OBRAZEM: Krasosmutnění na náměstí. Litvínov sleduje semifinále společně

Zdroj Zdroj: idnes.cz     31.03.2024 (19:31)     Sekcia sport

Až tři stovky fanoušků hokejového Litvínova hltaly úvodní zápas semifinále play off z Pardubic společně na náměstí Míru. Živou projekci na velkoplošné obrazovce zařídilo město Litvínov a vysílat bude i zbývající utkání série, která se hraje čtyři vítězství. Sešla se pestrá směsice příznivců od nejmenších po zasloužilé, v dresech i bez nich. Díky otevřeným stánkům lidé mohli popíjet pivo nebo limonádu a zakousnout se do klobásy. Sdílená radost je dvojnásobná, sdílená bolest poloviční - a platilo to v centru města i během prvního zápasu, v němž Litvínov vedl, ale nakonec prohrál 1:2. Na náměstí Míru se před devíti lety konaly také pompézní a nezapomenutelné oslavy historicky prvního českého titulu chemiků. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vytížení proti odpočatým. Sparta čelí v semifinále Třinci, Pardubice čeká Litvínov

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.03.2024 (19:37)     Sekcia sport

Dva nejlepší celky základní části hokejové extraligy si dopřály pauzu na přípravu a od víkendu už prodávaly lístky na semifinále. Teď Pardubice se Spartou znají i své další soupeře, kteří se nadřeli. Zatím perfektní Pražané znovu naráží na obávaný Třinec, jenž hrál o tři duely víc. Dynamo pak čeká Litvínov, ten vedle čtvrtfinále absolvoval dokonce i předkolo.

 

Repríza semifinále už v předkole. Litvínov vyzve Plzeň, Liberec čeká Olomouc

Zdroj Zdroj: idnes.cz     03.03.2024 (20:42)     Sekcia sport

Po téměř šesti měsících skončila základní část hokejové extraligy. Repríza loňského semifinále mezi Vítkovicemi a Hradcem Králové byla zřejmá už dříve, další tři dvojice pro předkolo určilo až dvaapadesáté kolo. Litvínov vyzve Plzeň, České Budějovice se utkají s Karlovými Vary a Liberec čeká Olomouc.

 

Předkolo extraligy nabídne reprízu semifinále mezi Hradcem Králové a Vítkovicemi. Litvínov přivítá Plzeň

Zdroj Zdroj: sport.cz     06.03.2024 (13:02)     Sekcia sport

Úvodními zápasy předkola začnou vyřazovací boje v hokejové extralize. Tři dny po posledním kole základní části se znovu utkají hráči Hradce Králové a Vítkovic, kteří si zopakují souboj z loňského semifinále. Další dvojice tvoří Litvínov s Plzní, České Budějovice s Karlovými Vary a Liberec s Olomoucí. K postupu do hlavní části play off, kam šly přímo čtyři nejlepší celky ze základní části, stačí týmům tři vítězství.

 

HOKEJ ONLINE: Sparta už zase vede, Budějovice vyhrály za tři body, Litvínov porazil Pardubice

Zdroj Zdroj: sport.cz     10.01.2021 (15:08)     Sekcia sport

Hokejisté Sparty hájí vedení v extraligové tabulce proti Hradci Králové, který přivítají v tomto týdnu už podruhé. V úterý Pražané vyhráli 3:0. Kompletní nedělní program 34. kola sleduje v podrobných textových reportážích na Sport.cz. Litvínov porazil Pardubice 5:0, Karlovy Vary - Vítkovice 1:4, Mladá Boleslav - Olomouc 4:2, České Budějovice - Zlín 3:1, ostatní zápasy se stále hrají.

 

Sparta porazila Litvínov

Zdroj Zdroj: sport.cz     13.02.2022 (17:55)     Sekcia sport

52. kolo hokejové extraligy: Litvínov - Sparta 0:5. Třináctý Litvínov prohrál osmý z posledních devíti zápasů, Chlapík si připsal čtyři body.

 

Kaše se chytí, bude toho hodně a Pardubice se budou divit, věští Kysela

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.04.2024 (10:29)     Sekcia sport

Poskládal první a dosud poslední mužstvo, které pro hokejový Litvínov vybojovalo titul. Ač ho Robert Kysela staví o fous výš než současný tým, i tomu věří. Minimálně na obrat semifinále s Pardubicemi. „Litvínov je možná jediný, kdo je schopný vyřadit Spartu nebo Pardubice,“ míní bývalý generální manažer chemiků a mistr světa.

 

Dynamo může odtáhnout kdokoliv, v semifinále to snad bude naše lajna, věří Pánik

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.03.2024 (16:52)     Sekcia sport

Ve čtvrtek večer se definitivně utvoří dvojice pro extraligové semifinále. Pardubické Dynamo vyzve buď Litvínov, nebo České Budějovice, na sérii se ale poctivě chystá celý týden. Jak, to rozhovoru pro iDNES.cz popisuje útočník Richard Pánik.

 

HOKEJ ONLINE: Video momenty z utkání Pardubice - Litvínov

Zdroj Zdroj: sport.cz     31.03.2024 (16:24)     Sekcia sport

Semifinále play off hokejové extraligy startuje! Nejúspěšnější tým po základní části Pardubice hostí od 17 hodin Litvínov, který mezi nejlepší čtyřku pronikl poprvé od roku 2015, kdy získal historický titul. Sport.cz vám nabízí v této online reportáži nejdůležitější údaje a ve videoukázkách i všechny góly a nejzajímavější momenty. Pustit si můžete také živý audiokomentář od Českého rozhlasu.

 

Hořící defenzivu Litvínov uhasil. Kluci chtěli sezonu i v dubnu, říká Mlejnek

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.03.2024 (08:58)     Sekcia sport

V základní části extraligy hořel v defenzivě, v play off většinu požárů uhasil. Jestli se hokejový Litvínov v dlouhodobé fázi maskoval před vrcholem sezony, tak dokonale. Kometu udržel na uzdě a prošel přes ní do semifinále i díky tomu, že průměr inkasovaných branek stlačil z 3,2 na 1,9. „Nestalo se nic zásadního,“ neodkrýval karty trenér Karel Mlejnek po čtvrtfinálovém vítězství 4:2 na zápasy.

 

Sinner porazil Runeho a postoupil s Djokovičem do semifinále

Zdroj Zdroj: sportovninoviny.cz     16.11.2023 (17:03)     Sekcia sport

Turín - Italský tenista Jannik Sinner na Turnaji mistrů zdolal v závěrečném utkání Zelené skupiny 6:2, 5:7, 6:4 Holgera Runeho a připravil tím Dána o postup do semifinále. Společně se Sinnerem jde...

Hokejisté Brna porazili Litvínov 4:2, za hosty dal 400. gól Hübl

ONLINE: Budějovice proti Třinci rychle vedou, Litvínov hraje s Kometou

Litvínov předstihl právě Motor

ONLINE: Litvínov poprvé v semifinále doma, proti Pardubicím usiluje o snížení série

Šlégr o malém synovi: I Ron si hokej zkusí. Začne jako Spiderman

Olomouc poprvé v sezoně porazila Litvínov

Litvínov zabral po dvou zápasech bez bodu

Litvínov otočil zápas s Plzní

Jágr a spol. přehráli Růžičkův Litvínov

Litvínov vyhrál i druhý zápas pod Mlejnkem

Litvínov je dál bez výhry

Litvínov doma po pěti letech podlehl Vítkovicím

Trápící se Litvínov opět prohrál a zůstává u dna tabulky

Litvínov nesnášel, teď ho Polášek posílil. Třinec pro něj zůstal pohádkou

UFC bojovník Procházka sleduje českým tým na EURU. Věřím v prvenství!

UFC bojovník Procházka sleduje českým tým na EURO. Věřím v prvenství!

HOKEJ ONLINE: Sparta podruhé v týdnu hostí Mountfield a chce zůstat v čele. Vítkovice a Litvínov vedou

Litvínov prohrál sedmý z posledních osmi zápasů, o výhře lídra rozhodl Sedlák

Od těžkého direktu k hattricku, Faško-Rudáš zničil Litvínov. Výjimečný pocit, jásal

Sparta smetla Litvínov, Kladno na Severočechy ztrácí už jen bod

Litvínov otočil duel proti Třinci

Litvínov si poradil s Motorem

Litvínov sahal v Plzni po výhře, ale má jen bod. Kladno zůstává na dostřel

Kousal se zakousl do Litvínova, pak hlásil: Promrhat vedení 3:0 by byl hřích

Litvínov deklasoval Vítkovice

EHC Mnichov - Litvínov 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Kometa po bleskové obrátce porazila Litvínov

Divíšek hlásí: Lajunen je skvělý, Chlapík to má těžké. Sparta sleduje i Krejčího

Litvínov doma prohrál v prodloužení

HOKEJ ONLINE: Video momenty. Brno v problémech. Litvínov zdvojnásobuje vedení a je kousek od semifinále

Budějovice udolaly Litvínov

Vary v přípravě přehrály Litvínov

Kádr zúžíme, ještě přivedeme obránce, plánuje litvínovský kouč po vyřazení

ONLINE: Video momenty ze zápasu Plzeň - Litvínov

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy