Vyzkoušejte vepřová bůčkožebra Bulgogi. Grilovací akademie ví, jak na to
Zdroj: idnes.cz 20.08.2022 (00:00) pro ženy
Že si dobře rozumějí vepřová žebra s pěkným tukovým krytím naložená do korejské marinády s lehkou přílohou z císařského hrášku, sójových klíčků a hub šimedži, ukážou v dalším dílu Grilovací akademie její průvodci David Kubricht alias pipMaster a šéfkuchař Zdeněk Křížek. celý článek
Ochutnejte pstruha marinovaného v bourbonu. Tajný tip Grilovací akademie
Zdroj: idnes.cz 16.07.2022 (00:00) pro-zeny
Čerstvá ryba, kvalitní zelenina, dobrý destilát a samozřejmě výkonný gril. To vše dohromady vytvoří jídlo, které i v horkých letních dnech strávníky osvěží. Grilovací akademie tentokrát zavítala do hotelu Horní Dvůr v Novém Městě na Moravě.
Zkuste asijské chutě. Grilovací akademie vás naučí indický špíz tandoori
Zdroj: idnes.cz 23.07.2022 (00:00) pro-zeny
Římský kmín, garam masala, kurkuma, čerstvý koriandr nebo indické koření chunky chaat masala. A víte, jak chutná cizrna nebo co je to okra? V novém díle Grilovací akademie se pustíme do dobrodružství s bylinkami, kořením i zeleninou.
Tajemná skotská vejce. Vyzkoušejte je o Velikonocích na grilu trochu jinak
Zdroj: idnes.cz 02.04.2023 (00:00) pro-zeny
Jsou sice složitější na přípravu, ale kdy jindy si dopřát delikátní skotská vejce v netradiční úpravě než na Velikonoce. V dnešním dílu grilovací akademie vám David Kubricht ukáže, jak si je připravit na grilu v barbecue úpravě s lehkým bramborovým salátem.
Vraťte se do prázdnin. Vyzkoušejte na grilu mořské plody s japonskou omáčkou
Zdroj: idnes.cz 11.09.2022 (00:00) pro-zeny
K české grilované klasice to má daleko, ale jako připomenutí odcházejícího léta si v dalším dílu Grilovací akademie s šéfkuchařem Zdeňkem Křížkem a pipMasterem Davidem Kubrichtem na grilu Kamado Joe ugrilujeme mořské plody v pita chlebu s japonskou chilli majonézou.
Picanha na grilu zní exoticky, ale je to vlastně jenom hovězí kýta se salsou
Zdroj: idnes.cz 27.08.2022 (00:00) pro-zeny
Ten kus masa zná každý, kdo někdy ochutnal rakouskou specialitu tafelspitz. Spodní šál zadní hovězí kýty je ovšem také skvělý na přípravu picanhy, krájené jako roastbeef, která bude ozdobou každé grilovací party. Jak na to, prozradí v dalším dílu Grilovací akademie David Kubricht alias pipMaster a šéfkuchař Zdeněk Křížek.
Ohořelé dřevo ve zmrzlině a lívance na tálu. To je jiné letní grilování
Zdroj: idnes.cz 23.06.2022 (00:00) pro-zeny
Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert. Jak na heboučké lívance, poradí naše Grilovací akademie pod vedením pipMastera Davida Kubrichta.
Vepřová kotleta s liškovým ragú na grilu vás nadchne rychlou přípravou
Zdroj: idnes.cz 24.09.2022 (00:00) pro-zeny
Houbová sezona je v plném proudu a průvodci Akademií grilování se rozhodli potěšit všechny, kteří chtějí rychlý, jednoduchý, ale přesto neobvyklý recept se zajímavou kombinací surovin. V dalším dílu akademie si ugrilujeme vepřovou kotletu Duroc s liškovým ragú, kroupami a pistáciemi.
Nejen buřty můžete udělat na pivu. Zkuste to na grilu s bůčkem a krkovicí
Zdroj: idnes.cz 04.03.2023 (00:00) pro-zeny
Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš známou variantu s bůčkem a krkovicí zauzenými v grilu a na černém pivu.
Vepřová pečeně s červenou řepou
Zdroj: idnes.cz 22.07.2024 (12:46) pro-zeny
Na této české klasice si pochutná celá rodina.
Vepřová roláda
Zdroj: idnes.cz 01.08.2024 (14:34) pro-zeny
Kapusta dodá vepřové roládě šťavnatost. Podávejte ji ideálně s bramborem.
Vepřová roláda s parmskou šunkou, omeletou a špenátem
RECEPT DNE: Vepřová panenka s bylinkovou krustou
Vyzkoušejte, co všechno umí ajurvéda
RECEPT DNE: Vepřová panenka s rajčaty
Vepřová žebra s višňovou omáčkou
Zavřeniny nejsou zavařeniny. Vyzkoušejte je, ovoce zůstane plné vitaminů
Neobvyklé druhy zelenin: Místo brambor vyzkoušejte jakon
Vyzkoušejte přerušovaný půst. Zrychlí metabolismus a zlepší zdraví
Porazíte šesťáky? Vyzkoušejte si vědomostní kvíz a porovnejte výsledky
Vyzkoušejte vynikající menu z chřestu: Polévka s rajčaty, koláč a salát s kozím sýrem
Vyzkoušejte dělenou stravu i v zimě. Můžete zhubnout i bez odpírání
Zahajte grilovací sezónu se sýrem Panýr
Co víte o příbězích s dobrými konci? Vyzkoušejte si velký pohádkový kvíz
Vliv genetiky na náš život ještě není doceněn, říká exšéf Akademie věd Pačes
RETRO: Ohořelé zápalky i vepřová kůže. Jak jsme se krášlily za socialismu
Olomoucké tvarůžky na grilu: Tři netradiční recepty pro letní posezení
Osvěžující limonády přijdou v horku vhod: Zkuste bezinkovou, mandarinkovou nebo borůvkovou!
Známe vítěze grilu a dalších cen. Vyhrály grilované švestky
Jak společně posilovat s dětmi?
RECEPT DNE: Sekaná s mozzarellou a rajčaty
RECEPT DNE: Sýrová pomazánka Obatzda
Jarní polévka s bylinkovým svítkem
Teď, nebo nikdy! Seberte odvahu a vyzkoušejte něco nového
Víte, jaká jste kamarádka? Vyzkoušejte si test
Bojujete s kily navíc? Pomůže vám příroda se svými bylinkami