Počasí zahnalo lidi do kin. A chodili na divné animáky

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.04.2024 (10:00)     Sekcia kultura

Tomáš Vyskočil alias Thomas z webu Kinomaniak je odborník na tržby domácích filmů. A každý týden vám o nich bude psát na MovieZone.Počasí bylo uplynulý víkend tak mizerné, že nahnalo lidi po předchozím slunném víkendu zpět do kin, ať už se hrálo cokoliv. Prakticky všechny filmy mezivíkendově výra... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Tonda, Slávka a kouzelné světlo: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.10.2023 (09:07)     Sekcia kultura

Ti, koho už nebaví animáky od Pixaru nebo od Disneyho, se v kinech tenhle podzim dočkají solidní nabídky. Nejen že bude mít premiéru novinka od Miyazakiho, ale i český animák Tonda, Slávka a kouzelné světlo. A v posledních letech se párkrát ukázalo, že domácí filmaři si s animáky umí poradit. Moj...

 

Princezna rebelka: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.08.2022 (16:09)     Sekcia kultura

Druhořadé animáky poslední měsíce spíše paběrkují. Není se co divit, když i áčkové žánrové kousky typu Rakeťáka kiny prošuměly. Francouzští strůjci Es z pralesa ale vsadili na přidrzlejší variaci na disneyovské koncepty a vyplatilo se jim. Minimálně u nás, kde i díky hnusnému počasí a slabé konku...

 

OBRAZEM: Deštivé pondělí ve Varech lákalo na novinky s Bartoškou i Svěrákem

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.08.2021 (21:55)     Sekcia kultura

Celodenní deštivé počasí zahnalo festivalové diváky do filmových sálů a dalších míst pod střechou. Bylo se na co dívat, v pondělí se totiž ve Varech představily hned tři očekávané české filmy. Už za měsíc dorazí do kin snímek Zbožňovaný s Jiřím Bartoškou, příští rok se pak diváci dočkají filmového Vyšehradu a Svěrákova Betlémského světla.

 

Wohnout: Chodili jen exoti, tak už 25 let zpíváme sami. V hudbě jsme ztratili zábrany

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     11.03.2021 (17:29)     Sekcia kultura

Prvních pět let naše kapela vůbec nikoho nezajímala, v Podbořanech jsme měli rekordní návštěvu nula lidí. Ale pak se to zlomilo, líčí bratři Homolovi.

 

RECENZE: Co takhle ozdravná pauza? Rozmělnit talent Petry Soukupové by byla škoda

Zdroj Zdroj: idnes.cz     07.01.2024 (12:10)     Sekcia kultura

Petra Soukupová, jedna z nejúspěšnějších českých spisovatelek po roce 2000, vydala novou knihu pro děti. Jmenuje se Divné děti a smutná kočka – a volně navazuje na autorčin pět let starý bestseller Klub divných dětí. Ty divné děti byly čtyři. Dva kluci, dvě holky. Kolem deseti jedenácti let. Každý měl něco, nějakou zátěž, nějaké prokletí – na těle nebo na duchu.

 

Polovina Čechů teskní po kultuře, kterou omezila epidemie, ukázal průzkum

Zdroj Zdroj: idnes.cz     18.09.2020 (13:47)     Sekcia kultura

Čtyřiapadesáti procentům lidí v Česku chybí v současné době šíření nákazy koronaviru větší možnost navštěvovat kulturní akce. Zájem o ni mají hlavně mladí do 29 let a ti, kteří před pandemií chodili na kulturu čtyřikrát do roka.

 

Lenny: V Česku se bojíme, aby se na nás někdo divně nedíval. Být originál je tu lehčí

Zdroj Zdroj: aktualne.centrum.cz     25.05.2020 (06:01)     Sekcia kultura

Rozhovor se zpěvačkou Lenny o tom, proč byla v dětství outsider, proč lidi přitahují obyčejní muzikanti s kytarou a proč v Česku málo umělců vyčnívá.

 

Marnost v kinech pokračuje. Nejvíc lidí přišlo na Kung Fu Pandu 4

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.04.2024 (18:00)     Sekcia kultura

Tomáš Vyskočil alias Thomas z webu Kinomaniak je odborník na tržby domácích filmů. A každý týden vám o nich bude psát na MovieZone.Mysleli jste, že po předminulém víkendu s ošklivým počasí došlo k nějakému výraznějšímu obratu? Chyba lávky! Díky jarnímu počasí vyrazili Češi ven a protože zásoba no...

 

Víkendový výplach #554 o Želvách ninja a Thorovi...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.04.2020 (12:30)     Sekcia kultura

Nedělní výplachPetice týdneJak poznat v téhle divné době, že se svět ještě neřítí do záhuby? Jednoduše. Stačí, když se kolem sebe podíváte a pokud nabudete dojmu, že jsou tu pořád lidi, co dělají naprosto zbytečnou práci a řeší totální kraviny, znamená to, že jsme ještě v pohodě. Kdyby se blížila...

 

Rakeťák: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.06.2022 (13:00)     Sekcia kultura

Začínat články o Pixaru s tím, že jde dlouhá léta o jedno z nejzajímavějších studií zaměřených na animáky, to už začíná být trochu ohrané. Stejně jako upozorňování na fakt, že u jejich filmů si obvykle to svoje najdou jak děti, tak jejich rodiče. A vlastně už se úplně nehodí řešit ani to, že sice...

Luca: Recenze

Scarlett Johansson v domě duchů

Nimona: Recenze

Ptáci stěhováci: Recenze

Titina, psí polárnice: Trailer

Batman: Recenze

Netflix začne vsázet více na animáky

Furiosa: Sága Šíleného Maxe: Recenze

Tátův drak: Trailer

Nominace na České lvy ovládli Zátopek a Okupace, ceněné animáky upozaděny

Sony ruší spider-manovský spin-off

Animovaný Spider-Man nabírá pavoučí posily

Horor s Cagem v kinech zahanbil romantiku se Scarlett Johansson! Animáky nadále dominují

Králíček Petr bere do zaječích: Recenze

Mašíni ovládli česká kina. Na záda jim dýchají animáky

České filmy a animáky ovládly prázdninový víkend

První cizinka, třetí žena. Kdo je nová šéfka Národní galerie Knastová a co přinese

České filmy a animáky ovládly prázdninový víkend, Cavill nestíhal

Novoroční výstup na hrad Helfštýn si nenechaly ujít více než 4000 lidí

Pořadatelé kvůli počasí ruší některé akce na jižní Moravě, třeba letecký den

G. I. Joe: Snake Eyes: Recenze

RECENZE: Kill The Dandies! vymetají divné lynchovské bary

O festivalová kola je letos v Karlových Varech zájem, zřejmě díky počasí

Diváci nezapomněli. Na letní scény však míří spíš nárazově podle počasí

Emma.: Recenze...

Big Gold Brick: Trailer

RECENZE: Kup víno, cigára a housky. Romance, kterou uvěznil Lockdown

Jabka: Recenze

RECENZE: Lockdown rodí divné nápady. Původní snaha příběhu o lidech v uzávěře se změnila k nepoznání

Songbird: Trailer

GLOSA: Brutal Assault je hudební svátek pro lidi s temnotou v duši

NEJ roku 2020: Výsledky hlasování čtenářů

Vyžene nás leda tornádo, říkají skalní fanoušci filmu ze stanového městečka

Prezident myslí na památky, já na živé umění, shrnul schůzku Zaorálek

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy