Pohlreich: Některým podnikům v Ano, šéfe! nešlo pomoci, už bylo pozdě
Zdroj: idnes.cz 24.05.2022 (00:00) pro ženy
Pořad Jak to bylo, šéfe? v televizi Prima je návratem k natáčení starých řad kuchařova putování po českých hospodách. Zpětně přiznává, že jeho pomocná mise byla často už po dvanácté. Majitelé byli naprosto bezradní, bez zkušeností a znalostí z oboru. Osvěžujícím kontrastem každého dílu je vždy návštěva u některého z kuchařů, kterého si cení. Jako kontrast k minulosti společně ukážou, jak vařit v praxi, když má kuchař zkušenosti a jasný plán. celý článek
Jak to bylo, šéfe? se vrátilo. Pohlreich otestoval kuchařského olympionika
Zdroj: idnes.cz 29.10.2022 (00:00) pro-zeny
Jan Všetečka byl historicky prvním českým kuchařem, který se probojoval do světové soutěže Bocuse d’Or, což je něco jako kuchařská olympiáda. Přitom je to skromný kluk, který si na nic nehraje a to je jedním z důvodů, proč si Zdeněk Pohlreich vybral právě jeho pro první díl druhé řady svého vzpomínkového pořadu Jak to bylo, šéfe?
Pohlreich se skoro neudržel na nohou, když si restauratér zavolal vědmu
Zdroj: idnes.cz 26.11.2022 (00:00) pro-zeny
V pořadu Jak to bylo, šéfe? šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal na největší „špeky“ ze 3. a 4. řady legendární show Ano, šéfe! A mohl se skoro zbláznit, když si na vyřešení svých problémů s provozem restaurace majitel zavolal i vědmu.
Pohlreich se vrátil do Mama’s. Kontroloval jejich hvězdičky a byl nadšený
Zdroj: idnes.cz 07.06.2022 (00:00) pro-zeny
Zdeněk Pohlreich se po letech vrátil do ostravské americké restaurace Mama´s. Což je v nové sérii Jak to bylo, šéfe? spíše výjimkou – běžně navštěvoval spíš své kamarády kuchaře, kteří jsou pravým opakem restaurací navštívených v pořadu Ano, šéfe! Jenže toto bistro bylo jedno z mála, které ho tehdy skutečně nadchlo a obdrželo rovnou tři hvězdy. Přijel se podívat, kam se posunuli majitelé bratři Kaňákovi a zda se jim daří.
Pohlreich ukázal, že lze dělat pravou japonskou kuchyni i na Vinohradech
Zdroj: idnes.cz 12.11.2022 (00:00) pro-zeny
Kuchař Zdeněk Pohlreich se během své show Ano, šéfe! potýkal s tím, že během svých návštěv narážel na pokusy o cizozemskou kuchyni tam, kde by ji vůbec nikdo nečekal. A podle toho to většinou dopadlo. Pokrmy byly jenom málokdy podobné tomu, jak by to mělo skutečně chutnat. K podobným případům se vrátil v poslední epizodě vzpomínkového pořadu Jak to bylo, šéfe?
Brno Pohlreicha nepřestává překvapovat. Dostal ho pstruh s kysaným zelím
Zdroj: idnes.cz 03.12.2022 (00:00) pro-zeny
V další epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se kuchař Zdeněk Pohlreich vypravil do Brna. Jelikož se vzpomínalo na zajímavé části 3. a 4. řady show Ano, šéfe!, nutně nesměla chybět připomínka slavné epizody v brněnské restauraci Bohéma.
Hlava napomádovaná, ale nohy smrděj, vzpomínal Pohlreich na Ano, šéfe!
Zdroj: idnes.cz 17.05.2022 (00:00) pro-zeny
Nová řada příběhů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha je jiná. Dává tu do kontrastu mnohdy otřesné zážitky z minulých natáčení s tím, jak to často funguje dnes, kdy gastronomie pokročila. V pořadu Jak to bylo, šéfe? si tentokrát užil vaření se specialistou na asijskou kuchyni Antonínem Bradáčem.
Nemá cenu podnikat, když vyděláte stejně jako zaměstnanec, tvrdí Pohlreich
Zdroj: idnes.cz 31.05.2022 (00:00) pro-zeny
Zdeněk Pohlreich se v seriálu Jak to bylo, šéfe? vrací ve vzpomínkách k natáčení v českých restauracích, kde se setkal s mnohými raritami. Aby ukázal kontrast mezi tím, jak si tehdy představovali restauratéři francouzskou kuchyni, a realitou, zavedl diváky za skutečným mistrem, který se v ikonické francouzské kuchyni cítí jako ryba ve vodě.
Nejhorší je, že se svým starým hláškám sám směju, říká Pohlreich
Zdroj: idnes.cz 10.05.2022 (00:00) pro-zeny
Zdeněk Pohlreich v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? vzpomíná na stará natáčení, ale zároveň míří do restaurací, jež jsou opakem dřívějších hospodských průšvihů. Zatímco tenkrát museli zvukaři Pohlreichovy jadrné komentáře často vypípávat, v nové řadě toto odpadá. Televizní šéf přichází za excelentními kuchaři, kteří svou prací odrážejí posun gastronomie v Česku.
VIDEO: Pohlreich se vrátil na místa činu. Změnilo se něco po jeho misi?
Zdroj: idnes.cz 03.05.2022 (00:00) pro-zeny
Nový cyklus Jak to bylo, šéfe? v televizi Prima přináší návraty do restaurací, které v minulosti navštívil kuchař Zdeněk Pohlreich ve svém putování po českých restauracích. A hlavně ke kuchařům, kteří tam tehdy působili. Mnohdy jim dal co proto. Teď se vrací na „místo činu“ a zjišťuje, zda se tam něco změnilo a zda se někdejší kuchaři někam posunuli.
Zdeněk Pohlreich: Chtěl bych svůj život zpátky
Zdroj: kafe.cz 27.05.2020 (09:50) pro-zeny
Zdeňka Pohlreicha (63) netřeba představovat, je jedním z nejznámějších tuzemských kuchařů. Před lety ho proslavil pořad Ano, šéfe, na který navázaly další kulinářské show, ve kterých prostořeký Pohlreich exceloval a zároveň předal divákům mnohé ze svých znalostí a zkušeností.
Děti v restauraci? Vyrazilo mi dech, jakou publicitu to mělo, říká Pohlreich
Pohlreich rožnil „dvojitou“ vepřovou pečeni, učil pracovat s provázkem
Pohlreich natáčí novou show. Podobně jako Ramsay hledá neprovařené restaurace
Když kari, tak Ari. Pohlreich odstartoval poslední díl Jak to bylo, šéfe?
Pohlreich nadskakoval nedočkavostí, když mu gril sebrala Iveta Fabešová
Namyšlenec! Jiří Babica ostře pálí do Pohlreicha, kde je mu konec?
Těsto musí prdlat. Pohlreich se učil grilovat čajové koláčky s povidly
Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit
Tak tohle je český až do prd***, uznal Pohlreich v Kutné Hoře i Strakonicích
Jiří Babica nadává na Pohlreicha: Je to abolutní nýmand
Zdeněk Pohlreich šokuje: Ví, kde u něj v restauraci docházelo k nemravnostem
Pravda o Pohlreichovu návratu na Primu: Upřímný komentář známého šéfkuchaře
Pohlreichovy první krůčky před kamerou jsou spojené s recepty na dresinky
Zdeněk Pohlreich se opět postavil ke sporáku. Vykopl roládou a vlkem
VIDEO: Několik surovin a Pohlreich vykouzlí báječný koláč během pár minut
Zdeněk Pohlreich: Je to totální selhání systému. Náš obor je mrtvý, je to konec
Doba se změnila, je třeba se adaptovat, říká Zdeněk Pohlreich
Máme tu lekci z reálného kapitalismu, komentuje Pohlreich zdražování
VIDEO: Pohlreich zakouzlil s vepřovou kotletou. Prozradil praktické triky
Zdeněk Pohlreich kritizuje nové nařízení: S kontrolami v restauracích nesouhlasí
VIDEO: Pohlreich ukázal, že dušené hovězí z jednoho hrnce není žádná práce
Penze se odkládá. Náš životní styl se změní, míní Zdeněk Pohlreich
S první ženou Naďou žil Zdeněk Pohlreich v Austrálii. Po pekelném rozvodu si založila vlastní podnik
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
VIDEO: Na domácí tiramisu pasterujte vejce, salmonela na vás nedosáhne
Magická hranice „kilo za kilo“ dobrého chleba dávno padla, říká Pohlreich
VIDEO: Zkuste kuřecí prsa jinak. Pohlreich je zabalil do listového těsta
Zdeněček je pro mě autorita, můžu k němu vzhlížet, říká Zdeňka Pohlreich
Rybí polévka podle slavných: Pohlreich i Jirešová ví, jak uvařit tu nejlepší
Smrt Vladka z Chlapců a chlapů: Dostal infarkt, první pomoc přijela pozdě
Bylo mi pouhých 26 let, když mi zjistili rakovinu mozku, vzpomíná mladá žena
Neobyčejně obyčejné tričko. Módní stálice je základem každého šatníku
Jak poznat a řešit vady řeči, poradí online logopedka
Otěhotněla jsem po znásilnění a dítě nechtěla. Kamarád přišel se skvělým řešením