Všichni moji cizinci: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     13.05.2024 (18:00)     Sekcia kultura

Po úspěšném festivalovém kolečku si snímek Andrewa Haigha (Víkend, 45 let, seriál Severní vody) vysloužil mnoho cen i zmínek mezi nejlepšími nezávislými počiny loňského roku. Nyní je k vidění na Disney+ a tato volná adaptace románu od Taičiho Jamady by vaší pozornosti uniknout neměla – ne nadarmo... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

The Beekeeper: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.02.2024 (18:00)     Sekcia kultura

Teprve únor a v mojí hlavě už se dva filmy perou o první místo v žebříčku nejhorších scénářů roku. A zatímco Madam Web byl po stránce dialogů neuvěřitelný cringe a samotný děj nedával moc smysl, pořád to nebyla taková ubíjející hovadina, jako Wimmerův scénář k Beekeeperovi. Ten totiž nutí diváka ...

 

Co jsme komu všichni udělali?: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     25.05.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Byl Ježíš Kristus černoch, nebo blonďák? Vypadají všichni Číňani stejně? Je lepší berberská lidová hudba, nebo Elektrické hyeny? A dá se i potřetí natočit vtipná nekorektní komedie, aniž by přestala být zábavná? Návrat francouzského scénáristy a režiséra Phillipe de Chauverona do důvěrně známého ...

 

Tři mušketýři: Milady: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     13.12.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Mais quelle aventure, mes amis! Nebojte, nebudu vás tady trápit mojí pochybnou francouzštinou, ale když on si člověk prostě po zhlédnutí nejnovější dvoudílné adaptace Tří mušketýrů musí něco nadšeně zvolat, a slova jako dobrodružství a přátelé se derou na jazyk samy. V případě dvojky měl navíc re...

 

Eternals: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.11.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Nebudu dlouze chodit kolem horké kaše. Z těch tří lidí v rámci redakce, kteří film už viděli, jsem jednoznačně nejspokojenější, a proto vykopáváme mojí recenzí. Vůbec by mě však nepřekvapilo, a vlastně bych to i uvítal, kdyby později někdo napsal i protirecenzi, protože ten snímek není tak diváck...

 

Cizinci: Kapitola 1: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.05.2024 (14:00)     Sekcia kultura

Začínat každou recenzi na nový film Rennyho Harlina tím, jak měl tento režisér Smrtonosné pasti 2 a Cliffhangera v 90. letech našlápnuto do první režisérské ligy, by bylo mlácení prázdné slámy. Jednak proto, že se tam vlastně nikdy nepropracoval, ale hlavně díky tomu, že od té doby dostal mnoho p...

 

RECENZE: Slunce, seno, pivo. Na pospolité návsi zní Agrometal

Zdroj Zdroj: idnes.cz     25.04.2023 (07:00)     Sekcia kultura

Všichni jsou Lukyn, chce se říci podle hlášky „My všichni jsme Gogo“ z komedie Čtyři vraždy stačí, drahoušku. Novinku Primy+ jménem Agrometal totiž s cyklem Gumy na Voyo pojí nejen přezdívka jednoho z hrdinů. Je tu další z buranských vesnických komedií; ne snad úplně marná, ale k uzoufání stejná.

 

Známí neznámí: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.03.2022 (13:00)     Sekcia kultura

Nebudu lhát, na tuhle recenzi jsem se vůbec netěšil. Důvod byl jednoduchý – před dvěma lety jsem ji totiž už psal. Tehdejší remake italského hitu Naprostí cizinci pocházel z Německa a nyní se do tuzemských kin dostává česko-slovenská verze, která je (překvapivě) téměř stejná. Většinu prvků standa...

 

VIDEO: Masakr v lese. Do českých kin míří hororové drama Cizinci

Zdroj Zdroj: idnes.cz     11.04.2024 (09:00)     Sekcia kultura

Do českých kin vstoupí 16. května děsuplná novinka s názvem Cizinci. Režisérem filmu je světoznámý Renny Harlin, který má na svém kontě blockbustery Smrtonosná past 2, Cliffhanger, Exorcista: Počátek, Noční můra z Elm Street: Pán snů a desítky dalších snímků. Film byl natáčen na Slovensku.

 

Dvě legendy spojil Jeden život. Anthony Hopkins hraje Nicholase Wintona

Zdroj Zdroj: idnes.cz     03.02.2024 (14:00)     Sekcia kultura

V českém filmu Všichni moji blízcí si Nicholase Wintona zahrál Rupert Graves, nyní jde do kin britský Jeden život, kde se o stejnou roli podělili v mladém věku Johnny Flynn a ve stáří Anthony Hopkins.

 

RECENZE: Jak Známí neznámí převzali italský hit. Postfederálně a věrně

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.04.2022 (08:01)     Sekcia kultura

Návštěvník kin má dvě možnosti. Pokud už viděl slavný italský originál Naprostí cizinci, jeho německý remake Téměř dokonalá tajemství či jevištní adaptaci v pražském Divadle Na Jezerce, nemá sebemenší důvod, aby se vypravil na věrnou česko-slovenskou kopii téže látky nazvanou Známí neznámí.

Všichni hrdinové z mých knih jsou i moji učitelé, říká spisovatel Aleš Palán

RECENZE: Kéž by všichni gangsteři měli hudební klub. Jako Mr. Mayfair

RECENZE: Díky polyamorii mohou být všichni spokojeni? Ve finále není nikdo

RECENZE: Tak dělají Mozarta všichni. Smířlivost a rozum neznáme

RECENZE: Haf, všichni jsme Gogo pod nablýskanou Zlatou maskou

Spiderhead: Recenze

Hypnóza: Recenze

Elvis: Recenze

RECENZE: Šťastné a hrůzostrašné. Což takhle dát si štědrovečerní horor?

RECENZE: Asi to dobře dopadne. To cenné se ale v Kukačkách možná utopí v sirupu

RECENZE: Zase jeden geniální protiva. Tentokrát hledá vrahy Einstein

Černý telefon: Recenze

RECENZE: Co se dělo předtím, než mafiánská Rodina Sopránů dobyla svět

The Gray Man: Recenze

RECENZE: Meky dohlížel na gratulanty. Ne všichni pěvecky obstáli

RECENZE: Jediné místo, kde jsem byl doma. Sísové si hrají s dětskými sny

RECENZE: Nač si dát pozor při cestě na Mars. Žádná z podstav v Utajeném pasažérovi nezanechá dojem

Mladá dáma: Recenze

Chupa: Recenze

Kate: Recenze

RECENZE: Všichni hysterčí, ale myslí to dobře, ukážou Kukačky 2

Fabelmanovi: Recenze

Schumacher: Recenze

Stan Lee: Recenze

Tchán s tchyní jsou psanci: Recenze

Za čárou: Recenze

Zóna zájmu: Recenze

Indiana Jones a nástroj osudu: Recenze

Knižní klub zabijáků: Recenze

Hranice: Recenze

RECENZE: Co jsme komu udělali, že se s námi smějete i do třetice

Cool Girl!: Recenze

Vetřelec: Romulus: Recenze

A Good Person: Recenze

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy