ONLINE: Hnusný podraz, bouří Piráti po vyhazovu Bartoše. Odmítli říct, že odchází z vlády

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (15:48)     Sekcia bulvár

Premiér Petr Fiala (ODS) překvapil, když oznámil, že navrhne ke 30. září prezidentu Petru Pavlovi odvolání Ivana Bartoše (Piráti) z funkce vicepremiéra pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj. Svůj krok vysvětlil tím, že Bartoš podle něj není schopný manažersky dotáhnout digitalizaci stavebního řízení do úspěšného konce. Piráti na tiskovce označili jeho jednání za „hnusný“ podraz. Odmítli však říct, že přímo odchází z vlády, ve středu na její jednání mají dorazit. Podle Jakuba Michálka byli Piráti z vlády vykopnuti ze strany ODS. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz ONLINE. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Hnusný podraz, bouří Piráti po vyhazovu Bartoše. Urychlí hlasování o odchodu z vlády

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (19:11)     Sekcia bulvar

Premiér Petr Fiala (ODS) překvapil, když oznámil, že navrhne ke 30. září prezidentu Petru Pavlovi odvolání Ivana Bartoše (Piráti) z funkce vicepremiéra pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj. Svůj krok vysvětlil tím, že Bartoš podle něj není schopný manažersky dotáhnout digitalizaci stavebního řízení do úspěšného konce. Piráti na tiskovce označili jeho jednání za „hnusný“ podraz. Odmítli však říct, že přímo odchází z vlády, ve středu na její jednání mají dorazit. Podle stávajících lhůt by mohli Piráti o odchodu z vlády hlasovat od 4. do 7. října. Na fóru padají návrhy, aby se rozhodování posunulo na tento víkend. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz ONLINE.

 

ONLINE a ŽIVĚ: Hnusný podraz, bouří Piráti. Vláda pětikoalice podle nich končí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (15:48)     Sekcia bulvar

Premiér Petr Fiala odvolává z vlády vicepremiéra a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše (Piráti)Premiér Petr Fiala (ODS) překvapil, když oznámil, že navrhne ke 30. září prezidentu Petru Pavlovi odvolání Ivana Bartoše (Piráti) z funkce vicepremiéra pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj. Svůj krok vysvětlil tím, že Bartoš podle něj není schopný manažersky dotáhnout digitalizaci stavebního řízení do úspěšného konce. Piráti na tiskovce označili jeho jednání za „hnusný“ podraz. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz ONLINE.

 

ONLINE: Podraz, bouří Piráti po vyhazovu Bartoše a urychlí hlasování o odchodu. Lipavský chystá demisi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (23:01)     Sekcia bulvar

Premiér Petr Fiala (ODS) překvapil, když oznámil, že navrhne ke 30. září prezidentu Petru Pavlovi odvolání Ivana Bartoše (Piráti) z funkce vicepremiéra pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj. Podle něj Bartoš není schopný manažersky dotáhnout digitalizaci stavebního řízení do úspěšného konce. Piráti na tiskovce označili jeho jednání za „hnusný“ podraz. Bartoš později řekl, že Piráti ve vádě skončí, hlasovat o tom budou od pátku do pondělního večera. Ministr zahraničí Jan Lipavský z USA vzkázal, že pokud Piráti odhlasují konec ve vládě, podá demisi a zároveň stranu opustí. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz ONLINE.

 

ONLINE: Podraz, bouří Piráti po vyhazovu Bartoše. Lipavský chystá demisi i odchod z partaje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (21:03)     Sekcia bulvar

 Premiér Petr Fiala (ODS) překvapil, když oznámil, že navrhne ke 30. září prezidentu Petru Pavlovi odvolání Ivana Bartoše (Piráti) z funkce vicepremiéra pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj. Svůj krok vysvětlil tím, že Bartoš podle něj není schopný manažersky dotáhnout digitalizaci stavebního řízení do úspěšného konce. Piráti na tiskovce označili jeho jednání za „hnusný“ podraz. Bartoš později řekl, že podle všeho ve vládě skončí. Hlasovat o tom budou od pátku do pondělního večera. Ministr zahraničí Jan Lipavský z USA vzkázal, že pokud Piráti odhlasují konec ve vládě, podá demisi a zároveň stranu opustí. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz ONLINE.

 

Fialův padák pro Bartoše, Piráti šílí kvůli podrazu a Babiš vytáhl popcorn a fialového mimoně!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2024 (05:00)     Sekcia bulvar

Rok před sněmovními volbami je zaděláno na pořádnou vládní krizi! Hnusný podraz. Tak včera Piráti svorně počastovali rozhodnutí premiéra Petra Fialy (ODS) o odvolání vicepremiéra a toho času šéfa strany v rezignaci Ivana Bartoše z vlády. A komentář tentokrát beze slov si neodpustil ani šéf opozičího hnutí Andrej Babiš. Na sociální síť pověsil fotku s fialovým mimoněm a popcornem! 

 

Pirátské nářky: „Bezpáteřní“ Lipavský a „podrazák“ Fiala. Tři roky jsme drželi hubu, říká Ferjenčík

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2024 (05:00)     Sekcia bulvar

Piráti se pustili do střetu s Petrem Fialou (ODS) a představiteli Spolu. Podle nich byl Fialův vyhazov Bartoše po telefonu a na následné tiskovce „hnusný podraz“. Padají však i další výtky. Premiér je podle Pirátů slabý a ovládaný kmotry, exposlanec Mikuláš Ferjenčík pak vzkazuje, že Piráti tři roky „z koaliční loajality drželi hubu“, jediná pirátská europoslankyně Markéta Gregorová vzkazuje, že Piráti musí pryč z vlády. A na pirátském fóru to schytává i ministr zahraničí Jan Lipavský, který se chystá Piráty opustit.

 

ONLINE: Bartoš bude o padáku z vlády jednat se STAN. Lipavský chystá demisi a Piráty čeká hlasování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2024 (09:35)     Sekcia bulvar

Koalice vstřebává šok poté, co premiér Petr Fiala (ODS) oznámil, že navrhne odvolání vicepremiéra Ivana Bartoše (Piráti) kvůli nezvládnuté digitalizaci stavebního řízení. Piráti označili premiérův krok na „podraz“ a z vlády odejdou úplně, čekají jen na hlasování na celostátním fóru. S demisí počítá i ministr zahraničí Jan Lipavský, zároveň chce ale pirátskou stranu opustit. V rozjitřené atmosféře se ve středu schází vláda, Bartoš chce o situaci jednat se šéfem STAN Vítem Rakušanem. Vládní turbulence bude řešit i vedení Starostů. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz ONLINE.

 

Hádky o krach pětikoalice: „Piráti neměli utíkat z boje!“ Pirátka vytáhla „šikanu Bartoše“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2024 (22:34)     Sekcia bulvar

Piráti si ve vnitrostranickém fóru odhlasovali odchod z vlády. 709 z 894 hlasujících bylo pro opuštění kabinetu Petra Fialy (ODS). Ivan Bartoš (Piráti) byl odvolán z vlády, Piráti to označují za zradu. Odchází však z vlády dobrovolně, upozornil Jan Skopeček (ODS) v pondělních Událostech, komentářích. Neměli utíkat z boje a měli to dohrát s vládou do 90. minuty, přidal se poslanec Jan Lacina (STAN). Jediná pirátská europoslankyně Markéta Gregorová (Piráti) míní, že její strana tak úplně dobrovolně neodchází. Neměli na výběr, Bartoš podle ní navíc čelil šikaně... 

 

ONLINE: Fiala podepsal a poslal Bartošovi „padáka“. Od Pirátů chce jméno kandidáta na ministra

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2024 (13:30)     Sekcia bulvar

Koalice vstřebává šok poté, co premiér Petr Fiala (ODS) oznámil, že navrhne odvolání vicepremiéra Ivana Bartoše (Piráti) kvůli nezvládnuté digitalizaci stavebního řízení. Premiér už podepsal a poslal Bartošovi sdělení o jeho odvolání a žádost o předložení nového nominanta Pirátů na ministra místního rozvoje. Piráti označili premiérův krok za „podraz“ a z vlády odejdou úplně, čekají jen na hlasování na celostátním fóru. S demisí počítá i ministr zahraničí Jan Lipavský, zároveň chce opustit i pirátskou stranu. V rozjitřené atmosféře se ve středu schází vláda, Bartoš chce o situaci jednat se šéfem STAN Vítem Rakušanem. Vládní turbulence bude řešit i vedení Starostů. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz ONLINE.

 

Piráti: Na Fialu tlačili kvůli vyhazovu Kuba a spol., jinak by šel on! Šéf ODS dezinformaci odmítá

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (16:49)     Sekcia bulvar

Premiér Petr Fiala (ODS) odmítl, že by o odvolání vicepremiéra Ivana Bartoše (Piráti) rozhodl pod tlakem schůzky se spolustraníky z ODS v čele s Martinem Kubou (ODS), jak tvrdili Piráti na své odpolední tiskové konferenci. Takováto schůzka se nikdy neuskutečnila, rozhodl jsem se sám po dnešním setkání s Bartošem, uvedl Fiala na síti X.

Pavel o Bartošově vyhazovu z vlády: Budu respektovat ústavu, vzkázal z USA. A co bude s Lipavským?

Bartoš po vyhazovu potvrdil konec Pirátů ve vládě i koalici: Lipavský a Šalomoun podají demisi

ONLINE: Bartoš není schopen vnímat realitu, rýpl si Fiala. Vláda má nově už jen 104 hlasů ve Sněmovně

ONLINE: Pavel se po návratu z USA sejde s předsedy koalice. Bartoš není schopen vnímat realitu, rýpl si Fiala

ONLINE: Piráti si odhlasovali odchod z vlády. Lipavský a Šalomoun podají dnes demisi

ONLINE: Piráti si odhlasovali odchod z vlády. Fialovy návrhy Pavel schválil

Babiš bouří ve Sněmovně: Okrádáte důchodce! A po Pirátech vyhoďte i Hřiba, doprava v Praze je děs

Pavel si telefonoval z USA s Fialou. K odvolání Bartoše nezná všechny souvislosti

Babiš bouří: Okrádáte důchodce, mám střet zájmů! A po Pirátech vyhoďte i Hřiba kvůli dopravě v Praze

Vláda bude s i vykopnutým Bartošem řešit rozpočet. Kupku pověří nápravou digitalizace

Fiala v Blesku o rozpadu pětikoalice a vládě bez Pirátů: Ptejte se premiéra i Vy!

Fiala ve čtvrtek od 10:30 v Blesku: Ptejte se premiéra i Vy! Co řekne o rozpadu pětikoalice?

Fiala sundal Bartoše: Šéf Pirátů dostal padáka z vlády! Nezvládl digitalizaci, vzkázal premiér

Časová osa odstřelu Bartoše: Ráno nic netušil, Fiala mu to zavolal. Pavla stihla zpráva v USA

Fiala odtajnil plány po vyhazovu Bartoše: Kdy bude vláda kompletní a zruší „pirátské“ ministerstvo?

Topolánek v Blesku: Malá zlá ježibaba a ufňukaní Piráti! Fiala neudělal, co jsem mu doporučoval

Hádky o konec Bartoše: „Fialův faul a odvolání z vyděšení.“ Ať vláda žádá o důvěru, žádá opozice

Premiér Fiala sundal Bartoše: Jako ministr skončí! Digitalizaci nezvládl

Do Bartoše kvůli stavebnímu průšvihu šije i TOP 09! Na popud party Pekarové se sejde pětikoalice

ONLINE Lipavský zůstává ministrem zahraničí. Fiala: Podpořila to celá čtyřkoalice

ONLINE a ŽIVĚ Lipavský zůstává ministrem zahraničí. Fiala: Podpořila to celá čtyřkoalice

První jednání vlády po dovolené: Bartoš vysvětloval průšvih s digitalizací a změny zákoníku práce

ONLINE: Sérii schůzek u Pavla na Hradě zahájil Bartoš. A otazníky kolem Lipavského a Richterové

Piráti hlasují o odchodu z vlády: Kdo do jejich čela? Zvažuje to i nasupená Richterová

Vláda i s vykopnutým Bartošem řeší rozpočet. Kupku pověří nápravou digitalizace

Piráti oficiálně hlasují o odchodu z vlády: Kdo do jejich čela? Zvažuje to i nasupená Richterová

ONLINE: Lipavský požádal o ukončení členství u Pirátů. Fialovi předá demisi

Odchod Pirátů z vlády: Skončí i jejich náměstci. A kdo nahradí pirátské ministry?

Těžké časy pro Bartoše: Podle expertů má hlavu na špalku!

Obří průšvih vicepremiéra Bartoše: Nový systém stavebního řízení nefunguje! Problémy hlásí celé Česko

Kdo nahradí Bartoše? STAN rozhoduje o novém ministrovi pro místní rozvoj

STAN vybral náhradu za Bartoše: Ministrem má být karlovarský hejtman Petr Kulhánek

Nechci vstupovat do diskuze, otřel se exministr Havlíček o vyhazov Bartoše: Teď už ví, že udělal hroznou hloupost

Pavel přijme na Hradě Piráta Bartoše: S prezidentem budou řešit rozvoj bydlení

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy