Boloňské ragú
Zdroj: idnes.cz 12.11.2023 (20:46) pro ženy
S tímto receptem uvaříte tu nejlepší boloňskou omáčku na těstoviny. celý článek
V Toskánsku potkáte divočáka i za domem, na talíři tu z něj vykouzlí zázrak
Zdroj: idnes.cz 10.10.2021 (00:00) pro-zeny
Pappardelle con ragú di cinghiale alla Toscana sice zní exoticky, ale na den, kdy ochutnáte ragú z divočáka s těstovinami, už nikdy nezapomenete, píše týdeník 5plus2 poté, co členové redakce během dovolené tuto specialitu ochutnali.
Vepřová kotleta s liškovým ragú na grilu vás nadchne rychlou přípravou
Zdroj: idnes.cz 24.09.2022 (00:00) pro-zeny
Houbová sezona je v plném proudu a průvodci Akademií grilování se rozhodli potěšit všechny, kteří chtějí rychlý, jednoduchý, ale přesto neobvyklý recept se zajímavou kombinací surovin. V dalším dílu akademie si ugrilujeme vepřovou kotletu Duroc s liškovým ragú, kroupami a pistáciemi.
Vaječné ragú s ředkvičkami
Zdroj: idnes.cz 06.03.2024 (20:49) pro-zeny
Doporučujeme podávat s bramborem nebo čerstvým pečivem.
Bramborové noky s pečeným česnekem a hovězím ragú
Zdroj: idnes.cz 30.10.2024 (15:56) pro-zeny
Luxusní podzimní pokrm s italským šarmem si zaručeně oblíbíte.
Excelentní nádivka, jehněčí ragú i roláda. Tak vaří na Velikonoce šéfkuchaři
Zdroj: idnes.cz 01.04.2021 (00:00) pro-zeny
Věhlasní šéfkuchaři ani na Velikonoce nelení a pro svá výdajová okénka připravují různé speciality. Zkuste se inspirovat a uvařit letos něco jiného.
Nejlepší recepty z hovězího: Pochutnejte si na guláši, ragú, polévce i těstovinách
Zdroj: dama.cz 14.10.2022 (05:00) pro-zeny
Podzim je tu a obzvlášť teď, když jsou dny čím dál chladnější, naše tělo čas od času vydatné jídlo uvítá. Hovězí maso se dá připravit na mnoho způsobů a nemusíte zůstat jen u české kuchyně. Jaké ...
Klouzek se slizkým kloboučkem je vždy jedlý: Vyzkoušejte kaviár, ragú i karbanátky
Zdroj: dama.cz 25.09.2022 (05:00) pro-zeny
Jsou oslizlé a často září výrazně žlutou barvou, přesto na ně řada houbařů nedá dopustit. Houby zvané klouzky jsou sice náročnější na přípravu, protože je před vařením musíte zbavit slizu, zato vás ...
Když se naučíte králíka naporcovat, ušetříte a získáte víc možností k úpravě
Zdroj: idnes.cz 11.03.2022 (00:00) pro-zeny
Králíka nemusíte péct jen vcelku. Pokud se ho naučíte správně naporcovat, otevřou se vám kulinářské obzory. Můžete připravovat zvlášť stehna třeba na hořčici. Hřbet můžete naplnit fáší a hezky pomalu jej táhnout. Přední běhy můžete vykostit a připravit z nich například ragú. Možností je skutečně hodně.