Veletrh FOR INTERIOR uvede trendy nábytku i udržitelné materiály pro interiérový design

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     13.09.2024 (11:07)     Sekcia zajímavosti

Trend udržitelnosti už intenzivně proniká do všech odvětví nábytkářského oboru v Česku i v zahraničí. Veletrh nábytku, interiérů a bytového designu FOR INTERIOR bude místem, kde se setká největší počet produktů, odborníků, výrobců a dovozců, kteří představí inovativní výrobky pro všechny typy interiérů kladoucí důraz na udržitelnost a ekologii. Za nákupy, inspirací či radami mohou celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Přivítejte ty největší módní trendy tohoto podzimu

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     29.08.2021 (12:23)     Sekcia zajimavosti

Léto pomalu končí, dny se zkracují a po ránu a večer už zima pomalu zalézá pod kůži. Nejvyšší čas představit si ty největší módní trendy, bez kterých se letos na podzim určitě neobejdete! Na co se rozhodně zaměřte? Na materiály! Aby vám podzimní sychravé počasí nezalézalo pod vaši kůži, pořiďte si náhradní. Ano, čtete správně.

 

Pro život i pro smrt. Knihovnička se změní na rakev

Zdroj Zdroj: idnes.cz     21.04.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Onomu kusu nábytku říká Poličky pro celý život, pravdou však je, že slouží i po smrti. Jeho design totiž umožňuje, aby se z knihovničky v mžiku stala rakev. Za roky používání poličkové skříňky se dřevo vybarví, povrch se zanese skvrnami, stopami času, nábytek se stane vaší součástí, líčí designér William Warren.

 

Zkáza z nebes. Japonsko posílalo na USA vysoce explozivní zápalné balony

Zdroj Zdroj: idnes.cz     25.01.2022 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Středověký design, primitivní materiály. A moderní, vysoce explozivní a zápalné nálože určené k neselektivnímu pobíjení civilistů. Zápalné balony fūsen bakudan se inspirovaly špinavým válčením z šógunátu 17. století, za druhé světové války je Japonsko posílalo na osmitisícikilometrovou cestu do Spojených států.

 

OBRAZEM: Dívat se, sáhnout si, divit se. Praha zažila erotický veletrh

Zdroj Zdroj: idnes.cz     11.03.2024 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Měl svou konvenční polohu, představil pornoherečky, nekonečné zástupy vibrátorů, dlouhé řady sexy oblečků. Měl svou minoritnější podobu, dal nahlédnout do světa japonského svazování, lidských koníků a pejsků, mučicích pomůcek. Futuristický sex zastupovaly nejen sexuální robotky. Prahu ozvláštnil Erotický veletrh.

 

Začíná Veletrh vědy: Robotická zoo i robozáchranáři

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     30.05.2024 (15:00)     Sekcia zajimavosti

Už zítra začíná největší český Veletrh vědy, kde se během tří dní představí více než 100 expozic Akademie věd ČR, univerzit a inovačních firem. Vstup je zdarma. Některé stánky budou připomínat improvizované laboratoře, jiné doplní speciální exponáty. Vyzkoušíte si různé laboratorní pomůcky, laserové bludiště, písařskou dílnu, navštívíte tibetský slavnostní stan, můžete zkusit chemickou únikovou hru

 

Pronikněte do molekul, vesmíru i přírody. Dnes začíná Veletrh vědy 2023

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     08.06.2023 (15:00)     Sekcia zajimavosti

Veletrh vědy, největší vědecká akce v České republice, otevírá své brány široké veřejnosti. Ode dneška se v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech bude prezentovat více než 100 vědeckých pracovišť, firem i science center. Doprovodný program nabídne přednášky, workshopy nebo panelové diskuse. Třídenní akci pořádá Akademie věd ČR. Vstup je zdarma. Lákadly letošního, již sedmého

 

Mělčení, oddalování, findom: tyto trendy mají změnit sex v roce 2024

Zdroj Zdroj: idnes.cz     08.01.2024 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Svou cestu na špičku žebříčku si vyšlapávaly dlouho, teď přišla podle prognóz jejich chvíle. Rok 2024 bude ve znamení následujících sexuálních praktik a fetišů. Pozoruhodné je, že odrážejí obecný duch a trendy doby. A že odhalují její potíže a mají i vlastní rizika.

 

VIDEO: Úprava šourku, hranatá brada. Trendy mužského zkrášlování

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.07.2023 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Už dávno nestačí jen svaly, chic outfit, tetování. Musí-li se mužské sebevědomí opřít o atraktivní exteriér, nabízí mu trh moderní technologie. Reportér iDNES.cz je prozkoumal, jednu z nich dokonce na vlastní kůži. Aktuální trendy, například hranatou bradu nebo úpravu šourku, mu poté prozradili odborníci.

 

Módní trendy 21. století

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     30.11.2021 (10:01)     Sekcia zajimavosti

Móda by se dala přirovnat k designové architektuře šatníku. Vrstvení kousků, kombinace nejrůznějších vzorů a střihů nebo strohý minimalismus pokládají základy vašeho každodenního oblékání. Móda před dvaceti lety však byla diametrálně odlišná od toho, co nosíte dnes. Jaké trendy vznikly ve 21. století a které z nich jsou in i v současnosti? Móda v roce 2000 Každé období charakterizují

 

Umění a design, to je věda. Univerzita Tomáše Bati ukazuje design z vědecké perspektivy

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     11.10.2021 (13:53)     Sekcia zajimavosti

Čtvrtý ročník výstavy absolventů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně má název Diplomky a představuje šedesát prací z 12 ateliérů. Výstavní prostor se proměnil v uměleckou laboratoř, kde badatelé velmi pečlivě pozorují každý pohyb, každý dobře mířený výstřel, každý nečekaný zvrat. Studenti jako badatelé Laboratorní prostředí výstavy bylo rozděleno do čtyř celků – technologie, příroda,

Majestátní Kia EV9: Korejská Amerika symbolem udržitelnosti

Férově, udržitelně – a spolehlivě

VŠCHT vyškolí studenty pro boj proti klimatickým změnám

Jak unikátní jsou uhlíkově neutrální iPhone 15 a Apple Watch 9?

Znemožní snoubence, nafixlují nevěru. Japonsko má rozchodové agentury

Proč byste měli svůj nábytek pravidelně chemicky čistit?

V Paříži dojde na zbraně: Začíná tam prestižní obranný veletrh Eurosatory 2022

Materiály s nimiž tvořím jsou mojí poctou přírodě, říká šperkař Hanuš Lamr

Materiály, s nimiž tvořím, jsou mojí poctou přírodě, říká šperkař Hanuš Lamr

Cannafest – veletrh s vůní konopí

Veletrh konopí Cannafest Prague se blíží

Veletrh vědy 2023: Srovnání spermií savců, úniková hra i podpis v hlaholici

Kde hledat dokonalý pigment?

Uhlíkové nanotrubičky – současnost, budoucnost a komerční potenciál

Znovuzrozená ikona: Praga ZS 800

Materiály luxusního spodního prádla a proč se vyplatí dražší spodní prádlo

Sexuální fetiše Evropy. Česku přiděluje mapa překvapivou libůstku

Leonidy: Listopadové meteorické roje

Jednorožec, který dává více než smysl

Duchové Charlese Dickense fascinovali. A navíc byli trendy pro čtenáře

Za divočinou nemusíte cestovat daleko

Hentai i romantika. Server shrnul, co vládlo pornu v roce 2021

Masivní vzestup transporna. Portál Pornhub zveřejnil trendy roku 2022

Vydražte kalendář Pirelli. Bryan Adams fotil Cher i Iggyho Popa

Kdo byli normandští bojovníci?

Romantický podvod. Babička i dědeček se často zadluží, říká expert na kyberútoky

Podzim je konečně tady. Jaké kousky naleznete v aktuální kolekci značky Tommy Hilfiger?

Fitness trendy se vrací k hitům před pandemií, říká výhled pro rok 2023

Oceněný seriál Had, známý jako Serpent, v říjnu na EPIC DRAMA

Vzpomínka na JFK, 60. výročí úmrtí prezidenta Kennedyho

Space architekt Tomáš Rousek představuje Novou Prahu na Měsíci

Milostný trojúhelník v době války o strategický Singapur

Dobrodružným pravěkem se Zdeňkem Burianem

Úspěch z Brna: O další kus blíže k české vlajce na Měsíci

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy