ONLINE: Hilšer končí, neuspěla Válková, nováčkem Šlachta. Volby vyhrálo ANO, ODS propadla

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.09.2024 (15:49)     Sekcia bulvár

Senát po letošních volbách čekají výrazné změny ve složení. V Praze 2 končí někdejší neúspěšný prezidentský kandidát Marek Hilšer, ve druhém kole ho porazil egyptolog Miroslav Bárta. Nováčkem ve vysoké politické funkci bude bývalý policista Róbert Šlachta, který uspěl na Břeclavsku. Naopak neuspěla Helena Válková (ANO), na Benešovsku obhájil mandát Zdeněk Hraba (ODS). Celkově jsou ale letošní volby pro hnutí ANO historickým úspěchem. Naopak potvrdily propad ODS. Vítězem voleb je hnut ANO, získalo osm mandátů z 27 možných. Nejúspěšnější z vládních uskupení byla hnutí Starostů, která získala dohromady šest mandátů. ODS obhájila pět z deseti křesel, KDU-ČSL obě dvě a z nominantů TOP 09, která obhajovala jedno křeslo, zvítězili dva. Dění kolem senátních voleb sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Hilšer končí, neuspěla ani Válková. Senátorem bude Šlachta. A Babiš promluvil o nárocích ANO

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.09.2024 (15:20)     Sekcia bulvar

Senát po letošních volbách čekají výrazné změny ve složení. V Praze 2 končí někdejší neúspěšný prezidentský kandidát Marek Hilšer, ve druhém kole ho porazil egyptolog Miroslav Bárta. Nováčkem ve vysoké politické funkci bude bývalý policista Róbert Šlachta, který uspěl na Břeclavsku. Naopak neuspěla Helena Válková (ANO), na Benešovsku obhájil mandát Zdeněk Hraba (ODS). Celkově jsou ale letošní volby pro hnutí ANO historickým úspěchem. Naopak potvrdily propad ODS. Šéf ANO Andrej Babiš už dříve řekl, že hnutí si bude nárokovat funkci jednoho z místopředsedů Senátu, pokud dostatečně posílí. Volby se konaly ve 22 obvodech z 27, v pěti si voliči vybrali senátora v 1. kole. Dění kolem senátních voleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Senátní volby vyhrálo poprvé ANO. Další propad ODS a úspěšný STAN. Hilšer končí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.09.2024 (09:05)     Sekcia bulvar

Senát po letošních volbách čekají výrazné změny ve složení. V Praze 2 končí někdejší neúspěšný prezidentský kandidát Marek Hilšer, ve druhém kole ho porazil egyptolog Miroslav Bárta. Nováčkem ve vysoké politické funkci bude bývalý policista Róbert Šlachta, který uspěl na Břeclavsku. Naopak neuspěla Helena Válková (ANO), na Benešovsku obhájil mandát Zdeněk Hraba (ODS). Celkově jsou ale letošní volby pro hnutí ANO historickým úspěchem. Naopak potvrdily propad ODS. Vítězem voleb je hnut ANO, získalo osm mandátů z 27 možných. Nejúspěšnější z vládních uskupení byla hnutí Starostů, která získala dohromady šest mandátů. ODS obhájila pět z deseti křesel, KDU-ČSL obě dvě a z nominantů TOP 09, která obhajovala jedno křeslo, zvítězili dva. Dění kolem senátních voleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

Válková dotančila do 2. kola. V nejzajímavějších duelech boje o Senát i Hilšer, Rychlík či Šlachta

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2024 (07:19)     Sekcia bulvar

Senátní volby 2024 mají 5 jasných vítězů, kteří vyhráli v 1. kole - včetně Pavla Fischera, Jiřího Čunka (KDU-ČSL) a Jany Mračkové Vildumetzové (ANO). Jak vypadají dvojice pro 2. kolo a v jakých obvodech se bude volit? Ze senátního klání vypadli třeba olympijský vítěz Dominik Hašek, kterého předčila exministryně Helena Válková (ANO), která po boku Andreje Babiše dotančila ve štábu ANO do 2. kola. Neuspěla mj. ani ekonomka Markéta Šichtařová. Kdo se naopak raduje z postupu a jaké zajímavé duely nás příští víkend čekají?

 

Senátní volby vyhrálo poprvé ANO. Další propad, úspěšný STAN. Hilšer končí a nováček Šlachta

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.09.2024 (20:40)     Sekcia bulvar

Hnutí ANO poprvé v historii vyhrálo senátní volby, získalo v nich letos osm mandátů z 27 možných. ANO si tak bude nárokovat křeslo ve vedení horní komory. Jeho společný klub se SOCDEM může být poprvé v historii s nejméně 13 členy třetí nejsilnější frakcí v Senátu. Kandidáti, které nominovaly strany vládní koalice, zvítězili dohromady v 15 obvodech. Vláda se tak i nadále bude moci v Senátu opřít o většinu nejméně 59 křesel z celkových 81. V čele horní parlamentní komory se vší pravděpodobností zůstane Miloš Vystrčil (ODS).  Dění kolem senátních voleb jsme sledovali v podrobné reportáži.

 

Manželka Zemanova vyzyvatele porodila. Hilšer se raduje: „Je to kluk jako buk“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.08.2021 (19:25)     Sekcia bulvar

Senátor a bývalý prezidentský kandidát Marek Hilšer se raduje: jsme čtyři. Po dceři mají v rodině další přírůstek, informoval Blesk Zprávy. Jeho manželka Monika porodila ve čtvrtek. V pondělí Hilšer upřesnil, že nováčkem v jejich rodině je syn Antonín.

 

Volby ONLINE: Hilšer či Drahoš bojují o Senát. Do akce vyrazil i Babiš, ANO má 19 finalistů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2024 (08:00)     Sekcia bulvar

Česko čeká dnes a v sobotu 2. kolo senátních voleb 2024. Poprvé v historii v nich má reálnou šanci zvítězit opoziční hnutí ANO - a ve finále má 19 kandidátů. Andrej Babiš (ANO) proto vyrazil do terénu podpořit některé z kandidátů ANO v jejich obvodech. O obhajobu senátního křesla bojují i někdejší prezidentští kandidáti Jiří Drahoš a Marek Hilšer. Volby se uskuteční ve 22 obvodech z 27, v pěti si voliči vybrali senátora v 1. kole. Dění kolem senátních voleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: 2. kolo boje o Senát začalo! Hilšer či Drahoš obhajují křesla, Babiš tančil u cimbálu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2024 (13:59)     Sekcia bulvar

V Česku začalo 2: kolo senátních voleb 2024. Poprvé v historii v nich má reálnou šanci zvítězit opoziční hnutí ANO - a ve finále má 19 kandidátů. Andrej Babiš (ANO) proto vyrazil do terénu podpořit některé z kandidátů ANO v jejich obvodech. O obhajobu senátního křesla bojují i někdejší prezidentští kandidáti Jiří Drahoš a Marek Hilšer. Volby se konají ve 22 obvodech z 27, v pěti si voliči vybrali senátora v 1. kole. Dění kolem senátních voleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: První den voleb skončil, druhé senátní kolo netáhne. Křesla obhajují Drahoš či Hilšer

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2024 (22:00)     Sekcia bulvar

V Česku skončil první den hlasování 2. kola senátních voleb 2024. Poprvé v historii v nich má reálnou šanci zvítězit opoziční hnutí ANO - a ve finále má 19 kandidátů. Účast je tradičně nízká, většinou se po prvním dnu pohybuje kolem deseti procent. Volební místnosti znovu otevřou v sobotu v 8:00. O obhajobu senátního křesla bojují i někdejší prezidentští kandidáti Jiří Drahoš a Marek Hilšer. Volby se konají ve 22 obvodech z 27, v pěti si voliči vybrali senátora v 1. kole. Dění kolem senátních voleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zájem o 2. kolo senátních voleb je mizivý. Hilšer či Drahoš obhajují křesla, Babiš tančil u cimbálu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.09.2024 (18:01)     Sekcia bulvar

V Česku začalo 2. kolo senátních voleb 2024. Poprvé v historii v nich má reálnou šanci zvítězit opoziční hnutí ANO - a ve finále má 19 kandidátů. Andrej Babiš (ANO) proto vyrazil do terénu podpořit některé z kandidátů ANO v jejich obvodech. Po prvních čtyřech hodinách hlasování se účast pohybuje jen kolem několika procent. O obhajobu senátního křesla bojují i někdejší prezidentští kandidáti Jiří Drahoš a Marek Hilšer. Volby se konají ve 22 obvodech z 27, v pěti si voliči vybrali senátora v 1. kole. Dění kolem senátních voleb sledujeme na Blesk.cz online.

 

Válková dotančila do 2. kola, pohořel Hašek: Tohle jsou nejzajímavější duely bitvy o Senát!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2024 (15:15)     Sekcia bulvar

Senátní volby 2024 mají 5 jasných vítězů, kteří vyhráli v 1. kole - včetně Pavla Fischera, Jiřího Čunka (KDU-ČSL) a Jany Mračkové Vildumetzové (ANO). Jak vypadají dvojice pro 2. kolo a v jakých obvodech se bude volit? Ze senátního klání vypadli třeba olympijský vítěz Dominik Hašek, kterého předčila exministryně Helena Válková (ANO), která po boku Andreje Babiše dotančila ve štábu ANO do 2. kola. Neuspěla mj. ani ekonomka Markéta Šichtařová. Kdo se naopak raduje z postupu a jaké zajímavé duely nás příští víkend čekají?

ONLINE: Politici slaví 28. říjen i bez Zemana, Hrad zveřejní vyznamenané a Hilšer sbírá podpisy

ONLINE Německé volby: Fronty, lídři se ženami a průšvih Lascheta u urny. Merkelová končí

Sněmovní volby by teď vyhrálo ANO, druhá by byla ODS. SPD se propadlo, posiluje Přísaha

ONLINE Německé volby: Odhlasováno! Merkelová končí, Laschetovo faux pas a favorit Scholz

Jihomoravský kraj: Volby vyhrálo hnutí ANO

Zmocněnkyně pro lidská práva končí: Válková už odchod oznámila Fialovi

Plzeňský kraj: Krajské volby vyhrálo hnutí ANO

ONLINE Volby v Německu: Odcházení Merkelové a velký otazník. Uspěje CDU/CSU, nebo SPD?

ONLINE Volby v Německu: Odcházení Merkelové, lídři s manželkami a dlouhé fronty

Průzkum: Volby by vyhrálo ANO, do Sněmovny by se dostala Přísaha, lidovci bez křesla

Volby by vyhrálo hnutí ANO. Druhá SPD přeskočila ODS a lidovci mimo Sněmovnu, ukázal model

ONLINE Volby v Německu: Odcházení Merkelové a velký střet! Jděte hlavně volit, vyzval prezident

Průzkum: Volby by vyhrálo ANO, ale ztrácí. ODS posiluje a lidovci míří mimo Sněmovnu

Volby v Česku by vyhrálo ANO, atakuje 31 procent. Druhá je s velkým odstupem ODS

Exšéf protimafiánského útvaru Šlachta chce do Sněmovny. Na hnutí Přísaha si vzal půjčku

ONLINE Německé volby: Propadák favorita Merkelové! Scholz rázně oznámil vítězství

Debata Blesku: Odsunou záplavy volby? Pekarová: Pozor na hysterii! Do Ostravy nedojedete, varuje Konečná

ONLINE Německé volby: Propad CDU. A Scholz chce vládnout se Zelenými a liberály

Volby do Sněmovny by vyhrálo SPOLU. Hnutí ANO bere voliče SPD a ČSSD bilancuje na hraně

ONLINE Volební drama: Favoritovi Merkelové hrozí propadák! Volby vyhraje Scholz?

ONLINE Německé volby: Favorit Merkelové smutní, Scholz slaví a jednání se potáhnou měsíce?

Volby by drtivě vyhrálo hnutí ANO. Lidovci i TOP 09 mimo Sněmovnu, přeskočila je i KSČM

Volby ONLINE: Babiš přispěchal volit i s Monikou a Vivien. Jak volby ovlivní povodně?

Volby ONLINE a ŽIVĚ: Babiš přispěchal volit i s Monikou a Vivien

Volby by v únoru vyhrálo ANO s 31 procenty před ODS a Piráty, lidovci by se do Sněmovny nedostali

Sněmovní volby by vyhrálo ANO, Spolu ztrácí. Výrazně si polepšili Piráti, ukázal průzkum

Průzkum: Volby by vyhrálo ANO, na záda mu dýchají Piráti se STAN. ČSSD pohořelo

ŽIVĚ: Předvolební debata v Blesku! Dopady povodní i pomoc krajům. Odsunou záplavy volby?

ONLINE: Druhé kolo senátních voleb jde do finále. Hlas odevzdá i Pavel s první dámou

Volby do Sněmovny by vyhrálo ANO, ODS ztratila, Piráti bez STAN sílí. A ČSSD na cestě zpět?

Volby na jihu Moravy: Vzbouřenci v Židenicích, Brno-střed patří ODS, Šlachta pohořel

Poražení Nerudová, Fischer, Hilšer a Diviš mají jasno: Podporují Pavla!

Volby by vyhrálo ANO, vládní strany si ale polepšily. Piráti přeskočili SPD, vyplývá z modelu

Volby ONLINE: Babišova tsunami. ANO drtí konkurenty, vzdorují jih Čech a Moravy

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy