Pečená kachna na jablkách s medem a lokšemi
Zdroj: idnes.cz 08.10.2024 (09:00) pro ženy
Vyzkoušejte „sladší“ variantu pečené kachny s jablky a lokšemi. celý článek
Nahraďte cukr medem, odvděčí se vám celé tělo
Zdroj: idnes.cz 23.03.2022 (00:00) pro-zeny
Slazení rafinovaným cukrem je v našich kuchyních běžnou praxí desítky let, přestože se o něm v poslední době stále častěji mluví jako o sladkém zabijákovi nebo se mu přezdívá bílý jed. To, že oželíte cukr, ještě neznamená, že se musíte vzdát oblíbené sladké chuti. Nahraďte ho medem.
Pečená kuřecí stehna s pastinákovým pyré
Zdroj: idnes.cz 14.12.2023 (20:33) pro-zeny
Co si dnes dáte k obědu vy?
Pečená kuřecí prsa s provensálským kořením
Zdroj: idnes.cz 30.10.2024 (15:59) pro-zeny
Dokonalá souhra chutí vás dostane do kolen.
Pečená husa stehna se švestkovým zelím
Zdroj: idnes.cz 13.03.2024 (20:15) pro-zeny
Slavnostní pokrm, po kterém se bude každý oblizovat.
Pečená krocaní prsa s bramborami
Zdroj: idnes.cz 06.12.2023 (21:26) pro-zeny
Nevyhovují vám tradiční vánoční pokrmy? Nechte kapra v rybníku a upečte si krocana.
Pečená květáková polévka
Zdroj: idnes.cz 14.11.2023 (08:37) pro-zeny
Pokud máte rádi květákovou polévku, určitě vyzkoušejte náš recept. Z pečeného květáku chutná totiž ještě lépe.
Hýčkejte se medem. Ocení ho pleť i vlasy
Zdroj: idnes.cz 19.10.2020 (00:00) pro-zeny
Zlatavý med je nejen oblíbeným parťákem v kuchyni, ale má také příznivé účinky na zdraví a výborné zkrášlující schopnosti.
Zkuste banánový koláč s krémem z arašídového másla podle Pepy Maršálka
Zdroj: idnes.cz 06.12.2022 (00:00) pro-zeny
Banány jsou sice exotické, ale u nás naprosto domestikované ovoce, které je dokonce po domácích jablkách druhým nejkonzumovanějším ovocem. A navíc patří k této sezoně. Tak si z něj pojďme spolu s cukrářem Josefem Maršálkem vykouzlit něco naprosto jedinečného.
Rozlučte se cukrem. Oslaďte si život sirupy, stévií či medem
Zdroj: idnes.cz 15.10.2020 (01:43) pro-zeny
Je to tak, klasického bílého cukru, o jehož negativním vlivu na naše tělo není pochyb, se můžete klidně vzdát. Existuje totiž několik výborných náhrad.
Kedlubnové řízky pečené v troubě: Lahodná rychlá večeře nejen na víkend
Zdroj: dama.cz 04.06.2021 (04:49) pro-zeny
Kedlubna je báječná jarní zelenina. Zasytí i jen tak syrová, ale skvělá je i pečená v troubě. Celý postup bloggerky Koko najdete i na videu v úvodu článku.
Vsaďte na tekuté zlato. Medová kosmetika pro vaši pleť i vlasy
Jak na dokonalá pečená hovězí žebra? Zkuste recept, který je téměř bez práce
Vepřové nikdy nezklame. Hvězdou je pomalu pečená plec i krkovice
Uklidňuje, léčí, pomáhá hubnout. 11 medových rad a tipů
Letní pečená rýže s kuřecím a zeleninou: Recept na rychlý oběd z trouby
Nahraďte cukr medem. Jaký použít do čaje a jaký do kávy?
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů
Rychlá podzimní večeře pro celou rodinu: Zelenina pečená s masem v troubě
Podzimní koláče s hruškami: Zkuste francouzský, italský s drobenkou či medem
Běžec: kachna proti slimákům, na vajíčka i spásání trávy. Jak ji chovat?
Dýně Hokkaido: 5 skvělých receptů od foodblogerů, zkuste burger či latte
Mýty o medu: horký čaj ho zničí a krystalizace je známkou nekvality
Pomalu pečená husa, kaldoun i rohlíčky. Ty nejlepší svatomartinské recepty
Sněžit nemusí, ale zkuste nej recepty na svatomartinskou husu a rohlíčky