ONLINE: Mrtví a zranění po útoku na přístav v Oděské oblasti. A Rusové obsadili další vesnici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2024 (14:34)     Sekcia bulvár

Tři lidé přišli o život a nejméně 11 bylo zraněno mezi nimi i dítě při ranním ruském dronovém útoku na přístav Izmajil v Oděské oblasti, oznámil šéf oděské oblastní správy Oleh Kiper na sociálních sítích. uská vojska obsadila obec Marynivka v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny, uvedlo dnes ruské ministerstvo obrany. Agentura Reuters k tomu poznamenala, že zprávu nebyla schopna nezávisle ověřit, Dramatické dění týkající se války na Ukrajině sledujeme v online přenosu. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Mrtví a více než desítka zraněných po ruském útoku na přístav v Oděské oblasti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2024 (08:41)     Sekcia bulvar

Tři lidé přišli o život a nejméně 11 bylo zraněno mezi nimi i dítě při ranním ruském dronovém útoku na přístav Izmajil v Oděské oblasti, oznámil šéf oděské oblastní správy Oleh Kiper na sociálních sítích. Americký prezident Joe Biden dnes krátce před setkáním se svým ukrajinským protějškem Volodymyrem Zelenským v Bílém domě oznámil další pomoc Kyjevu ve výši zhruba osmi miliard dolarů (180 miliard Kč). Bílý dům o tom informoval v prohlášení. Ukrajinská protivzdušná obrana v noci na dnešek sestřelila 66 dronů a čtyři řízené střely, které na ukrajinské území vyslalo Rusko. Uvedlo to ukrajinské letectvo. V Oděské oblasti zahynula po úderu rakety žena. Trosky jednoho sestřeleného bezpilotního letounu způsobily požár v Kyjevě.  Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj včera na Valném shromáždění OSN varoval před možnou jadernou pohromou na Ukrajině a obvinil Rusko z plánování útoků na ukrajinské jaderné elektrárny. Uvedl, že informace o možných plánech ruského prezidenta Vladimira Putina nedávno dostal od zpravodajských složek své země. Dramatické dění týkající se války na Ukrajině sledujeme v online přenosu.

 

ONLINE: Rusové dobyli další vesnice na východě Ukrajiny. A sedm mrtvých v Belgorodské oblasti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2024 (16:40)     Sekcia bulvar

Ruské ministerstvo obrany dnes oznámilo, že ruské jednotky dobyly vesnici Kotljaryvka v Charkovské oblasti a obec Solovjove v Doněcké oblasti. Jde o další obce na východě Ukrajiny, kterých se Rusové v posledních týdnech partně zmocnili. Sedm lidí zemřelo při útoku dronů v ruské Belgorodské oblasti, která leží u hranic s Ukrajinou. Informoval o tom ruský masokombinát, jehož mikrobusy tito lidé jeli v okamžiku útoku do práce. Dalších 40 lidí utrpělo zranění, oznámil zástupce ministerstva zdravotnictví. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Dva mrtví při ostřelování Vuhledaru. A drony poničily přístavy v Oděské oblasti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.09.2023 (14:45)     Sekcia bulvar

Při ruském ostřelování ukrajinského města Vuhledar v Doněcké oblasti zahynuli dnes dva lidé a dva další utrpěli zranění, informoval dnes server The Kyiv Independent s odvoláním na místní úřady.  Útok 25 dronů z Ruska poškodil dnes časně ráno přístavní infrastrukturu v ukrajinské Oděské oblasti. Dva civilisté utrpěli zranění. Ukrajinská protivzdušná obrana 22 dronů sestřelila, informovala agentura Reuters s odvoláním na ukrajinské vojenské letectvo. Ruská správa ráno oznámila přerušení provozu na mostě spojujícím Rusko s anektovaným poloostrovem Krym, záhy však omezení odvolala. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Rusové ostřelovali Oděskou oblast. A americké tanky Abrams jsou na Ukrajině

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2023 (07:44)     Sekcia bulvar

Při nočním ruském útoku v Oděské oblasti byli zraněni dva lidé, informoval šéf oblastí správy. Podle armády se podařilo sestřelit 26 z 38 dronů. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v pondělí potvrdil, že na Ukrajinu dorazily první americké tanky Abrams, informovala agentura Reuters. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Noční dronový útok na Oděsu. A tři mrtví a 13 zraněných po masivním ruském útoku v Doněcku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.03.2024 (07:51)     Sekcia bulvar

V noci provedla ruská armáda masivní úder bezpilotními letouny v Oděské oblasti. Ruské vzdušné a dělostřelecké útoky zabily o víkendu v rezidenčních částech tří ukrajinských měst v Doněcké oblasti nejméně tři lidi a dalších 12 zranily, uvedli šéf oblastní správy Vadym Filaškin a policie v regionu. Mrtví a zranění jsou podle nich ve městech Časiv Jar, Dobropillja a Myrnohrad. Útok v Myrnohradu poškodil nejméně 17 bytových domů, oznámila dříve doněcká oblastní prokuratura.  Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Zelenskyj poslal vzkaz do Prahy. A tři mrtví po ruském útoku na Oděsu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.05.2024 (08:01)     Sekcia bulvar

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj věří tomu, že se sen o vstupu do Evropské unie stane brzy skutečností pro Ukrajinu i balkánské státy, Moldavsko či Gruzii. Řekl to ve videozdravici na konferenci na Pražském hradě věnované 20 letům Česka v EU. A tři lidé zahynuli a další tři utrpěli zranění při ruském vzdušném útoku na jihoukrajinské město Oděsa. Na platformě Telegram to v noci na dnešek uvedl šéf správy Oděské oblasti Oleh Kiper. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Sumská oblast pod těžkou palbou. Po minometném útoku je řada mrtvých

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.01.2024 (06:36)     Sekcia bulvar

Při ruském ostřelování severoukrajinské Sumské oblasti přišli o život čtyři lidé, další žena zahynula při novém útoku na zničenou východoukrajinskou obec Avdijivka. Informovala o tom dnes agentura Reuters s odvoláním na místní úřady. Podle úřadů Sumské oblasti si tři oběti vyžádal minometný útok na vesnici Znob-Novhorodske. Čtvrtý člověk byl zabit v jiné vesnici na jihovýchodě oblasti. V Avdijivce jedna žena podlehla vážnému zranění, které utrpěla při ostřelování v pondělí odpoledne. Obec Avdijivka nedaleko okupovaného Doněcku se Rusové snaží obklíčit a obsadit už řadu týdnů. Ukrajinský generální štáb ve své večerní zprávě uvedl, že ukrajinští vojáci odrazili za posledních 24 hodin v oblasti Avdijivky 13 ruských útoků. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové útočí ze vzduchu i z moře. Nejméně dva mrtví v Záporoží, část Ukrajiny je bez proudu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.12.2022 (14:28)     Sekcia bulvar

Rusko kolem poledne zaútočilo na Ukrajinu novou vlnou vzdušných útoků. V Záporožské oblasti v jižní části země si raketové údery vyžádaly životy nejméně dvou lidí a dalším přivodily zranění, informoval na sociální síti Telegram zástupce šéfa ukrajinské prezidentské kanceláře Kyrylo Tymošenko. V Sumské oblasti na severu Ukrajiny nálety způsobily výpadky proudu, uvedl podle agentury Reuters místní dodavatel energií. Starosta Mykolajivu informoval o odpojení proudu kvůli hrozbě raketových útoků. Na několika místech zasahuje protivzdušná obrana a zprávy o explozích přišly z řady regionů včetně Kyjevské a Oděské oblasti. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Výbuchy na Ukrajině. Rusové znovu útočí na civilní cíle, Ukrajinci sestřelili 27 dronů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.10.2023 (09:06)     Sekcia bulvar

Rusko v noci na dnešek vyslalo nad jih Ukrajiny 36 bezpilotních letounů. Uvedlo to ukrajinské letectvo, podle kterého protivzdušná obrana země sestřelila 27 z nich. Šéf správy Oděské oblasti Oleh Kiper na telegramu napsal, že útok poškodil infrastrukturu. Nejméně tři civilisté utrpěli zranění poté, co ruská raketa - podle předběžných poznatků S-300 - zasáhla vesnici Velykyj Burluk v Kupjanském okresu Charkovské oblasti. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Dva mrtví po útoku u Oděsy. Rusové vyslali na Ukrajinu desítky dronů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2024 (09:50)     Sekcia bulvar

Při ruském vzdušném útoku na přístavní infrastrukturu v ukrajinské Oděské oblasti zahynuli dva lidé, oznámil dnes na Telegramu šéf regionální správy Oleh Kiper. Velitel ukrajinského letectva Mykola Oleščuk ráno na stejné platformě informoval o sestřelení 14 ruských útočných dronů z celkově 20 bezpilotních letadel a pěti raket, které podle něj Rusko na zemi vyslalo. Dramatické dění kolem války na Ukrajině a ruské agrese sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.  

ONLINE: Ruské drony zaútočily na klíčový přístav na Dunaji. Poničily i obilné silo

ONLINE: Ukrajinci osvobodili obec Kliščijivka u Bachmutu. A Rusové ostřelovali Oděskou oblast

ONLINE: Zelenskyj v Albánii. Rusové obsadili Stepove, 2 mrtví a 296 výbuchů v Sumské oblasti

ONLINE: Mrtví a zranění po masivním ruském útoku. Okupanti mířili na civilisty

ONLINE: Dva mrtví po ruském útoku v Doněcké oblasti. A fronta u Charkova je stabilizovaná

ONLINE: Rusové ostřelovali nemocnici, několik mrtvých. A okupanti obsadili další vesnici

ONLINE: Po bombardování Oděsy exploze v Mykolajivu! Zajali jsme 6000 Ukrajinců, tvrdí Rusové

ONLINE: Rusové bombardovali Hadí ostrov zakázanými fosforovými bombami. A zajali už 6000 Ukrajinců?

ONLINE: Dva mrtví po ruském útoku, na Mykolajiv dopadly rakety. A statisíce lidí bez elektřiny

ONLINE: Oběti a zranění po útoku na Kupjansk. A Rusové dobyli vesnici nedaleko Bachmutu

ONLINE: Dva mrtví po raketovém útoku na Mykolajiv. A hrozivá převaha Rusů na bojišti

ONLINE: Rusové útočili bombami, Charkov a Oděsa hlásí mrtvé. A obří útok na černomořské základny!

ONLINE: Ministr obrany Reznikov skončí, oznámil Zelenskyj. A drony poničily přístav v Oděské oblasti

ONLINE: Další mrtví civilisté po útoku okupantů. A Putin promluvil o míru

Útoky Rusů na klíčový přístav na Dunaji: Rumuni potvrdili, že ruský dron dopadl i k nim

ONLINE: Zelenskyj u Erdogana. A mrtví v Charkovské oblasti po útoku 37 dronů na Ukrajinu

ONLINE: Masivní exploze v Kyjevě a dva mrtví! Rusové obsadili nemocnici v Mariupolu

ONLINE: Tři mrtví po ostřelování Konsťantynivky. Rusové zasypali Ukrajinu drony

ONLINE: Rusové podnikli 20 raketových útoků na Ukrajinu. A 80 explozí v Sumské oblasti

ONLINE: Ukrajinci osvobodili obec Kliščijivka u Bachmutu. A dva mrtví po ruském útoku na Charkov

ONLINE: Rusové útočili na přístavy s obilím. A na Ukrajinu jedou bojovat další Češi

ONLINE: Rusové zaútočili obytné domy v Charkově, zemřelo i dítě (†10). A úder na obilná sila

ONLINE: Drony poničily přístavy v Oděské oblasti. A přerušení provozu na Kerčském mostě

ONLINE: Rusové přešli v Kurské oblasti do protiútoku. A tři mrtví po ostřelování Kosťantynivky

ONLINE: Ukrajinská armáda osvobodila obec Ivanivka. A tři mrtví po útoku v Charkově

ONLINE: Rusové zasáhli školu, dívka (†13) zemřela. A 400 ukrajinských policistů slouží okupantům

ONLINE: Rusové zasáhli transfuzní centrum v Kupjansku. Na místě jsou mrtví, uvedl Zelenskyj

ONLINE: Rusové ostřelovali nemocnici, několik mrtvých. A Lavrov na půdě OSN varoval Západ

ONLINE: Mrtví a desítky zraněných v Doněcké oblasti. Rusové pálili i na zastávku autobusu

ONLINE: Poplach na celé Ukrajině. V Kyjevě zní výbuchy, v Oděské oblasti zemřel člověk

ONLINE: Pohřby po masakru v Hroze. A Rusové na Oděsu stříleli raketami Oniks

ONLINE: Den po dohodě Rusové ostřelují přístav v Oděse. A tři mrtví ve středu Ukrajiny

ONLINE: Čtyři mrtví po ruském útoku na Ňju-Jork. A Zelenskyj chce zničit Krymský most

ONLINE: 34 zraněných při útoku Rusů na Pavlohrad. A Ukrajinci ostřelovali ruskou vesnici?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy