RECENZE: Tanec kolem ohně. Aurora toho má hodně na srdci, možná až příliš

Zdroj Zdroj: idnes.cz     17.06.2024 (11:31)     Sekcia kultura

Norská zpěvačka Aurora, která se představila na loňském ročníku Metronome Prague, vydala podle vlastních slov své nejosobnější album What Happened To Earth? Excentrické, svobodomyslné, reflektující její introvertní povahu a otevřenou hudební duši. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

RECENZE: Metronome začal vlažně, Aurora ani Jamiroquai tep nezrychlili

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.06.2023 (10:26)     Sekcia kultura

Headlinery prvního festivalového dne Metronome Prague byla norská zpěvačka Aurora a britská kapela Jamiroquai. Ani jeden z aktů ale nedokázal strhnout a dostat publikum patřičně do varu.

 

Tanec Praha bude hodně venku, dá prostor českým umělcům

Zdroj Zdroj: ceskenoviny.cz     08.06.2020 (15:19)     Sekcia kultura

Praha - Festival Tanec Praha, který potrvá skoro celý červen v Praze a dalších 17 městech, se letos hodně přesunul do venkovního prostoru. Některá představení přímo pro outdoorové...

 

Sebevražedný oddíl: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.08.2021 (08:00)     Sekcia kultura

Mám toho na srdci hodně, tolik, že bych nejradši po vzoru Polka Dot Mana začal zvracet všechnu chválu na klávesnici, a ona by se proměnila v úžasně barevná slova a věty, jejichž čtení by vás hladilo po duši. Nebo bych mohl jako vytočená Harley Quinn propuknout v květinovou explozi plnou motýlků, ...

 

Venom 2: Carnage přichází: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.10.2021 (00:01)     Sekcia kultura

V prvních dojmech jsem byl možná až příliš stručný, a ještě navíc to pojal s velkou nadsázkou, takže je jenom fér, abych teď svoji nespokojenost adekvátně rozvedl. Vedle toho, že si na následujících řádcích povíme, proč ani druhý Venom není dobrým filmem, tak pak zároveň i zazní, v čem se liší od...

 

Recenze komediální řachandy Eurovize...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     02.07.2020 (08:29)     Sekcia kultura

Eurovize. Už několik dekád starý projekt hudebního souznění napříč Evropou, který udržuje při životě myšlenku písně coby univerzálního jazyka. Kdysi dávno to možná mělo ušlechtilé základy, ale dnes je Eurovize jen příliš barevná a příliš divoká estráda, kam se nechodí vyhrávat s nejlepším songem,...

 

á-B-C-D-é-F-G-H-CH-í-JONESTOWN: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.01.2023 (18:00)     Sekcia kultura

Možná jste už netrpěli doscrollovali dolů k hodnocení tohoto zřetelně provokativního filmu, výsledná číslice vám toho ale asi moc neřekla. A možná vám nic moc neřekne ani pár následujících odstavců o svérázném experimentu Jana Bušty, který někdo může považovat za nejlepší tuzemský počin poslední ...

 

TZ Recenze animáku Star Wars: The Bad Batch

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.05.2021 (12:00)     Sekcia kultura

Asi by bylo fér hned na začátek napsat, že animované kousky ze světa Star Wars mi nikdy nepřirostly příliš k srdci. První sérii Klonových válek jsem spíš protrpěl, a i když musím ze střípků i pár epizod následujících sezón uznat, že kvalita šla přeci jen nahoru a tím správným fanouškovským směrem...

 

Hudebním žebříčkům kraluje album Aurora fiktivní seriálové kapely

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.03.2023 (09:56)     Sekcia kultura

Kapela Daisy Jones & the Six sice existuje jen na televizní obrazovce, ale její album Aurora se má celkem čile k světu. Sbírá milionová přehrání na streamovacích službách a stalo se první deskou fiktivní kapely, která obsadila první místo hitparády Billboard.

 

RECENZE: Londonovo Volání divočiny zůstává příliš zahaleno kouřem ohně

Zdroj Zdroj: idnes.cz     18.04.2022 (07:33)     Sekcia kultura

Působivou slovní hříčkou zaujme už samotný titul jedné ze zatím posledních premiér Městských divadel pražských. Ve zdejším divadle Komedie totiž v březnu uvedli novinku „Volání divočiny / London calling“. V názvu divadelního díla se tak propojuje titul nejslavnějšího románu Jacka Londona s největším hitem britských punkrockerů The Clash.

 

Kapela Kiss se příští rok v pražské O2 areně ještě jednou rozloučí

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.12.2022 (16:10)     Sekcia kultura

Už prý opravdu a definitivně poslední rozlučkové turné Kiss opět zasáhne i Česko. Skupina vystoupí 10. června 2023 v pražské O2 areně a bude u toho opět hodně kouře, ohně a rock’n’rollu.

V létě ti řeknu, jak se mám: Recenze

Co prozradil trailer na nového Spider-Mana?

RECENZE: Až příliš hodné a plaché jsou písničky Markéty Irglové

MZ Live Speciál: Shrek

TZ Recenze duchařiny The Haunting of Bly Manor

Zlatý střevíček i pro Elišku Balzerovou. Ve Zlíně se předávaly festivalové ceny

TZ Teaser prequelu Hry o trůny House of Dragon

Kingsman: První mise: Recenze

Na palubu!: Recenze

RECENZE: Asi to dobře dopadne. To cenné se ale v Kukačkách možná utopí v sirupu

Temná sklizeň: Recenze

Armáda mrtvých: Recenze

Vykopávky: Recenze

RECENZE: Kriminálky Sáry Saudkové nejsou pro každého, dokazuje Ticho

RECENZE: Macbeth ukázal, že příliš mnoho zajíců je Sokolova smrt

Jolt: Recenze

Někdo klepe na dveře: Recenze

Greyhound: Recenze...

Locked Down: Recenze

Král Richard: Zrození šampiónek: Recenze

RECENZE: Jen vlažný večírek. Helena Vondráčková v O2 areně moc nezářila

Becky: Recenze...

RECENZE: Všichni jsme hrdinové, i se všemi těmi hříchy a křivdami

Jurský svět: Nadvláda: Recenze

Pan Blake k vašim službám: Recenze

RECENZE: Bláznivé hrátky po italsku. Graces jsou prostopášným filozofováním o podobách krásy

Saltburn: Recenze

Recenze: Tom Jones pokořil hitparádu albem, na kterém bolestivě krásně stárne

RECENZE: Vyznavači ohně. Rammstein živě jen těžko hledají konkurenci

Netflix na recenze nedbá. The Gray Man s Goslingem dostane nejedno pokračování

RECENZE: Balet, verše, hudba. Dejvická Terapie toho míchá až příliš

Operace Poštmistr: Recenze

RECENZE: Kiesza servíruje popové blaho bezstarostnosti

Air Force One Down: Trailer

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy