Pohodlí na dovolené: Bez těchto vychytávek se neobejdete

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     11.06.2024 (10:29)     Sekcia zajímavosti

Plánujete dovolenou a chcete si ji užít bez starostí? Česká značka FIXED nabízí řadu praktických doplňků, které vám cestování zpříjemní a usnadní. Od multifunkční selfie tyče a výkonných powerbank až po stylové taštičky a voděodolné vaky. Objevte vychytávky, díky kterým si užijete letní dobrodružství naplno. Zachyťte všechny zážitky Rádi dokumentujete své cestovatelské zážitky? Pak je celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Čištění kobereců: Návrat k oslnivé čistotě a pohodlí domova

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     10.02.2024 (11:00)     Sekcia zajimavosti

Koberec je nejen estetickým prvkem v našich domovech, ale také místem, kde se každodenní život stýká s pohodlím. S pravidelným používáním se však do koberce začínají usazovat nečistoty, alergeny a skvrny, což může ovlivnit jeho vzhled a hygienické vlastnosti. Čištění koberců je klíčem k obnově oslnivé čistoty a zachování pohodlí v domově. 1. Profesionální Péči

 

Vytrácí se dobrodružství i odvaha riskovat, ničí je naše pohodlí, říká instruktor

Zdroj Zdroj: idnes.cz     28.07.2024 (00:00)     Sekcia zajimavosti

U dětí a náctiletých mu chybí odvaha, odolnost a schopnost postarat se sami o sebe. I vlivem nárůstu bohatství a pohodlí jsou podle něj křehcí a přecitlivělí. „Abychom jako společnost mohli udělat nějaký posun vpřed, potřebujeme lidi ochotné riskovat,“ říká Aleš Pokorný, outdoorový instruktor, který organizuje akce v přírodě.

 

Přivítejte ty největší módní trendy tohoto podzimu

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     29.08.2021 (12:23)     Sekcia zajimavosti

Léto pomalu končí, dny se zkracují a po ránu a večer už zima pomalu zalézá pod kůži. Nejvyšší čas představit si ty největší módní trendy, bez kterých se letos na podzim určitě neobejdete! Na co se rozhodně zaměřte? Na materiály! Aby vám podzimní sychravé počasí nezalézalo pod vaši kůži, pořiďte si náhradní. Ano, čtete správně.

 

Musk a jeho hyperloop: Podnikatel představil světu další velkolepý projekt

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     29.04.2022 (07:56)     Sekcia zajimavosti

Jméno Elona Muska v současné době obíhá médii zejména ve spojitosti se zakoupením sociální sítě Twitter, kde by se podnikatel rád zasloužil o obnovu svobody slova a vznik četných technologických vychytávek.   Přesto nezahálí ani v jiných oblastech… Již v nejbližších několika letech by v rámci své společnosti Boring Company rád zahájil výstavbu unikátního hyperloopu,

 

Kdo je skutečný vynálezce vychytávek agenta 007? Tvůrce efektů o bondovkách

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.03.2024 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Jak je možné rozstřílet Aston Martin, aniž by auto mělo jediný škrábanec? Odpověď zná supervizor speciálních efektů Chris Corbould, který už přes 40 let vymýšlí nebezpečné scény a různé zbraně pro filmy o agentovi Jamesi Bondovi. Proč se musely při natáčení poslední bondovky polévat silnice limonádou? A kolik super drahých aut přežije natáčení?

 

Budoucnost zdravotní prevence: Kapka krve a mobilní laboratoře

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     17.12.2021 (14:00)     Sekcia zajimavosti

Žijeme v době chytrých technologií a diagnostických vychytávek, kdy „domácí“ přístroje už nyní odhalí nemoc z kapky kapilární krve. Klidně i do 6 minut… Už dnes existují rychlotesty na prokázání celé řady infekcí, antigenní testy na Covid nevyjímaje. Jde o takzvané POCT analyzátory (point of care testing), které jsou určeny k analýze testů in vitro v místě

 

Pozor na letní lásky

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     02.08.2021 (00:12)     Sekcia zajimavosti

Koncerty, dovolené u moře, festivaly – všechna tato místa lákají nejen na atraktivní hudební či zážitkový program, ale skýtají možnost poznávat nové partnery a letní lásky. Kromě romantických zážitků si však řada lidí z dovolené či festivalu může odvézt i sexuálně přenosnou infekci.   Podle Světové zdravotnické organizace se každý den nakazí sexuálně přenosnou infekcí

 

Žhavé hvězdy pokrývají obří magnetické skvrny

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     01.06.2020 (19:01)     Sekcia zajimavosti

Astronomové objevili vskutku gigantické magnetické skvrny na povrchu extrémně horkých hvězd ukrytých v nitrech hvězdokup. Kromě výskytu těchto skvrn dochází u některých těchto hvězd také k supererupcím – explozivnímu uvolnění energie nastřádané v magnetickém poli, které je milionkrát intenzivnější než podobné sluneční erupce. Výsledky publikované v prestižním vědeckém časopise Nature Astronomy pomohou vědcům lépe pochopit

 

Méně sexu. Zákazy potratů mění chování amerických singles

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.02.2024 (09:00)     Sekcia zajimavosti

Represivní soudní rozhodnutí vstoupilo do ložnic nesezdaných mužů a žen v Americe. Změnilo jejich chování, pohodlí, potěšení, rozkoš i vnímání intimity. Tvrdí to rozsáhlá studie o životě a názorech tamních singles.

 

Galaktický ohňostroj: nové záběry ESO odhalují struktury v blízkých galaxiích

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     16.07.2021 (22:00)     Sekcia zajimavosti

Astronomové zveřejnili nové snímky nedalekých galaxií, které na těchto působivých záběrech připomínají pestrobarevný kosmický ohňostroj. Fotografie pořízené dalekohledem ESO/VLT zachycují různé části galaxií v odlišných barvách, což astronomům umožňuje odhalit polohu skupin mladých hvězd obklopených ohřátým plynem. Kombinací těchto pozorování s daty pořízenými radioteleskopem ALMA, jehož evropským partnerem je ESO, by vědci rádi odpověděli na

Příliš lidskosti. Japonce dohnaly ke vzpouře moc důstojné podmínky zajetí

Zbavte se stresu a dopřejte si klidný spánek díky kvalitní matraci

Nový druh kevlaru: Stejně odolný, ale mnohem lehčí

Materiály luxusního spodního prádla a proč se vyplatí dražší spodní prádlo

Vliv technologie na online sázení: mobilní aplikace a umělá inteligence

Jak vydělávat peníze bez opuštění domova

Nabídku cigarety prokoukl, přesto pošťák na kole nedokázal vrahovi ujet

Víra, posedlost, mamon. A nakonec rozsévaly tyto sekty smrt

Jak vzniká produkce řeči?

Priming: Jak vypadá typický experiment?

KVÍZ: Lynč, bojkot, šrapnel. Znáte historický původ těchto užívaných slov?

Jak bude Česko bojovat proti rakovině?

Papírové fotky kdykoliv, do 41 sekund, v kvalitě jako z fotolaboratoře

Opravdu tohle potřebuju? Šedesátník se zkusil zbavit odporu k sociálním sítím

OBRAZEM: Vítejte ve věznici Shawshank. V těchto zdech vznikl slavný film

Chorvatská Makarska: Ideální volba pro letní dovolenou plnou zážitků

Surikaty, tvorové, které nelze nemilovat

Starověké praktiky kojení v Andách

Nejkontroverznější vládci Vatikánu. Když papeži propadli chtíči a krvi

Svět bez satelitů: krok do průšvihu

Tajemství velkých „lidožroutů“

Klíčové parametry: Co musí systém umět, aby byl umělou inteligencí?

Vlak rychlý jako letadlo

Zemědělství se dařilo i v nepříznivých podmínkách

Přenecháme rozhodování umělé inteligenci?

Nikdo vás nechápe jako váš pes

Nikdo vás nechápe tak, jako váš pes

Vědci objevili na rozkládajících se tělech „mikrobiom smrti“

Je to pták? Je to letadlo? Ne, je to ptakoještěr!

Libereckou zoo opustili dva takini 

Vyvrácené mýty o pavoucích

Pokroky v léčbě rakoviny prsu a prostaty

Bolesti kolen patří k těm častým, co za tím stojí?

Voda v hotelu měla nízký tlak a divně chutnala. Na vině bylo mrtvé tělo

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy