau trne

Bouřky v Česku ONLINE: Kroupy a záplavy, rychlík narazil do spadlé skály. Sledujte radar Blesku

ONLINE: Odstavený Temelín, kroupy jako tenisáky. Česko zpustošily bouřky, další přijdou, sledujte radar Blesku

Do Čech v sobotu dorazí velmi silné bouřky. Kde budou nejhorší? Sledujte radar Blesku

ONLINE: Silné bouřky v Česku. 25 tisíc blesků, obří kroupy i vesnice pod vodou, sledujte radar

Nejdéle sloužící pražský starosta si protáhne mandát. Žďárský je v čele Kbel od roku 1997

ONLINE: Českem prošly silné bouřky. Rozvodnily řeky, zastavily dopravu. A přijdou další, sledujte radar Blesku

Silné bouřky ONLINE: Tornádo na Hodonínsku, desítky zraněných a první oběti. Sledujte radar Blesku

Předčasné volby v Portugalsku: Vzestup krajní pravice. Vyhraje jeden z favoritů, ukazují odhady

Ochlazení přinese bouřky a déšť, na konci týdne bude až 32 °C. Sledujte radar Blesku

O víkendu bude do 30 °C a znovu zahrozí bouřky. Sledujte radar Blesku

Extrémně silné bouřky v ČR ONLINE: Voda se prohnala domy a má první oběť? Sledujte radar Blesku

Letní teploty, bouřky i přízemní mrazíky. Počasí bude dál bláznivé, sledujte radar Blesku

ONLINE: Supertropy v Česku: Přes 35 °C a kolapsy. Dorazily i bouřky, sledujte radar Blesku

ONLINE: Silné bouřky a lokální záplavy v ČR! Kroupy ničily střechy, sledujte radar Blesku

Na Česko udeřily silné bouřky. Hrozí lijáky a kroupy, sledujte radar Blesku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy