Nejen boršč a varenyky. Ukrajinská kuchyně nabízí pestrou paletu chutí
Zdroj:
idnes.cz
12.03.2022 (00:00)
pro ženy
O Ukrajině se v posledních týdnech mluví především v souvislosti s válkou nebo uprchlickou vlnou, ovšem asi budete souhlasit, že i v krizi se musí jíst. Pojďme si představit kuchyni země, která se brání agresorovi a jejíž obyvatelé u nás hledají úkryt a oporu. celý článek


Móda podle přírody: vyneste zemité barvy a bezkonkurenční materiály
Zdroj:
idnes.cz
01.08.2024 (00:00)
pro-zeny
Nemá ruce ani štětec, ale paletu barev vlastní pestrou. Příroda má totiž pořád co malovat. A vaším úkolem je se inspirovat a do těchto outfitů obléct. Litovat rozhodně nebudete.
Venkovní kuchyně může být jednoduchá i téměř profi: Jak ji zařídit?
Zdroj:
dama.cz
23.07.2024 (12:08)
pro-zeny
Letní dny lákají trávit co nejvíc času venku. Pokud chcete své hodování v zahradě či na terase posunout na vyšší úroveň, zvažte zbudování venkovní kuchyně. Hodí se nejen pro zahradní párty.
Rakytník, šípky i jeřabiny prospějí zdraví a ozvláštní podzimní jídelníček
Zdroj:
idnes.cz
26.10.2024 (00:00)
pro-zeny
Možná i vám dodává energii pohled na podzimně zabarvenou přírodu, která v této roční době nabízí nejen potěchu oka, ale také nečekané zdroje vitaminů a dalších prospěšných látek. Objevte skvělé vlastnosti jeřabin, rakytníku i šípku a pozvěte je do své kuchyně.
6 vylepšení kuchyně, které zvládnete během víkendu
Zdroj:
dama.cz
14.11.2021 (04:57)
pro-zeny
Potřebuje vaše kuchyně malou proměnu? Máme pro vás pět nápadů, na jejichž realizaci budete potřebovat méně než 48 hodin. A zvládne je i laik. Vaše kuchyně tak prokoukne a získá zase šmrnc.
Nejen paprika, guláš a lečo. Maďarská kuchyně je koncert pro chuťové buňky
Zdroj:
idnes.cz
07.09.2024 (00:00)
pro-zeny
V záplavě všech těch chobotnic, pizz, piadine, pljeskavic, kebabů, čevapi a řeckých salátů, které často dominovaly našim zahraničním letním dovoleným, působí maďarská kuchyně tak trochu jako Popelka. Ve skutečnosti je to však jedna z nejzajímavějších, nejbarevnějších a nejchutnějších kuchyní celé Evropy.
StarDance 2021: Velká galerie všech tanečníků. Kdo se vám nejvíc líbí?
Zdroj:
dama.cz
23.10.2021 (05:01)
pro-zeny
Taneční soutěž StarDance se již po jedenácté vrátila na televizní obrazovky a opět nabízí pestrou škálu soutěžících. Každou sobotu se tak můžete kochat ladnými pohyby, vybraným chováním i krásnými ...
Co nás může naučit francouzská kuchyně?
Zdroj:
kafe.cz
31.01.2022 (00:00)
pro-zeny
Příběh Michelinských hvězd a 5 inspirací z francouzské kuchyně.
Nezanedbávejte sex po porodu. Jak být spokojenou mámou při chuti
Zdroj:
idnes.cz
24.11.2022 (00:00)
pro-zeny
Těhotenství, porod a pak péče o miminko 24 hodin denně, sedm dní v týdnu, to je etapa života, která změní nejen postavu, ale také sexuální aktivitu. Neotálejte však s intimnostmi příliš dlouho. Ocení to nejen partner, ale i vaše tělo a sebevědomí.
Jak pěstovat chryzantémy v květináči
Zdroj:
dama.cz
14.09.2024 (00:07)
pro-zeny
Chryzantémy, královny podzimních zahrad, vynikají nejen pestrou paletou barev, ale také dlouhou dobou kvetení, která trvá až do příchodu prvních mrazů. Dají se pěstovat i jako nádobové rostliny. V ...
Crepes Suzette jsou palačinky s pomerančovou omáčkou. Šampion lahodné chuti
Zdroj:
idnes.cz
26.03.2021 (00:00)
pro-zeny
Tyto palačinky patří mezi pokrmy, které vznikly při přípravě omylem. Ale díky duchapřítomnosti kuchaře se z omylu zrodila hvězda kuchyně, která je ozdobou každého jídelního lísku. Podívejte se, jak Zuzaniny palačinky připravuje kuchař a módní návrhář Pavel Berky.
Zatočí se stresem i nespavostí. 7 důvodů proč odložit mobil a otevřít knihu
Přehlížená superpotravina našich babiček. Med je v kuchyni doslova poklad
RECEPT DNE: Nudlový salát s lilkem
Tipy na zpracování kukuřice: Jak ji uvařit, grilovat, udělat z ní popcorn
VIDEO: Je čas uvařit polévku minestrone. Sezonní zelenina tomu přeje
Nedaří se vám najít houby, nemáte čas jít je hledat, máte na ně alergii? Zachrání vás Rungia klosii
Aromatický libeček hvězdou kuchyně: Jak z něj vyrobit maggi, pesto nebo olej?
Je tady sezona chřestu. Okouzlí vás dokonalou chutí i zdravotními benefity
Marmeláda, sirup nebo kompot. Zavařte si ovocné vzpomínky na léto
Kuřecí prsa? Žádná suchá nuda! Jak je ochutit a čím naplnit
Kysané zelí je pokladem české kuchyně. Dejte si ho s masem nebo do salátu
Když kari, tak Ari. Pohlreich odstartoval poslední díl Jak to bylo, šéfe?
Okinawská brambora je superpotravina, která obohatí jídelníček: Proč a jak ji jíst a pěstovat
To nejlepší přichází z řek a rybníků, užijte si ryby nejen na grilu
Svíčková mi přijde strašně nudná. Je to maso bez chuti, říká mistr grilu
Domácí likéry nejen na svátky: Recepty na domácí elixíry, které zahřejí a potěší i jako dárky
Trapas v MasterChefovi: Ital Paolo nezná těstoviny, nedopekl pizzu a neumí řeč
Čerstvého ovoce teď moc není, tak zkuste třeba kvajávu, připomíná hrušku
Citronová tráva: Obohaťte svůj jídelníček bylinkou pro gurmány
Těším se, až budu servírovat na talíř, ne do krabičky, říká Ondřej Slanina
Levné recepty pro časy krize. Úsporná kuchyně našich babiček slaví návrat
Kola, kruhy, puntíky. Bez nich se na jaře váš šatník neobejde
Pozvěte do kuchyně obilniny našich babiček. Jak využít ječmen, špaldu i oves
Pivo jako základ české kuchyně. Hodí se pod buřty, k rybě i do závinu
Zelí, kapusta, kadeřávek. Dejte si listopadovou zeleninu nadupanou vitaminy
Michelinští kuchaři jsou skoro všichni psychopati, říká šéfkuchař Knedla
Škola vaření v lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Ukrajinská miss se rozhodla bránit svou vlast se zbraní v ruce
Kateřina Žbirková vzpomínala na první rande s Mekym: Zpěvák mohl přijít k úrazu
Velký podzimní horoskop. Co vás čeká v lásce a jak to bude s penězi
Magická síla barev: žlutá vás rozveselí, zelená uklidní
Zelená má zelenou. Špenát prospěje vlasům i pleti a posílí zdraví