ONLINE: Rusko lze k míru jedině donutit, Putin se sám nezastaví, řekl Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (22:01)     Sekcia bulvár

Rusko lze k míru jedině donutit, Putin se sám nezastaví, řekl podle agentury Reutersr Zelenskyj na jednání Rady bezpečnosti OSN. V jiném rozhovoru při návštěvě USA Zelenskyj zmíni, že konec války s Ruskem je blíže, než si mnozí myslí. Vyzval rovněž spojence, aby jeho zemi posílili dalšími dodávkami zbraní. "Myslím, že jsme míru blíž, než si myslíme," řekl Zelenskyj. "Jsme blíže konci války. Jen musíme být velmi silní, velmi silní," dodal s tím, že posílení Ukrajiny je základem "plánu vítězství", který chce při své nynější cestě po Spojených států představit americkému prezidentovi Joeu Bidenovi a dalším americkým činitelům. Dramatické  dění týkající se války na Ukrajině sledujeme v online přenosu.   Ukrajinský mírový plán týkající se války proti Rusku závisí na rychlých rozhodnutích, která spojenci Ukrajiny udělají ještě letos, řekl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj po jednání s předsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyenovou v Kyjevě. Šéfka Evropské komise dorazila v pátek ráno do Kyjeva. Jde o její osmou návštěvu od začátku války. Dramatické dění kolem války na Ukrajině a ruské agrese sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.   celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Ukrajina sestřelila desítky dronů. A Putin se sám nezastaví, varuje Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2024 (09:40)     Sekcia bulvar

Ukrajina v noci na středu zlikvidovala 28 z celkem 32 bezpilotních letounů vyslaných z Ruska, tvrdí její letectvo. Zničila podle něj také čtyři z osmi raket. Podle aktualizovaných statistik ukrajinského generálního štábu Rusko za této války přišlo už o 15.879 bezpilotních strojů. Rusko lze k míru jedině donutit, Putin se sám nezastaví, řekl podle agentury Reuters Zelenskyj na jednání Rady bezpečnosti OSN. Dramatické  dění týkající se války na Ukrajině sledujeme v online přenosu.

 

ONLINE: Zelenskyj se dožaduje pozvánky do NATO. A Putin vzkazuje, že Rusko se postaví sankcím

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.07.2023 (10:50)     Sekcia bulvar

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyzval svůj americký protějšek Joea Bidena, aby Ukrajina už teď dostala pozvánku do Severoatlantické aliance, i kdyby do ní nakonec vstoupila až po skončení války s Ruskem. Informuje o tom server zpravodajské televize CNN. Rusko se postaví západním sankcím a provokacím, prohlásil Putin na virtuálním summitu Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO), píše Reuters. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Zelenskyj o míru s Ruskem. „Na nynější linii fronty by jen vedl k další válce,“ řekl

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2024 (12:01)     Sekcia bulvar

Mír s Ruskem by na nynější linii fronty byl jen pauzou před další válkou, kterou by ruský prezident Vladimir Putin chtěl získat nová území. V projevu před poslanci francouzského parlamentu to dnes řekl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, podle něhož se celá Evropa vinou Ruska ocitla ve válce, kterou Putin nesmí vyhrát. Zelenskyj poděkoval Francii za dosavadní pomoc, jeho země však podle něj potřebuje v době těžkých bojů další podporu. „Nemáme právo prohrát tuhle válku,„“" řekl Zelenskyj s tím, že případné vítězství Ruska bude ohrožením pro další evropské státy, zejména země Pobaltí či Polsko. Rusko v noci na dnešek podniklo další rozsáhlý útok na Ukrajinu, udeřilo desítkami dronů a několika raketami. V Kyjevské oblasti v důsledku útoku vznikl požár v průmyslovém podniku, další podrobnosti o škodách či obětech nejsou zatím známy. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.  

 

Rusko nebude k míru nikdo nutit, hřímá Kreml. Peskov zmínil Zelenského fatální chybu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2024 (12:25)     Sekcia bulvar

Prohlášení ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, že Rusko je třeba k míru donutit, dnes Kreml označil za osudnou chybu, která bude mít pro Kyjev následky. Rusko mír chce, ale je nemožné mu ho vnutit, prohlásil podle agentury Reuters kremelský mluvčí Dmitrij Peskov. Zároveň řekl, že dynamika na bojišti v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny je pro ruské síly pozitivní.

 

ONLINE: Biden se omluvil Zelenskému za zdržení vojenské pomoci a Zelenskyj o míru s Ruskem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2024 (13:23)     Sekcia bulvar

Biden se dnes v Paříži poprvé veřejně omluvil Zelenskému za několikaměsíční zdržení americké vojenské pomoci, informovala agentura AP. Mír s Ruskem by na nynější linii fronty byl jen pauzou před další válkou, kterou by ruský prezident Vladimir Putin chtěl získat nová území. V projevu před poslanci francouzského parlamentu to dnes řekl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, podle něhož se celá Evropa vinou Ruska ocitla ve válce, kterou Putin nesmí vyhrát. Zelenskyj poděkoval Francii za dosavadní pomoc, jeho země však podle něj potřebuje v době těžkých bojů další podporu. „Nemáme právo prohrát tuhle válku,“ řekl Zelenskyj s tím, že případné vítězství Ruska bude ohrožením pro další evropské státy, zejména země Pobaltí či Polsko.  Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.  

 

ONLINE: Zelenskyj s Olenou v USA. Rusko rozpoutalo řadu hrůz, prohlásil tajemník OSN

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.09.2023 (15:44)     Sekcia bulvar

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes se svou ženou Olenou přicestoval do Spojených států. Na úvod návštěvy se v newyorské nemocnici setkal se zraněnými ukrajinskými vojáky. Zelenskyj vystoupí ve Válném shromáždění OSN, kde již promluvil také tajmeník organizace António Guterres. Řekl, že Rusko invazí na Ukrajinu porušilo Chartu OSN a rozpoutalo řadu hrůz. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

Putin je zoufalý! Svět musí být připraven na jaderný útok, řekl Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.04.2022 (05:34)     Sekcia bulvar

Všechny státy by se měly připravit na možnost, že by ruský prezident Vladimir Putin mohl použít na Ukrajině taktické jaderné zbraně, řekl v prozatím zveřejněných úryvcích z rozhovoru s televizí CNN ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Uvedl rovněž, že od začátku války zemřelo 2500 až 3000 ukrajinských vojáků a okolo 10.000 jich utrpělo zranění. Rusko podle něj ztratilo 20.000 vojáků. Moskva uvádí kolem 1350 úmrtí příslušníků své armády.

 

ONLINE: Exploze v Mykolajivu a Poltavě. Zelenskyj zmínil 55 ruských střel při české návštěvě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.11.2022 (07:02)     Sekcia bulvar

Ukrajinskými městy Poltava a Mykolajiv otřásly exploze. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dříve oznámil, že Rusko na jeho zemi vyslalo v pondělí 55 střel. „Česko nyní předsedá EU a takto se Rusko chová k evropským strukturám: při návštěvě českých představitelů - 55 střel,“ řekl Zelenskyj, který v projevu Českou republiku označil za jednoho z nejbližších přátel Ukrajiny. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Putin plánuje útoky na jaderné elektrárny, tepelné zničil, řekl v USA Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2024 (15:25)     Sekcia bulvar

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes v rozpravě na Valném shromáždění OSN varoval před možnou jadernou pohromou na Ukrajině a obvinil Rusko z plánování útoků na ukrajinské jaderné elektrárny. Uvedl, že informace o možných plánech ruského prezidenta Vladimira Putina nedávno dostal od zpravodajských složek své země. Ukrajina v noci na středu zlikvidovala 28 z celkem 32 bezpilotních letounů vyslaných z Ruska. Dramatické  dění týkající se války na Ukrajině sledujeme v online přenosu.

 

ONLINE: Zelenskyj pozval čínského prezidenta na Ukrajinu. A Putin přiznal negativní dopad sankcí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (15:37)     Sekcia bulvar

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj řekl agentuře AP, že pozval svůj čínský protějšek Si Ťin-pchinga na Ukrajinu. Prezident Číny byl minulý týden v Moskvě. Ruský prezident Vladimir Putin připustil, že se sankce můžou negativně podepsat na ruské ekonomice. Dosud přitom zdůrazňoval, že se Rusku daří sankcím odolávat, uvedla AFP. Dramatické dění během války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz i nadále online.

ONLINE: Rusko uspořádalo cvičení jaderných si, přihlížel i Putin. A vzkaz Zelenského „teroristům“

ONLINE: Rusové zasáhli transfuzní centrum v Kupjansku, řekl Zelenskyj. Ukrajinci trefili univerzitu, tvrdí Rusové

ONLINE: Výbuchy v Kyjevě, zraněná dívka (18) i dítě (7). Zelenskyj v USA jednal o cestách k míru

Pavel odsoudil útok na dětskou nemocnici: Putin se nezastaví před ničím! Rusko je největší hrozba

Putin je zoufalý! Hrozí jaderný i chemický útok, Rusům na životech lidí nezáleží, varuje Zelenskyj

ONLINE: Rusové začínají připravovat lidi na použití jaderných zbraní, je to nebezpečné, varuje Zelenskyj

ONLINE: Noční útok na Charkov a Rusové začínají připravovat lidi na použití jaderných zbraní, varuje Zelenskyj

Zelenskyj: Ukrajinu osvobodíme navzdory Putinovým vyhrůžkám jadernými zbraněmi, Rusové utíkají z boje

ONLINE: Zastavení bojů? Putin se vymlouvá na protiofenzivu. A Ukrajinci zaútočili na Krym

Putin věří jedině v teror, řekl Zelenskyj lídrům zemí G7. Německo urychleně poslalo zbraně

ONLINE: Ukrajina prohraje válku, pokud americký Kongres neschválí pomoc, řekl Zelenskyj

ONLINE: Odmítnuté příměří. Rusko chce využít Vánoce jako zástěrku, varuje Zelenskyj

Summit k míru na Ukrajině: Pavel, Macron, Scholz, Zelenskyj a spol. budou tlačit na Rusko

ONLINE: Zelenskyj odmítl summit na Bali při účasti Putina a zkritizoval teror proti energetice

ONLINE: Zastavení bojů? Putin se vymlouvá na protiofenzivu. A útok drony u Záporožské elektrárny

ONLINE: Zastavení bojů? Agresor Putin se vymlouvá na protiofenzivu Ukrajinců

ONLINE: Noční útok na Charkov a záhadný požár na Kerčském mostě

Putin se nezastaví u polských hranic, řekl Sunak. Británie poskytne Ukrajině dosud největší pomoc

ONLINE: Zelenskyj koncentruje příliš moci, míní Kličko. A Rusko dobylo další dvě vesnice

ONLINE: Rusko rázně odmítlo odchod z Ukrajiny do konce letošního roku. A Zelenskyj vtipkoval

Pavel míří na summit k míru na Ukrajině. Macron, Scholz, Zelenskyj a spol. budou tlačit na Rusko

Pavel míří na summit k míru Ukrajině. Macron, Scholz, Zelenskyj a spol. budou tlačit na Rusko

ONLINE: V Doněcku je 5 tisíc ukrajinských zajatců. A Zelenskyj zmínil genocidu na Donbasu

Zelenskyj: Rusko se dopouští zločinů, uzavřete nebe. USA bezletovou zónu nechce, bojí se války

ONLINE: Putin po Krymu přiletěl do Mariupolu? Zelenskyj ohlásil další sankce proti Rusku

ONLINE: Rusové zasáhli transfuzní centrum v Kupjansku. Na místě jsou mrtví, uvedl Zelenskyj

ONLINE: Rusko nemá dost vojáků pro průlom u Charkova, řekl velitel NATO v Evropě

ONLINE: Zastavili jsme postup Rusů, oznámil Zelenskyj. Situace na frontě se zlepšuje

ONLINE: Experti identifikovali další těla z masakru v Buče. Zelenskyj vyzval k větším tlaku na Rusko

Zelenskyj: Rusové mají těžké ztráty, o míru ale vyjednávat nechtějí. Bělorusko podporuje agresi

Putin doufá v těžkou zimu, válku nezastaví, tvrdí experti. A pošle na Ukrajinu i brance?

Putin je ochotný jednat o míru, pokud… Ultimátum jako od Hitlera! odmítá Zelenskyj

ONLINE: Měli by být doma! Zelenskyj se drsně vyjádřil o mužích, kteří opustili Ukrajinu

ONLINE: Zelenskyj zamířil do oblasti nejtěžších bojů. A Poláci a Němci žádají o ruskou ropu?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy