Super/Man: The Christopher Reeve Story: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.08.2024 (08:00)     Sekcia kultura

Manžel. Otec. Bojovník. Hrdina. Tak uvádí Christophera Reevea oficiální plakát k dokumentu o jeho životě, příhodně pojmenovaném Super/Man. První a podle mnohých taky nejlepší filmový představitel Supermana totiž skutečně pomáhal lidem nejen před kamerou, ale především za ní. Poté, co ho totiž tra... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

The Prom: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.10.2020 (18:00)     Sekcia kultura

Ryan Murphy je oceňovaný seriálový veterán a věčný workoholik, který je podepsaný např. pod hity American Horror Story či American Crime Story a na Netflixu má momentálně jeden projekt za druhým. Nyní se zde ale po čase vrací k filmu a zavzpomíná přitom také na svůj seriálový hit Glee. Ano, právě...

 

Zemřel Jiří Stanislav, herec ze Supermana a spoluzakladatel muzea RAF

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.08.2020 (07:44)     Sekcia kultura

Ve věku nedožitých 74 let v sobotu náhle zemřel herec Jiří Stanislav. Po emigraci v roce 1968 se prosadil v zahraničí. V 80. letech si zahrál po boku světových hvězd v britských a amerických filmech. A to včetně Supermana, kde jej zachránil Christopher Reeve. V Polici na Třebíčsku nedávno zakládal muzeum RAF i Waldemara Matušky.

 

The Sunlit Night: Trailer...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.06.2020 (17:10)     Sekcia kultura

Už zase hrajou pro nás, Karle! Nebo se snad na tuhle slezinu u příležitosti jednoho vikingského pohřbu netěšíš? Jasně, trailer není zrovna kulervoucí (víc jak spokojené 3 hvězdy fakt dát nemůžu) a celá ta story je stokrát viděná klasika o útěku před civilizací a hledáním sebe sama, ale dechberouc...

 

Naděje: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.09.2020 (22:04)     Sekcia kultura

Fakt věřím, že tenhle film bude super, když ho kolega Rimsy tak chválí (a nečiní tak zjevně jen kvůli tomu, že nejde o českou romantickou komedii, nýbrž o zemité severské drama). Ale trailer by mě teda vůbec nepřesvědčil. Utahaným tempem se plahočí napříč velkou částí stopáže a servíruje hodně ne...

 

DC League of Super-Pets: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     24.11.2021 (08:00)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě...

 

Love, Guaranteed: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     26.08.2020 (10:00)     Sekcia kultura

Vítejte v panoptiku doposud nerealizovaných hollywoodských scénářů pro romantické komedie. Dnes pánové z Netflixu vytáhli z šuplíku story o zhrzeném štramákovi, který s pomocí jedné seznamovací appky zavítal na 986 rendezsvous s ženami, ani jedna (schůzka) ho neuspokojila a on se (po americku) ro...

 

Freaky: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.09.2020 (10:00)     Sekcia kultura

Jedno velké lol, ale zároveň celkem svěží zábava. Režisér hororového hitu Všechno nejhorší Christopher Landon se evidentně snaží okořenit hororové vyvražďovačky tím, že do nich přidá zajetý příběhový koncept, jenž byste v tomto žánru nečekali. Předtím to byla časová smyčka, nyní přišla na řadu zá...

 

Máme tu ducha: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     27.01.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Christopher Landon patří mezi tvůrce, co sice dokáže vymyslet svěží hororový či jiný žánrový námět, ale ve výsledku ho promění spíše v průměr mrhající potenciálem. Byl to případ Slečny bestie i hororů Všechno nejhorší a obávám se, že do této kategorie zapadne i jeho duchařská novinka. Námět okolo...

 

Hard Miles: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.03.2024 (15:00)     Sekcia kultura

Srdceryvná story o tom jak parta problematických mladíků najde pravý smysl života díky jedné uberdlouhé trece na kole. Inu, proč ne. Matthew Modine aspoň dostane šanci zazářit v něčem jiném než roli tatínka ve Stranger Things a upřímně Sean Astin by si taky zasloužil víc rolí a ideálně ve větších...

 

RECENZE: Spielberg natočil zbytečný remake West Side Story

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.12.2021 (07:50)     Sekcia kultura

Jeden z nejslavnějších a nejvlivnějších režisérů současnosti uvedl do kin novou verzi klasického muzikálu West Side Story. Formálně je v pořádku, ale chybí mu osobitost.

The King´s Daughter: Trailer

Christopher Nolan chystá film o atomové bombě

Legenda s novým rozměrem. Spielbergovo West Side Story strhává energií a emocemi

Čtyřem novinkám kin vévodí předělávka muzikálu West Side Story

Zemřela herecká legenda Christopher Plummer

Zemřel herec Tyler Christopher. Držitel Emmy bojoval s depresí i alkoholem

Zemřel kanadský herec a držitel Oscara Christopher Plummer

Psanci se nezapřou. Herec Christopher Walken v závěru seriálu zničil Banksyho dílo

VIDEO: Představuje se slavná, ale jiná West Side Story. Od Spielberga

The Prom: Recenze

Víkendový výplach #612 o Star Wars a Třístovce

Christopher Landon se pouští do dalšího hororu

Megalodon: The Frenzy: Trailer

VIDEO: Teaser na trailer k očekávané Duně

West Side Story: Recenze

Expend4bles: Postr4datelní: Necenzurovaný trailer

Furiosa: Sága Šíleného Maxe: Trailer

Words on Bathroom Walls : Trailer...

Ti druzí: 4K Restoration Trailer

Jízda smrti: Trailer 2

The Kill Room: Trailer

V 91 letech zemřel herec Christopher Plummer, získal Oscara za film Začátky

Spielbergovo West Side Story je obří propadák. Spasí kina Spider-Man?

Blízký východ muzikálu nepřeje. Spielbergovo West Side Story nesmí kvůli transsexuální postavě do kin

King of Killers: Trailer

Christopher Nolan a jeho žena Emma Thomasová dostanou Řád britského impéria

První reakce: Nové West Side Story je muzikálovou peckou

Super-Blb: Trailer

The Binge: Trailer

První reakce: Nové West Side Story od Spielberga je muzikálovou peckou

Zemřel Ryan O’Neal, hvězda romantické Love Story a šarmantní bouřlivák

VIDEO: Mládkův Jožin se vrací. V jeho dětském muzikálu Močál story

TZ Trailer marvelovky The Falcon and The Winter Soldier

RECENZE: Močál Story. Mládkův muzikál je příliš dlouhá ilustrovaná básnička

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy