Počasí ONLINE: Extrémní povodně už hrozí skoro v celém Česku! První evakuace lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.09.2024 (12:31)     Sekcia bulvár

Meteorologové rozšířili výstrahu na extrémní povodně na téměř celou zemi s výjimkou západu Čech. Nejvyšší vzestupy hladin se očekávají o víkendu, staví se zábrany. Situaci bude komplikovat rovněž silný vítr. Na záplavy se připravují obce i hasiči. Hasiči z chatové oblasti u Jamolic na Brněnsku evakuují 125 lidí přes zaplavený most, z toho 120 studentů. Hrozilo, že by se z místa nedostali. Praha zavře všechny náplavky. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Počasí ONLINE: Rozšířili výstrahu, extrémní povodně hrozí skoro v celém Česku! Staví se zábrany

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.09.2024 (11:06)     Sekcia bulvar

Meteorologové rozšířili výstrahu na extrémní povodně na téměř celou zemi s výjimkou západu Čech. Nejvyšší vzestupy hladin se očekávají o víkendu, staví se zábrany. Situaci bude komplikovat rovněž silný vítr. Na záplavy se připravují obce i hasiči. V pátek ráno hlásilo v Česku povodňový stupeň 15 míst, většinou první. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

 

Počasí ONLINE: První potvrzená oběť. Extrémní povodeň v Ostravě, probíhá evakuace, město je bez tepla

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2024 (09:45)     Sekcia bulvar

V souvislosti se záplavami jeden člověk utonul v řece Krasovka na Bruntálsku, řekl ČRo policejní prezident. Policie eviduje také sedm pohřešovaných. Extrémní povodně si vyžádaly odstavení teplárny v Ostravě, část města se evakuuje.  Povodňová vlna v noci na dnešek dorazila z Jeseníků do střední části Olomouckého kraje, kde se postupně zvyšují hladiny vodních toků. V Litovli voda zaplavila většinu města. Dramatická situace je v Krnově, naopak v Jeseníku voda pomalu opadává a odhaluje rozsah škod. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

 

ONLINE: Povodně hrozí většině Česka! První evakuace a tisíce lidí bez proudu, Praha zavře náplavky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.09.2024 (15:56)     Sekcia bulvar

Meteorologové rozšířili výstrahu na extrémní povodně na téměř celou zemi s výjimkou západu Čech. Nejvyšší vzestupy hladin se očekávají o víkendu, staví se zábrany. Situaci bude komplikovat rovněž silný vítr. Na záplavy se připravují obce i hasiči. Hasiči z chatové oblasti u Jamolic na Brněnsku evakuují 125 lidí přes zaplavený most, z toho 120 studentů. Hrozilo, že by se z místa nedostali. Radnice v Jeseníku, kde kvůli extrémním dešťovým srážkách čekají stoletou vodu, připravuje plány na možnou evakuaci obyvatel z těch částí města, které budou velkou vodou případně ohroženy. Praha zavře všechny náplavky. Ve východních Čechách jsou tisíce domácností bez elektrického proudu. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

 

Počasí ONLINE: Odříznuté Jesenicko, evakuace dalších tisíců lidí. Stoupá i Labe

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2024 (09:15)     Sekcia bulvar

Povodně si vyžádaly evakuace dalších tisíců lidí zejména v Olomouckém a Moravskoslezském kraji. Rozbouřená řeka Bělá odřízla v noci na neděli severní cíp Olomouckého kraje. „Jsme odříznuti od světa,“ hlásil starosta České Vsi Petr Mudra. Radnice v Českém Těšíně na Karvinsku nařídila evakuaci centra města a ulice Na Olšinách. Oblast Jesenicka je podle policie momentálně také zcela nedostupná kvůli neprůjezdným silnicím. Vozovky jsou na mnoha místech podemleté. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.  Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, lidé bez elektřiny a evakuace. Pršet bude dál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (12:10)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které především na severu a severovýchodě zvedají hladiny řek. Vážná situace je na Frýdlantsku. Stav ohrožení platí na Smědé a Řasnici. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy, potvrdili hasiči. Kvůli povodni museli vodohospodáři odstavit úpravnu pitné vody, potíže jsou i s dodávkami elektřiny. Ve Višňové evakuovali asi desítku lidí, obec je odříznutá od zbytku světa. ČHMÚ zvýšil stupeň nebezpečí upozornění na silný déšť v Jizerských horách a Krkonoších na extrémní, stouplo i riziko záplav. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Počasí ONLINE: Odříznuté Jesenicko, evakuace tisíců lidí a energetická kalamita

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2024 (11:35)     Sekcia bulvar

Hanušovice na Šumpersku zatopila dnes dopoledne povodňová vlna, většina lidí zůstala v domech a nestihla se evakuovat. Povodně si vyžádaly evakuace dalších tisíců lidí zejména v Olomouckém a Moravskoslezském kraji. Oblast Jesenicka je podle policie momentálně také zcela nedostupná kvůli neprůjezdným silnicím. Vozovky jsou na mnoha místech podemleté. Energetická firma E.ON vyhlásila kvůli velkému množství poruch kalamitní stav v Jihomoravském a Zlínském kraji, na Vysočině a na Prostějovsku v Olomouckém kraji. V postižených místech jsou potíže s mobilním signálem. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

 

ONLINE: Česko se chystá na extrémní povodně. Přehrady upouští vodu, zasedají krizové štáby

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2024 (08:55)     Sekcia bulvar

Česko čeká největší zlom počasí, na celé území se ženou extrémní srážky, které s sebou přinesou i záplavy. Očekává se, že vydatné deště zvednou hladiny vodních toků. Nepříznivé počasí s větrem a teplotami kolem 13 °C se předpokládá až do konce týdne, vše bude komplikovat silný vítr. Na záplavy se připravují obce i hasiči, dnes zasedne Ústřední povodňová komise. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

 

Počasí ONLINE: Evakuace v Ostravě, pomáhá i vrtulník. Opava chce odložit volby. A první potvrzená oběť

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2024 (14:05)     Sekcia bulvar

V souvislosti se záplavami jeden člověk utonul v řece Krasovka na Bruntálsku, řekl ČRo policejní prezident. Policie eviduje také osm pohřešovaných. Extrémní povodně si vyžádaly odstavení teplárny v Ostravě, část města se evakuuje. Hasiči zachránili už 250 lidí včetně dětí, pomáhal i vrtulník. V Litovli voda zaplavila většinu města. Dramatická situace je v Krnově, naopak v Jeseníku voda pomalu opadává a odhaluje rozsah škod. Opavský primátor Tomáš Navrátil (ANO) chce žádat vládu o odložení krajských a senátních voleb. Připravit je v tomto stavu bude podle něj náročné. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

 

Počasí ONLINE: Odříznuté Jesenicko, evakuace tisíců lidí. Hanušovice zaplavila voda během 10 minut!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2024 (11:35)     Sekcia bulvar

Hanušovice na Šumpersku zatopila dnes dopoledne povodňová vlna, většina lidí zůstala v domech a nestihla se evakuovat. Povodně si vyžádaly evakuace dalších tisíců lidí zejména v Olomouckém a Moravskoslezském kraji. Oblast Jesenicka je podle policie momentálně také zcela nedostupná kvůli neprůjezdným silnicím. Vozovky jsou na mnoha místech podemleté. Energetická firma E.ON vyhlásila kvůli velkému množství poruch kalamitní stav v Jihomoravském a Zlínském kraji, na Vysočině a na Prostějovsku v Olomouckém kraji. V postižených místech jsou potíže s mobilním signálem. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

 

ONLINE extrémní déšť a povodně: Meteorologové rozšířili výstrahu! Fiala svolal krizový štáb

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2024 (13:43)     Sekcia bulvar

Česko čeká největší zlom počasí, na celé území se ženou extrémní srážky, které s sebou přinesou i záplavy. Na Šumavě se objevil první sníh. Meteorologové ve čtvrtek rozšířili výstrahu na extrémní srážky a záplavy o další oblasti Vysočiny či jižní část Šumavy. Situaci bude komplikovat silný vítr. Na záplavy se připravují obce i hasiči, dnes zasedne Ústřední povodňová komise. Po celé zemi se ruší společenské akce, hlavně vinobraní. Situaci sledujeme na Blesk.cz v online přenosu.

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, evakuace a lidé bez elektřiny. Pršet bude dál

Počasí ONLINE: První potvrzená oběť. Evakuace v Ostravě, primátor Opavy chce odložit volby

Počasí ONLINE: Odříznuté Jesenicko, evakuace tisíců lidí, energetická kalamita. A potíže s mobilním signálem

Extrémní situace v Ostravě: Evakuace Přívozu! Město je bez tepla

Počasí ONLINE: Evakuace dalších tisíců lidí, přeteklá hráz a odříznutý cíp Olomouckého kraje

ONLINE extrémní déšť a povodně: Meteorologové rozšířili výstrahu! Po celé zemi se ruší akce

Extrémní srážky v Česku! Čekají se záplavy na celém území. Sledujte radar Blesku

Počasí ONLINE: Zatopené domy i velká evakuace v Opavě. Co přijde po noci obav a hrůzy?

Počasí ONLINE: Zatopené domy i mohutná evakuace v Opavě. A kalamitní stav vyhlášený ČEZ

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, hasiči staví hráze a pršet má dál

ONLINE: Povodeň v Zátoru strhla most a poškodila domy. První potvrzená oběť a evakuace v Ostravě

Počasí ONLINE: V Jeseníkách hrozí stoletá voda! Meteorologové rozšířili výstrahu

Extrémní situace v Ostravě: Evakuace Přívozu! Města je bez tepla a elektřiny

Bouřky v Česku a extrémní nebezpečí na jihu: Po lijácích a krupobití hrozí i povodně, sledujte radar Blesku

ONLINE: Česko se chystá na zlé povodně. Po celé zemi se ruší akce, zasedají krizové štáby

ONLINE: Povodně v Česku mají pět potvrzených obětí! Osm lidí se pohřešuje

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: Česko pocukroval sníh!

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: Extrémní slejvák v Česku! Čekají nás povodně

Extrémní lijáky zasáhly Česko, hrozí stoletá voda. Kde prší nejvíc? Sledujte radar Blesku

ONLINE: 3. stupně na dalších řekách, nejvíc děsí Sázava! Tisíce lidí bez proudu i první evakuace

ONLINE: Hrozí extrémní srážky! Výstraha pro konkrétní místa, sledujte radar Blesku

ONLINE: Silné bouřky udeřily na Česko! Padaly kroupy, hrozí povodně, sledujte radar Blesku

Evakuace dětí: Hasiči se do tábora museli prořezat. Bouřky hrozí dál, sledujte radar Blesku

ONLINE: Dopoledne hrozí extrémní srážky! Výstraha pro konkrétní místa, sledujte radar Blesku

ONLINE: Povodně již mají pět potvrzených obětí! Osm lidí se pohřešuje

ONLINE: Potvrzené tři oběti záplav v Česku! Rožmberk přetéká, první domy čeká demolice

ONLINE: Povodně ničily sever Česka, došlo i na evakuace. Bouřky nekončí, sledujte radar Blesku

Silné bouřky, lijáky a kroupy hrozí v pátek v celém Česku, sledujte radar Blesku

Extrémní počasí v Evropě: Mrazy a sněhové bouře paralyzovaly Skandinávii. Západ sužují povodně

Na sever Moravy se valí více než 100letá voda! Hrozí rozsáhlé evakuace lidí

ONLINE: Potvrzené tři oběti záplav v Česku! Miliardové škody a hlídá se voda v Rožmberku

ONLINE: Povodně mají pět potvrzených obětí. Moravskoslezský kraj odvolává stav nebezpečí. 560 lidí zůstává v evakuačních centrech

ONLINE: Potvrzené již tři oběti ničivých záplav v Česku! Přibyli dva mrtví v Krnově

ONLINE: Bouře Ignatz udeřila v Česku, tisíce lidí bez proudu: Čtyři oběti v Polsku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy