Tragický průběh maškarního plesu. Pod maskou Rumcajse se skrýval násilník

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.02.2022 (14:42)     Sekcia zajímavosti

Někdo tvrdí, že dříve se lidé na vesnici dovedli mnohem lépe bavit, podnikali spoustu společných akcí. Hasičské, myslivecké bály, maškarní plesy, silvestrovské zábavy, diskotéky, to všechno je tu stále. V roce 1976 však maškarní ples pro dívku Slávku skončil tragicky. Násilníka prozradil podrápaný a pokousaný obličej. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Dvojí život pana Bashary: jeho manželka až do konce urputně bojovala o život

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.01.2021 (19:00)     Sekcia zajimavosti

Zámožní manželé Basharovi z amerického Michiganu měli vynikající pověst a zdánlivě ukázkový vztah. To vše změnila vražda Jane Basharové a následné vyšetřování, které odhalilo, že Bob Bashara pod maskou úspěšného, oblíbeného a veřejně známého muže skrývá temné tajemství.

 

Des: V hlavě sériového vraha

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     07.09.2023 (07:21)     Sekcia zajimavosti

Jdete po ulici a potkáte obyčejného muže. Možná je to úředník, voják nebo dokonce policista. Ale co když tento muž není tak „obyčejný“, jak se zdá? Co když se pod touto nenápadnou maskou skrývá temné podhoubí, které vede k brutálním zločinům? Příběh jednoho z nejbrutálnějších sériových vrahů 20. století si převyprávíme v novém seriálu Des,

 

Jaká tajemství skrýval Amenhotep I.?

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     30.12.2021 (12:11)     Sekcia zajimavosti

Moderní technologie umožňuje vědcům neustálé pokroky i ve světě archeologie, na konci roku 2021 se například digitálně podívali pod obvazy jedné z nejznámějších mumií – krále válečníka, faraona Amenhotepa I.   K digitálnímu pohledu do nitra využili badatelé 3D počítačovou tomografii (CT) a odhalili detaily z jeho hrobových šperků až po zuby. „Se svou úzkou

 

Dcera chtěla na váš koncert, ale včera zemřela. Separ o smrti i lásce k hudbě

Zdroj Zdroj: idnes.cz     15.10.2023 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Pod potetovanou maskou jednoho z nejpřímočařejších rapperů na česko-slovenské scéně se skrývá nejen přemýšlivý a inteligentní podnikatel, jehož hlavní příjmy již dávno netečou z hudebního byznysu. Separ se během rozhovoru ukázal také jako citlivý a vnímavý člověk, který se úspěšně pere s životem i dává sílu jiným.

 

Koktající vrah. Násilník dvakrát ušel trestu, další oběť si vyhlédl na parketu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.09.2023 (14:00)     Sekcia zajimavosti

Seděl u stolu a pozoroval ruch okolo. Schůze SSM právě skončila a řečníky na pódiu za rudým pultíkem se chystala vystřídat kapela. Rozhlédl se. Bude mít dnes večer šanci? Teď okolo něj prošla dívka v modrých šatech. Znal ji od vidění, vždycky se mu líbila. Hluk v sále přerušily první tóny hudby. Zvedl se a nejistým krokem se šoural ke stolu, kde seděla ona.

 

Ikonický a kontroverzní. Před 135 lety se naposledy vzdal Geronimo

Zdroj Zdroj: idnes.cz     07.09.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Symbol nezdolného indiánského vzdoru, bezohledný násilník, dokonce zbabělec. Dějiny udělaly z Geronima ikonu, jeho osobnost a život je však rozporuplnější. Stejně jako podmínky apačského lidu, k němuž náležel. Nikdy nebyl náčelník, nikdy nevelel celému kmeni. Po třicet let však umně a krvavě vedl odbojné brutální nájezdy proti Mexičanům i Američanům. A jako mocného šamana se jej obávali i samotní Apači. V září 1856 se definitivně vzdal americké armádě.

 

Na co dojeli proradní špióni. Příběhy tajných agentů, kteří zradili

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.01.2024 (15:00)     Sekcia zajimavosti

Zrada bolí, ale když jde o zradu vlastního národa, nekončí to jinak než tragicky. Manželé Rosenbergovi. Dmitrij Poljakov i Aldrich Ames na první pohled nebudili žádné podezření, všichni ale byli nakonec dopadeni.

 

Ráno našli jen poházené kosti. Vševěd ví o Čechovi sežraném domorodci z Tichomoří

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.10.2023 (20:00)     Sekcia zajimavosti

Dvacetiletý námořník Gustav Chaloupka je asi jediný Čech, který byl prokazatelně sežrán lidožrouty. Na jeho tragický osud vzpomíná historik a geograf Jiří Martínek v dalším díle svého seriálu Vševěd to ví.

 

Tragický osud starosty z Hluboké. Zubožené tělo našel mlékařský pes

Zdroj Zdroj: idnes.cz     12.10.2020 (12:00)     Sekcia zajimavosti

Co svět světem stojí, chodí po něm lidé slušní a poctiví, kteří ctí zákon a dobré mravy, ale i pobertové nejrůznějšího kalibru, jimž řádná práce nevoní a na své si přijdou všelijak. Párek takových žil před lety v obci Hluboká.

 

Výbušné překvapení: Američané dodávali ve Vietnamu munici nepřátelům

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.07.2020 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Průběh bojů se pokoušeli zvrátit nejrůznějšími způsoby. I těmi „špinavými“. V rámci operace Project Eldest Son Američané zásobovali severovietnamskou armádu municí. Kazovou municí. Cílem bylo, aby vybuchla ještě v nepřátelských zbraních.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy