8 tipů, jak na video na sociální sítě

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     24.10.2022 (12:44)     Sekcia zajímavosti

První sekundy videa jsou nejdůležitější Dejte si záležet na scénáři. Prvních pár vteřin rozhoduje o tom, zda vašemu videu sledující dá šanci, nebo ho nemilosrdně přeskočí. Natočte video tak zajímavé, že si ho pustí i dnešní nároční diváci. Dejte mu děj a vymazlete každou vteřinu. Nepodceňujte význam scénáře Na začátku je nápad. Řekněte si, o celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Předběhla Twitter o 50 tisíc let. Médiem staré sociální sítě byl přívěsek

Zdroj Zdroj: idnes.cz     07.04.2022 (00:00)     Sekcia zajimavosti

S jeho pomocí komunity překračovaly svou izolaci, stýkaly se, rozšiřovaly své sociální sítě. Byl nositelem společenské interakce, jakým je dnes Facebook, Twitter. Přívěsek ze skořápek z pštrosích vajec propojoval lidská společenství v obdivuhodném měřítku. Před padesáti tisíci lety vytvářel spojení napříč africkým kontinentem.

 

Světem obchází epidemie vzteku

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     21.07.2024 (14:50)     Sekcia zajimavosti

Někteří sociologové a psychologově tvrdí, že žijeme v éře postfaktické, tedy v době, kdy jsou fakta a racionalita upozaděny a prim hrají emoce. Že na tom něco je, ukazuje letmý pohled na sociální sítě, kde mnohdy vládne agresivita zabalená, často zabalená do potrhlých konspiračních teorií. Začátkem května oběhlo internet virální video, ve kterém šedesátiletý Peter

 

Sociální nerovnost vepsaná do kostí. Středověké ostatky vydaly svědectví

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.02.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Mrzačící práce, chudoba, domácí i pouliční násilí. Sociální traumata se ve středověku doslova zahryzávala do kostí a sociální třídy jim nečelily se stejnou intenzitou. Britské archeologické nálezy dosvědčují, jak fyzickou podobu má sociální nerovnost.

 

Kontrolování mobilu je nakažlivé jako zívání, říká věda

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.05.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Podlehne polovina lidí kolem vás. Zahledíte-li se do chytrého telefonu, vytáhnou ten svůj, zkontrolují zprávy, projedou sociální sítě, nápodoby se dopustí, aniž si to uvědomí. Vyjevil to aktuální výzkum a vysvětlil, že za to může efekt chameleona.

 

Sociální sítě: Nastala doba algoritmová

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     30.12.2023 (16:20)     Sekcia zajimavosti

Psal se rok 2000. Internetu byla slibována velká a zářná budoucnost. Prý dokáže lidi spojovat, vzdělat a společnost v mnoha oblastech posune o několik kroků dál. Kdo v té době mohl tušit, že za rohem číhá rarášek, který na sebe vezme podobu tu Facebooku, tu Instagramu, tu Tik-Toku. Zkrátka, dopad nástupu sociálních sítí si před

 

7 tipů, jak si získat a udržet důvěru klienta

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     04.03.2024 (07:00)     Sekcia zajimavosti

Důvěra je základním stavebním kamenem každého vztahu. A ve vztahu s klienty to platí dvojnásob. Jenže získat si důvěru klientů, a hlavně si ji udržet, není úplně jednoduché. Sepsali jsme pro vás 7 tipů, které vám pomůžou s budováním dlouhodobých vztahů s klienty.  1. Poznejte své klienty a jejich hodnoty Jak chcete klientovi nabídnout to nejlepší řešení,

 

Kráska okouzluje sociální sítě, vydělává miliony. Jenže ji stvořila AI

Zdroj Zdroj: idnes.cz     20.03.2024 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Příjemná, půvabná, milá. Je křehká, ale nezávislá, je sexy, ale kultivovaná, je nadmíru krásná, ale civilním způsobem. Sličná Aitana López je okouzlující, návštěvníky svého Instagramu očarovává vhledy do svého života, práce i zábavy. Její obraz i život ovšem systematicky tvoří umělá inteligence a kreativní marketéři.

 

Hlubokomyslné citáty pod vědeckým drobnohledem

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     02.03.2021 (15:55)     Sekcia zajimavosti

Facebook i jiné sociální sítě jsou jimi zaplavené. O čem že je řeč? O rádoby hlubokých citátech a rčeních. Na to, jací lidé podobné záležitosti sdílejí, se zaměřili kanadští vědci. Jan namátkou: „Pokud o něčem dokážete snít, dokážete to i udělat“ nebo „Nemůžete-li sdílet štěstí s druhými, je to jenom poloviční štěstí.“ Podobných banálních citátů

 

Sociální sítě nás okrádají o spánek

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     02.06.2023 (10:00)     Sekcia zajimavosti

Vědci pátrali po příčinné souvislosti mezi zhoršující se kvalitou lidského spánku a fenoménem sociálních sítí. Vypadá to, že se jim ji konečně podařilo najít! Už starší studie jasně ukázaly, že používání chytrých telefonů, televize, počítačů, notebooků či tabletů před spaním může způsobovat problémy s usínáním. Příčinou je modré světlo, které tyto přístroje vyzařují, jež narušuje

 

21 dní k utvoření návyku? Mýtus!

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     03.01.2023 (14:00)     Sekcia zajimavosti

Nový rok je dobou, kdy si řada lidí dává předsevzetí, jejichž prostřednictvím se snaží zlepšit svůj život. Zhubnout, nesjíždět tak často sociální sítě, více relaxovat nebo začít běhat. Jak dlouho vlastně trvá utvoření návyku? Populární odpověď je 21 dní, ta však není správná! S tvrzením, že vytvoření nového návyku trvá 21 dní, přišel v 60.

Párty na sociální sítě nedáváme, říká vicemistr světa v jízdě na koloběžce

Musk a jeho hyperloop: Podnikatel představil světu další velkolepý projekt

Instagramovým modelkám dává focení sebelásku, interakci a někdy i práci

Jak se správně chovat na sociálních sítích: rady pro běžné uživatele a firmy

5G sítě povýší kulturu i sport

Dobrá zpráva: smartphony a sociální média nedělají z dětí zombie

Sociální distanc znají i včely

Penisová rouška říká: Neporušuj odstup. Stala se hitem

Mzdové tabulky mafie. Obří rizika a malé výdělky vyvažují sociální jistoty

Antonín Zápotocký: Ruce od krve a vizáž bodrého strejdy

5 tipů pro plavkovou sezónu

7 tipů, jak si udržet zdravé ledviny

Příběh za memem: Chytrákovy nejlepší špatné rady probouzí kritické myšlení

Jak se víc odvázat. Následujte 5 tipů, jak posílit svou spontaneitu

Čeká vás Silvestr na horách? Máme pro vás pár tipů, na co byste neměli zapomenout

Několik tipů na moderní pánské boty pro slunný podzim

Jak je to se škodlivostí 5G sítí

Zařiďte si domácí Wi-Fi síť na mesh systému, jednoduše…

Soros, covid, sítě G5, víčka: diskutéři na to mají vlastní vysokou školu

Elektřinu z aut Toyota využije i pro domácnosti

Rok 2021 a připojení 15 nových jaderných bloků

Pavouci dál rozprostírají své sítě

Zvířecí masakry: zabíjelo se kvůli čarodějnictví i olympiádě

Záhadné struktury hrají nenahraditelnou roli v sexuálním životě

Pozadí internetového připojení

„Zelený plyn“ z Litomyšle: Za rok se vyrobí 1,7 milionu kubíků biometanu

Tukovce: Časovaná bomba v útrobách kanalizace

VIDEO: Windsurfeři to umějí rozbalit i v Česku

Nebezpečný trend. Škrcení při sexu je mezi mládeží stále rozšířenější

Exotické sporty: Senegalský wrestling je oslava síly a sociální naděje

Českoslovenští archeologové objevili v Guatemale 3000 let staré mayské město

VIDEO: AR-15 se stala legendou a součástí americké kultury

OBRAZEM: Svět vídeňských prostitutek. Obchody začínal upuštěný kapesníček

VIDEO: Seznamte se. Pumpa je nejpopulárnější brokovnice na světě

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy