Uhaste hrozící konflikt

Zdroj Zdroj: rodina.cz     09.11.2023 (08:10)     Sekcia pro ženy

Uvádíme zde třicet devět způsobů, jak nenechat spor přerůst do hádky. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Uhaste svůj oheň. Klíčem boje proti vyhoření je klid a relax

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.11.2022 (00:00)     Sekcia pro-zeny

Duševnímu zdraví se v minulosti příliš prostoru nevěnovalo, nicméně v posledních letech se vše obrací. Syndrom vyhoření může zažít úplně každý. Vrcholový sportovec, manažer i žena v domácnosti. Přichází plíživě a bez varování. Právě to jsou největší „zrady“ psychických onemocnění.

 

Princ George dostal vzácný dar: Slavný biolog jím způsobil mezinárodní konflikt

Zdroj Zdroj: kafe.cz     06.10.2020 (10:19)     Sekcia pro-zeny

Dobře myšlené gesto rozpoutalo mezinárodní konflikt. Minulý týden se totiž proslulý přírodovědec sir David Attenborough rozhodl potěšit nejstaršího potomka prince Williamama vskutku unikátním darem. Dal mu totiž zub dnes již vyhynulého druhu žraloka. Zpráva však rozohnila bývalou britskou kolonii Maltu, která požadovala navrácení vzácného artefaktu.

 

Vybruslete z toho! 6 tipů, jak rychle a účinně odvrátit hrozící hádku

Zdroj Zdroj: dama.cz     03.01.2024 (18:09)     Sekcia pro-zeny

Výměna názorů se stáčí kritickým směrem, hádka je na spadnutí a vám se opravdu nechce trávit večer a možná i další dny tím, že si budete dokazovat, kdo udělal tomu druhému větší „bebí“ – jak vše ...

 

Za konflikt na Ukrajině platí nejvíc děti

Zdroj Zdroj: kafe.cz     09.03.2022 (00:00)     Sekcia pro-zeny

„Pomoc se na Ukrajinu dostává. Ohroženo je ale 7,5 milionu dětí,“ říká v rozhovoru Pavla Gomba, výkonná ředitelka UNICEF ČR.

 

Vyjádřete podporu Ukrajině svým outfitem: 50 kousků v modré a žluté barvě

Zdroj Zdroj: dama.cz     05.03.2022 (05:00)     Sekcia pro-zeny

V dnešní nelehké době, kdy je hlavním tématem běžných dní válečný konflikt na Ukrajině, se většina našeho národa těsně semkla a snaží se všemi způsoby pomoct lidem trpícím pod útoky ruských vojsk. ...

 

Pro ránu nešla daleko: Tereza Brodská popsala nepříjemný incident

Zdroj Zdroj: kafe.cz     26.02.2022 (15:00)     Sekcia pro-zeny

Jindy usměvavá herečka Tereza Brodská sdílela se svými fanoušky příběh, kdy jí do smíchu opravdu nebylo. Ve frontě v obchodě se dostala do konfliktu s dalším zákazníkem, tomu vadilo, že pustila před sebe starší ženu. Konflikt se vyostřil až k facce. 

 

Poznejte moderní sebeobranu. Jak na to, aby si agresor nevybral zrovna vás

Zdroj Zdroj: idnes.cz     15.09.2022 (20:00)     Sekcia pro-zeny

Přínosem moderní sebeobrany je důraz na prevenci samotného fyzického útoku. Nejde tedy čistě o sérii cviků pro odražení útoku agresora, ale o komplexní metodu chování a vystupování tak, aby konflikt vůbec nenastal. Vydali jsme se na minikurz sebeobrany, který prozradí víc.

 

Feuereislová z VyVolených odráží kletbu Slovákové: Ona je lejno u cesty z Brna

Zdroj Zdroj: kafe.cz     22.06.2021 (10:03)     Sekcia pro-zeny

Ostrá výměna názorů proběhla mezi dvěma bývalými účastnicemi reality show. Nela Slováková poslala Evě Feuereislové alias Plastic Queen nechutnou zprávu na WhatsApp, ve které jí přeje rakovinu. Šíp oslovil Feuereislovou, zda by ke kauze neřekla pár slov a nevysvětlila, jak celý konflikt vznikl.

 

Milan Drobný se pustil do Ivany Gottové: Dělala, jako by Karel byl nesvéprávný

Zdroj Zdroj: kafe.cz     18.05.2023 (07:30)     Sekcia pro-zeny

Ivana Gottová má v českém i slovenském showbyznysu plno přátel. Konflikt vdova po legendárním zpěvákovi Karlu Gottovi měla s málokým. Médii proběhla přestřelka mezi ní a zpěvákovou první dcerou Dominikou Gottovou a také zpěvákem a bývalým kamarádem Gotta Milanem Drobným. 

 

Ukrajina potřebuje ženy. Nejen aby vyhrála válku, ale i k udržení míru

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.02.2023 (00:00)     Sekcia pro-zeny

Rok po začátku války na Ukrajině se, tak jako v každém boji, ukazuje, jak moc v takové chvíli země potřebuje ženy. Pokud chce ovšem těžce zkoušený stát pokračovat na své cestě k demokracii splňující standardy Evropské unie, měl by příslušnice něžného pohlaví pustit k otěžím i poté, co konflikt skončí.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy