ONLINE: Pavel se po návratu z USA sejde s předsedy koalice. Bartoš není schopen vnímat realitu, rýpl si Fiala

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2024 (14:44)     Sekcia bulvár

Koalice vstřebává šok poté, co premiér Petr Fiala (ODS) oznámil, že navrhne odvolání vicepremiéra Ivana Bartoše (Piráti) kvůli nezvládnuté digitalizaci stavebního řízení. Fiala ve středu po jednání vlády uvedl, že mu Bartoš potvrdil, že Piráti z vlády odejdou. Podle Fialy není Bartoš úplně schopen vnímat realitu, ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) potvrdil, že s odchodem Pirátů z vlády má vláda nově podporu ve Sněmovně už jen 104 hlasů. S předsedy všech koaličních stran se v pondělí po návratu z USA sejde rezident Petr Pavel. Stále jde nicméně o většinu. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Bartoš není schopen vnímat realitu, rýpl si Fiala. Vláda má nově už jen 104 hlasů ve Sněmovně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2024 (16:55)     Sekcia bulvar

Koalice vstřebává šok poté, co premiér Petr Fiala (ODS) oznámil, že navrhne odvolání vicepremiéra Ivana Bartoše (Piráti) kvůli nezvládnuté digitalizaci stavebního řízení. Fiala ve středu po jednání vlády uvedl, že mu Bartoš potvrdil, že Piráti z vlády odejdou. Řízením ministerstva pro místní rozvoj by měl být pověřen Marian Jurečka (KDU-ČSL). Podle Fialy není Bartoš úplně schopen vnímat realitu, ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) potvrdil, že s odchodem Pirátů z vlády má vláda nově podporu ve Sněmovně už jen 104 hlasů. Stále jde nicméně o většinu. Dramatické dění kolem vlády sledujeme na Blesk.cz online.

 

Bartoš si po schůzce u Pavla rýpl do Fialy. „Porušil vše! Budeme tvrdou opozicí,“ vzkázal

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2024 (20:42)     Sekcia bulvar

Prezident Petr Pavel si na pondělí 30. září naplánoval schůzky se všemi pěti předsedy koaličních stran ODS, STAN, KDU-ČSL, TOP 09 a Pirátů - kvůli jednání o vládní krizi, kterou v minulém týdnu sledoval na dálku během návštěvy v USA. Jako první dorazil na Hrad Ivan Bartoš (Piráti), naopak jako poslední premiér Petr Fiala (ODS). A právě do něho se Bartoš opětovně pustil i poté, co si Piráti definitivně odhlasovali odchod z vlády.

 

Bartoš si po schůzce u Pavla rýpl do Fialy. Na Hradě i další šéfové bortící se pětikoalice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2024 (18:13)     Sekcia bulvar

Prezident Petr Pavel si na pondělí 30. září naplánoval schůzky se všemi pěti předsedy koaličních stran ODS, STAN, KDU-ČSL, TOP 09 a Pirátů - kvůli jednání o vládní krizi, kterou v minulém týdnu sledoval na dálku během návštěvy v USA. Jaký je harmonogram hradních schůzek? Jako první dorazil na Hrad Ivan Bartoš (Piráti). Sledujte jeho vyjádření živě na Blesk.cz.

 

ŽIVĚ: Bartoš si po schůzce u Pavla rýpl do Fialy. Na Hradě i další šéfové bortící se pětikoalice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2024 (16:47)     Sekcia bulvar

Prezident Petr Pavel si na pondělí 30. září naplánoval schůzky se všemi pěti předsedy koaličních stran ODS, STAN, KDU-ČSL, TOP 09 a Pirátů - kvůli jednání o vládní krizi, kterou v minulém týdnu sledoval na dálku během návštěvy v USA. Jaký je harmonogram hradních schůzek? Jako první dorazil na Hrad Ivan Bartoš (Piráti). Sledujte jeho vyjádření živě na Blesk.cz.

 

Vládní krize: K Pavlovi na Hrad míří šéfové koalice, Lipavský k Fialovi kvůli křeslu ministra

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.09.2024 (06:45)     Sekcia bulvar

Prezident Petr Pavel dnes postupně přijme předsedy všech pěti koaličních stran ODS, STAN, KDU-ČSL, TOP 09 a Pirátů. Bude s nimi hovořit o vládní krizi, která vznikla poté, co premiér Petr Fiala (ODS) navrhl k dnešku odvolat vicepremiéra a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše (Piráti) kvůli nezvládnuté digitalizaci stavebního řízení. Zároveň se Fiala sejde s ministrem zahraničí Janem Lipavským (Piráti).

 

Bartoš: Odchod z vlády není na stole! Fiala chtěl vědět: Kdo dotáhne zpackanou digitalizaci?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (09:31)     Sekcia bulvar

Pro některé straníky příliš pozdě, přesto… po dalších projetých volbách šéf Pirátů Ivan Bartoš oznámil, že rezignuje na funkci předsedy. A s ním i celé vedení. Nové si mají zvolit v listopadu. Co to znamená pro vládu? A pro lidi, kteří potřebují stavět, ale kvůli zpackané digitalizaci nemůžou? To chce vědět nejen premiér Petr Fiala (ODS). S ministrem Bartošem bude mluvit dnes ráno. A experti pro Blesk nastínili možné varianty změn ve vládě.

 

Fiala uhájil křeslo předsedy a kritizoval lži ANO. Ve vedení ODS je nově žena, uspěla Eva Decroix

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (18:05)     Sekcia bulvar

Žádné překvapení se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných. Fiala si pochvaloval, že zisk přes 80 procent je silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer a řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Dalšími hosty se stali Vlastimil Válek (TOP 09) a Ivan Bartoš (Piráti). Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní a vyhásil jasný cíl - pokusi se vyhrát nejen volby do Evropského parlamentu, ale i sněmovní volby 2025. Svou pozici obhájil i první místopředseda Zbyněk Stanjura. Eva Decroix v kandidátském projevu na místopředsedkyni zaujala vystoupením v kšiltovce a džínové bundě. Nakonec byla do vedení úspěšně zvolena.

 

ŽIVĚ Fiala na tiskovce: Koalice Spolu prozradí, koho chce na Hradě po Zemanovi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.10.2022 (11:45)     Sekcia bulvar

Petr Fiala (ODS), Marian Jurečka (KDU-ČSL) a jako zástupce Markéty Pekarové Adamové tentokrát Tomáš Czernin (oba TOP 09) se v úterý na tiskovce vyjádří k tomu, koho koalice SPOLU považuje za svého favorita v boji o Hrad. Před tiskovkou si do nich rýpl Andrej Babiš (ANO). Vzkázal Fialovi, ať doporučí coby příštího prezidenta jeho.

 

Piráti si zvolí vedení. Bartoš je v souboji s europoslankyní favoritem. Fiala děkoval

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.01.2024 (09:35)     Sekcia bulvar

V brněnském hudebním klubu Sono Centrum začalo dnes ráno celostátní fórum Pirátů, na kterém si vládní strana zvolí nové vedení. O funkci předsedy se znovu uchází Ivan Bartoš. Proti němu kandiduje europoslankyně Markéta Gregorová. Favoritem je Bartoš, má 12 nominací, Gregorová dvě. Hned po zahájení fóra drželi Piráti minutu ticha za oběti střelby na filozofické fakultě v Praze. Premiér Petr Fiala poděkoval Pirátům za otevřenou spolupráci ve vládě a výsledky jejích práce, například v digitalizaci a zahraniční politice.

 

Fiala uhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO, zvolen i Stanjura. Do vedení míří Eva Decroix?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (16:54)     Sekcia bulvar

Žádné překvapení se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných. Fiala si pochvaloval, že zisk přes 80 procent je silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer a řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Dalšími hosty se stali Vlastimil Válek (TOP 09) a Ivan Bartoš (Piráti). Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní a vyhásil jasný cíl - pokusi se vyhrát nejen volby do Evropského parlamentu, ale i sněmovní volby 2025. Svou pozici obhájil i první místopředseda Zbyněk Stanjura. Eva Decroix v kandidátském projevu na místopředsedkyni zaujala vystoupením v kšiltovce a džínové bundě.

Fiala o změnách ve vládě: Šalomoun skončí příští pátek. Sejde se s náhradníkem Síkely

Vzkazy politiků před prázdninami: Mánička Bartoš, Fialovo přání, Pekarová v červeném a Pavel s dětmi

Pirát Bartoš jako »Velký kormidelník« skončil. Fiala chce vědět: Kdo dotáhne zpackanou digitalizaci?

Bartoš končí coby kapitán bárky Pirátů. Fiala chce vědět: Kdo dotáhne zpackanou digitalizaci?

Piráti kývli na smlouvu se STAN. Bartoš: Chceme vyhrát volby! A nerozpadneme se

Bartoš uklidňuje rozrušení z reformy penzí: „Nic není finální.“ Koalice návrh neschválila

Piráti kývli na koaliční smlouvu se STAN. Bartoš: Chceme vyhrát volby! A nerozpadneme se

Zeman ostře: Zbabělec Fiala a mizerný Bartoš! Prohráli všichni, Pirátů mu je poprvé líto

Fiala obhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO, obhájil i Stanjura. A nová žena po jejich boku?

Fiala obhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO: „Dostal jsem silný mandát.“ Nová žena po jeho boku?

Premiér Fiala sundal Bartoše: Jako ministr skončí! Digitalizaci nezvládl

Piráti volí vedení: Favorit Bartoš, „čauky mňauky“ vyzyvatelky a díky a pochvala od Fialy

ONLINE: Bartoš bude o padáku z vlády jednat se STAN. Lipavský chystá demisi a Piráty čeká hlasování

ONLINE: Piráti si odhlasovali odchod z vlády. Fialovy návrhy Pavel schválil

ŽIVĚ Kongres ODS: Nová žena po boku Fialy? Nečas i Langer mezi delegáty, Fiala kritizoval lži ANO

ONLINE: Babiš si může oddechnout, komunisté vládu podrží. A Fiala s Bartošem vršili kritiku

Fiala v Berlíně: Chce řešit plyn, embargo na ruskou ropu i uprchlíky. A rýpl si do Babišovy vlády

Fiala pro Blesk o poslední pracovní večeři se Zemanem. A míří na setkání s Pavlem

ONLINE: Pavel předal Clintonovi metál, Fiala varoval před Putinem. A stíhačky nad Prahou

17. listopad ONLINE: Fiala, Bartoš i Rakušan se na Národní dočkali potlesku, Babiš přišel za tmy

Fiala a dáma v červeném: S premiérkou Itálie řešili i plyn či migranty. Meloniová se sejde s Pavlem

Kolečko schůzek u Pavla na Hradě: Pětice předsedů vládní koalice od Bartoše po Fialu

Prezident zkritizoval SPOLU i ANO: Fiala se Pavla zastal! Chce být nadstranický...

Varování Mirka Topolánka: Fialova vláda ztrácí u všech. Bartoš mi připadal jako sjetý

Zeman naložil Lipavskému, Fialova vláda v prvním kroku ustoupí? Koalice má dvě varianty

Šéf Pirátů Bartoš je marod a zalehnul: Naordinoval si bylinný čaj, kapky na kašel a klid

Spolu vrací úder: „Piráty z vlády nevyhazujeme!“ Proč Fiala neřekl do očí Bartošovi o padáku?

Štáb ODS: Proč zaostávají za Babišem? Budeme úspěšní na jihu Čech a Moravy, říká Fiala

Přehledně: Fiala představil Zemanovi adepty do vlády. Prezident má s jedním jménem problém

ŽIVĚ Štáb ODS: Proč zaostávají za Babišem? Fiala a spol. řeší volební porážku

Středula skončil po upozornění Blesku v čele odborů! Fiala: Činnost tripartity to neohrozí

ONLINE: Podraz, bouří Piráti po vyhazovu Bartoše a urychlí hlasování o odchodu. Lipavský chystá demisi

Politická elita na Hradě: Pavel si pozval Fialu a předsedy obou komor parlamentu. Přidá se i Lipavský

ŽIVĚ: Babiš si může oddechnout, komunisté vládu podrží. A Fiala s Bartošem vršili kritiku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy