Kladno posílí Švéd Brodecki

Zdroj Zdroj: sport.cz     08.09.2022 (09:39)     Sekcia sport

Hokejové Kladno hlásí v tomto týdnu už druhou posilu. Po Jakubu Klepišovi se s Rytíři domluvil 27letý švédský útočník Adam Brodecki. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Kladno hlásí další posilu, přichází švédský útočník Brodecki

Zdroj Zdroj: idnes.cz     08.09.2022 (10:40)     Sekcia sport

Švédský útočník Adam Brodecki se stal novou akvizicí hokejistů Kladna. Sedmadvacetiletý rodák ze Stockholmu působil v minulé sezoně ve finském klubu Jyväskylä. Ve švédské lize získal v roce 2018 titul s Växjö a hrál také za Brynäs, Linköping a Malmö. Tým hrajícího majitele Jaromíra Jágra získal týden před startem extraligy další posilu do ofenzivy po úterním angažování mistra světa z roku 2010 Jakuba Klepiše.

 

Rytíři zabrali

Zdroj Zdroj: sport.cz     18.10.2022 (20:38)     Sekcia sport

12. kolo hokejové extraligy: Kladno - České Budějovice 2:1. Rytíři zabrali po šesti porážkách, Motor neuspěl podeváté v řadě. Rozhodl Adam Brodecki.

 

Kladno získalo zvučnou posilu

Zdroj Zdroj: sport.cz     04.10.2023 (10:07)     Sekcia sport

Hokejista Radek Smoleňák končí v Hradci Králové. Posílí Kladno

 

Kladno ukončilo sérii šesti porážek, prodloužilo zmar Motoru

Zdroj Zdroj: sport.cz     18.10.2022 (20:38)     Sekcia sport

Hokejisté Kladna porazili ve 12. kole extraligy České Budějovice 2:1 a ukončili sérii šesti porážek. Motor neuspěl podeváté za sebou a klesl na předposlední místo tabulky. Rytíři zápas rozhodli dvěma góly v přesilových hrách. Vítěznou branku dal Adam Brodecki, jenž se trefil v soutěži poprvé.

 

Staněk druhý

Zdroj Zdroj: sport.cz     27.01.2022 (19:47)     Sekcia sport

Halový atletický mítink Kladno Indoor: Muži - koule:1. Thomsen (Nor.) 20,85, 2. Staněk (ČR) 20,80. Ženy - výška: 1. Čumačenková (Ukr.) 186, ...3. Hrubá (ČR) 179, koule: 1. Roosová (Švéd.) 18,74.

 

Posila pro Kladno, z Hradce přichází Smoleňák. Vracím se domů, hlásí

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.10.2023 (10:43)     Sekcia sport

Po šesti a půl letech si zase vyzkouší jiné angažmá. Dlouholetý hradecký kapitán Radek Smoleňák končí na východě Čech a posílí kladenské Rytíře. „Vracím se tam, odkud pocházím. Vždycky jsem cítil, že patřím sem na Kladno a jsem rád, že se můžu vrátit domů,“ cituje útočníka kladenský web.

 

Hokejisty Zlína posílí ruský útočník Michasjonok

Zdroj Zdroj: sport.cz     27.11.2021 (11:55)     Sekcia sport

Hokejisty extraligového Zlína posílí ruský útočník Vladimir Michasjonok, který v aktuální sezoně odehrál pět zápasů za Amur Chabarovsk v KHL. Třiadvacetiletý hráč podepsal s Berany smlouvu do konce extraligového ročníku a bude se Zlínu snažit pomoct vyhnout se sestupu z nejvyšší soutěže. Po 24 odehraných zápasech je moravský klub poslední s odstupem osmi bodů na čtrnácté Kladno.

 

Nominace hokejistů Finska na turnaj Karjala v Turku

Zdroj Zdroj: sport.cz     30.10.2023 (13:41)     Sekcia sport

Brankáři: Christian Heljanko (Tappara Tampere), Roope Taponen (IFK Helsinky), obránci: Otto Leskinen, Veli-Matti Vittasmäki (oba Tappara Tampere), Juuso Riikola, Vili Saarijärvi (oba Langnau/Švýc.), Niklas Friman (Ilves Tampere), Petteri Lindbohm (IFK Helsinky), Jesper Mattila (KalPa Kuopio), Sami Niku (Jyväskylä), Oskari Laaksonen (Lulea/Švéd.), Mikael Seppälä (HV 71/Švéd.), útočníci: Julius Mattila, Sebastian Repo (oba Lukko Rauma), Eemil Erholtz (Ässät Pori), Niko Huuhtanen (Jukurit Mikkeli), Joona Ikonen (Ilves Tampere), Juha Jääskä (IFK Helsinky), Ville Koivunen (Kärpät Oulu), Anton Levtchi (Tappara Tampere), Jerry Turkulainen (Jyväskylä), Kristian Vesalainen (IFK Helsinky), Hannes Björninen (Örebro/Švéd.), Henrik Borgström (HV 71/Švéd.), Janne Kuokkanen (Malmö/Švéd.), Ahti Oksanen (Oskarshamn/Švéd.), Antti Suomela (Lausanne/Švýc.).

 

Obranu hokejové Plzně posílí Švéd Lang, vrací se centr Stach

Zdroj Zdroj: idnes.cz     02.05.2020 (09:27)     Sekcia sport

Jmenuje se Viktor Lang, narodil se před pětadvaceti lety v Linköpingu, měří bezmála dva metry, minulou sezonu odehrál v Chomutově. A stane se prvním švédským hokejistou, který v české extralize oblékne modro-bílý dres Plzně.

 

Kladno postupuje

Zdroj Zdroj: sport.cz     01.11.2023 (19:27)     Sekcia sport

Odveta 1. kola Poháru CEV volejbalistů: Kladno - Gent 3:0 (17, 14, 20) Nejvíce bodů: Platačs 22, Goncalves a Seppänen po 9 - Poole 12, Colson 10, Kindt 8. První zápas 2:3, postoupilo Kladno.

Cenná posila pro Jágrovo Kladno!

Světový pohár ve skikrosu v Innichenu ovládli Graf a Näslundová

Švéd Haarahiltunen obhájil světový titul na ledové ploché dráze

Výsledky golfového turnaje Ladies European Tour v Göteborgu

Tichý Švéd vs. dravá Američanka. Stenmark byl fenomén doby, o rekord ale přijde

Švédský tým Lager vyhrál prolog seriálu Ski Classics

Kladno hlásí kanadskou posilu do obrany

Tohle v Česku nosit nemůžu. Švéd skrývá svoji minulost, aby nenarušil Jágrovo vlastnictví

Krčmář na MS zazářil, ve sprintu dojel na jedenáctém místě. Zlato bere Švéd Pinsiluoma

Vítkovice v souboji sousedů v tabulce udolaly Kladno

Zemřel první olympijský vítěz v biatlonu Švéd Lestander

Plzeň posílí slovenský reprezentant

Rytíři vládli a odpoutali se z posledního místa tabulky

Kubalík posílí český tým na MS

Hokejisty Kladna posílí pro příští sezonu americký obránce Martenet

Hájek posílí Pardubice

Slalom v Kitzbühelu vede nečekaně Švéd Jakobsen před obhájcem Yulem

Závod SP ve skikrosu v Arose (Švýcarsko):

Tři čínské stolní tenisty doplňuje ve finále dvouher na OH Švéd Möregaardh

Ostrava si šest metrů zaslouží. Létající Švéd o inspiraci Železným i skákání od tří let

Hedman má jako třetí Švéd Conn Smythe Trophy

Odchody z Budějovic: Šotola míří do Francie, Křesťan posílí Kladno

Rytíři na Hané neměli šanci. Kladno je asi můj oblíbený soupeř, smál se střelec dvou gólů Plášek

Tři čínské stolní tenisty doplňuje ve finále dvouher Švéd Möregaardh

Třinec rozstřílel Kladno

Kometa přehrála Kladno

Kladno zaskočilo favorita

Kladno veze bod z Vítkovic

Sobotka zvolil další krátkodobé angažmá. Posílí hokejovou Spartu

Bývalý pilot F1 Ericsson vyhrál jako druhý Švéd závod 500 mil v Indianapolis

Reprezentaci posílí Kempný, čeká se na Pastrňáka a další dva hráče

Kladno přiživilo naději, že se vyhne baráži

Kometu posílí Ďaloga, vrací se pamětníci titulů. V jednání jsou reprezentanti

Krčmářovi ani dvě nuly nestačily na desítku. Norové ostrouhali, zlato bere Švéd

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy