Nejen buřty můžete udělat na pivu. Zkuste to na grilu s bůčkem a krkovicí
Zdroj: idnes.cz 04.03.2023 (00:00) pro ženy
Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš známou variantu s bůčkem a krkovicí zauzenými v grilu a na černém pivu. celý článek
Svíčková mi přijde strašně nudná. Je to maso bez chuti, říká mistr grilu
Zdroj: idnes.cz 31.07.2022 (20:00) pro-zeny
Jeho videa na YouTube mají celkově 12 milionů zhlédnutí. Každý týden radí, jak udělat něco dobrého na grilu. Nejen krkovičku nebo hovězí steak, ale i žebra, roládu z mletého masa, guláš s knedlíkem nebo pizzu. Svým internetovým pořadem provází pod přezdívkou Pipmaster. A boduje nejen neotřelými nápady, ale i osobitým neuhlazeným projevem. „Na grilu se dá udělat skoro všechno, “ tvrdí David Kubricht, vyučený strojař, pro něhož se grilování stalo nejmilejším hobby, byť je v něm samouk.
Tři druhy sendvičů uděláte na grilu na jeden zátah. Tip na předvánoční party
Zdroj: idnes.cz 05.12.2022 (00:00) pro-zeny
Chystáte se ještě před Vánoci uspořádat sešlost s přáteli a nevíte, jaké pohoštění pro ně připravit? Zkuste trio masových sendvičů podle pipMastera, chutnají perfektně i za studena a v grilu je zvládnete udělat najednou. A že se v zimě negriluje? Není to tak úplně pravda.
Buřty na pivu jsou klasika. Tady báječný recept plus dalších 5 dobrot se špekáčky
Zdroj: dama.cz 18.06.2021 (04:34) pro-zeny
Buřty sice nepatří k nejzdravějším potravinám, ale miluje je skoro každý. Jednou za čas si je dopřát není žádný hřích. Dají se připravit na tisíc způsobů – tady je šest receptů. Mezi nimi osvědčená ...
VIDEO: Pečené trhané kuře na grilu nezapomeňte nakrmit vínem
Zdroj: idnes.cz 01.10.2021 (00:00) pro-zeny
Na grilu se dají upéct také skvělé briošky, z kuřete pak udělat mix neodolatelných chutí a vůní. Stačí k tomu pečicí kámen, stojánek na kuře, trhací kleště a teploměr na jehle. Kuchař Martin Kortus ukáže krok za krokem, jak na to.
Grilované koleno zaručeně rozpálí každou silvestrovskou oslavu
Zdroj: idnes.cz 28.12.2022 (00:00) pro-zeny
Blíží se silvestrovská noc plná jídla a pití a hodně lidí si doma navečer kromě jednohubek nebo chlebíčků dělá také vepřové koleno. Mistři grilu nám v dnešním dílu Akademie grilování ukážou, jak ho udělat na grilu za pomoci metody sous-vide.
Pomazánky, chlebíčky i buřty na pivu. Co letos připravit na silvestra
Zdroj: idnes.cz 30.12.2022 (00:00) pro-zeny
Další rok končí a kromě loučení s tím, co bylo, a těšení se na to, co přijde, chystáme pohoštění pro rodinu, známé, kamarády. Jak to letos zvládnout rychle, snadno a přitom efektně? Poradíme vám, jak si vychutnat silvestr.
Barbecue bůček je vrchol blaha, tvrdí mistr grilu. Podívejte se jak na to
Zdroj: idnes.cz 22.10.2022 (00:00) pro-zeny
Jak na pořádný barbecue bůček? Jaké suroviny zvolit k přípravě příloh? Proč je důležité si jídlo umět nejen dobře udělat ale i správně naservírovat? Vše vám prozradí naši průvodci v novém dílu Akademie grilování.
Třpytky nejen na party. Jak na jemné metalické líčení
Zdroj: idnes.cz 08.01.2021 (00:00) pro-zeny
Že se na třpytivý make-up zrovna necítíte? Zkuste udělat výjimku. Pokud na to půjdete se vkusem, dojem lacinosti vám nehrozí.
Nejen vepřo knedlo zelo. Takhle si pochutnávají na vepřovém mase ve světě
Zdroj: idnes.cz 17.10.2020 (00:00) pro-zeny
Maďarský perkelt, bavorské pečené koleno na černém pivu, vepřové nudličky se žampiony a ananasem po asijsku nebo lehký salát s vepřovou panenkou, jak ho mají rádi v Itálii. Zkuste si vybrat mezi našimi čtyřmi favority. A nezapomeňte hlasovat v anketě na konci článku.
Jak omladit pokožku nejen na léto
Zdroj: dama.cz 26.07.2024 (00:02) pro-zeny
Chystáte se na dovolenou nebo k sousedům na zahradní párty s bazénem? Pokud vás trápí nějaká ta nedokonalost na těle, zkuste s ní rychle ještě něco udělat. Poradíme vám, jak na to!
Tři kila za tři dny! Jak rychle zhubnout nejen do plavek
Užívejte si léto na grilu, o který si můžete zasoutěžit
Zavařování je IN: Zkuste netradiční marmelády
Pivo jako základ české kuchyně. Hodí se pod buřty, k rybě i do závinu
Nemůžete na wellness? Jak si za pár korun udělat doma lázně a uvolnit tělo
Bolí vás hlava, záda, šíje nebo vámi cloumá vztek? Zkuste léčbu dechem
Podzimní caprese: Zkuste nahradit rajčata hroznovým vínem a fíky
Díky květáku budete sytá a kila půjdou dolů. Zkuste salát nebo pyré
RECEPT DNE: Sýrová pomazánka Obatzda
Soutěžte s Akademií kvality o gril až do 12. září
Svěží hrášek se hlásí o slovo: Podlehněte jeho kouzlu a zkuste tyto recepty
Olomoucké tvarůžky na grilu: Tři netradiční recepty pro letní posezení
Jak mít ta nejšťavnatější kuřecí křidýlka na grilu? Zkuste náš osvědčený recept
Bábovka na grilu? Pro Ivetu Fabešovou to není žádný problém
Rohlíky z domácí pekárny. Zkuste náš vymazlený recept
Známe vítěze grilu a dalších cen. Vyhrály grilované švestky
Tajemná skotská vejce. Vyzkoušejte je o Velikonocích na grilu trochu jinak
Vraťte se do prázdnin. Vyzkoušejte na grilu mořské plody s japonskou omáčkou
Vášeň prochází žaludkem. Připravte vzrušující valentýnské pohoštění
Voňavé mandarinky prospívají pleti: Vyrobte si z nich masku
Jak zpracovat papriky: Recepty a tipy na teď i na zimu
Zahajte grilovací sezónu se sýrem Panýr
Upečte si brynzové tyčky. K pivu, vínu i sledování hokejového mistrovství
Abeceda imunity: co svědčí naší fyzické i psychické pohodě a vitalitě
Med je superportravina. Zlepší vám ráno i romantické chvíle
Beránek je symbolem Velikonoc. Tipy na tradiční i neobvyklé recepty
Nejen geny neandertálců. Imunitě pomohou i pozitivní stres či domácí mazlíček
To nejlepší přichází z řek a rybníků, užijte si ryby nejen na grilu
Pět věcí, které můžete udělat pro ochranu děložního čípku před rakovinou
Panýr nejen na gril Čechům chutná!
Květiny našich babiček ozdobí okna, zápraží i záhony. Které druhy vybrat?